263
-
#63 Még hogy nincs felirat??! Már az elején azzal kezdi mikor rákkantintasz valamire. -
mixk #62 Érdekes énis átirtam és nekem müködik
-
fucko #61 Felirat abszolút nincs benne vagy csak en nem tláltam meg hogy hol kell bekapcsolni? -
#60 tényleg, a fenébe is :/ -
mixk #59 Lenne egy kérdésem , hogy lehet az alkohol szintet csökenteni. -
#58 még mindíg jobb mint a wco 1 napja... -
#57 Már csak 3 nap!!! -
bazsi123 #56 esetleg 1 link a nude-patch-hez? plz... -
#55 Magyarosítás lesz hozzá? -
#54 És próbáltátok az új Nudity patch-et? -
Gregi #53 Már rá is jöttem. :)
Átírtam a "NudityMode" Type Boolean Data 0-t 1-re, és ezért nem ment, mikor visszaírtam, láss csodát működik. :) -
Gregi #52 ÁÁÁÁÁ!!!
Most kapok idegbajt. Nem hajlandó menni a játék "Out of memory error occured"-re hivatkozva.
Esetleg nincs valakinek valami ötlete? -
Coast #51 Hex editor-ral nyitsd meg a AppInit.jam fájlt készíts belőle biztonsági másolatot és Nyomd le a Ctrl+F-et írd be, hogy NudityMode és ezt találja:
"NudityMode" Type Boolean Data 0
írd át úgy hogy 0 helyett 1 legyen és WÁÁÁÁÁ!!!! -
#50 wanadoo-ról 160 FT-ért 6 napig lehet tölteni, az nekem már megéri. Ezt is meg fogom nézni, ha lejött a Fifa, meg a Tony Hawk. -
najó #49 sally mae ledobta a ruháit yeah!!!!!!!:))
hogy lehet kikapcsolni a censoredet:) -
#48 Ez elvileg kalandjáték.. azt ugye vágod, hogy az mit jelent és mi a lényeg benne???? -
#47 sry, off:
jéé, "örömmel" látom, hogy van még wco. remélem lassan eltűnik. forumot is megszüntette, mer nem nagyon komálta a negatív véleményeket.. most meg lesem, hogy 200ft-os sms-el kemény 1(!!!) napig lehet töltögetni. elmegy már a... soha nem fizettem még warezért, de ez azért nekem is meleg.
sry, on
-
#46 Megeri leolteni! Komolyan nagyon allat! -
#45 na majd letoltom, kivancsi vagyok ra:D -
#44 nekem sem... na majd a lula 3d -
#43 Holnapra lessz nekem is belöle valami mert elötte vannak fontosabb tölteni valók! -
#42 Hát honnét passzoljak? Úgylátom este lesz mit tölteni. :-) -
#41 Emgorute'! Te tudod milyen szoveg van benne? En mar a felenel jarok es egyetlen egyszer sem tortent meg egy beszelgetes kozben hogy ne kejjen elorol kezdenem mert nem tudtam odafigyelni a rohogestol :))) -
hammond #40 Helló! Most szedtem le, de hiányzik a cd3-ről a 47-es file. El tudná küldeni valaki emilben? -
#39 4CD?? :D
Én néztem erről a game-ről screenshotokat háááát... :(
Nekem annyira nem jön be :D -
st4n #38 wco -
#37 Az en lennek :)
Mar a felenel bisztos tartok! Nagyon mas mint az eddigi Larry-k mert ide kell atom reflex is! De naon ut! -
#36 olvass vissza ... XBOXon már nyomta egy srác -
#35 4CD!! Atyagatya!
Mondjuk nem lepődöm meg annyira, hiszen jó ideje elkezdődött az a szokás, mint anno 1,44 vs. CD idején volt. Vagy megjelent egy CD-n, vagy megvetted kislemezen, és targoncával vitted haza. :-)
Szegény Larry rokona bár magasságban összement, de "súlyban" felszedett pár gigát. :-) -
najó #34 nem szabad magadnak,csak ha ide is passzolsz egyet!:) -
#33 Mesljetek! Milyen lett? A videót láttam belőle. Azon szétröhögtem a fejem. -
#32 Ez jó? Ezt szabad tölteni? -
#31 Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude (c) Sierra MONEY (176x15MB) mo-ll.nfo
-
#30 Leisure_Suit_Larry_Magna_Cum_Laude-MONEY
remelem melto folytatas! :) -
Coast #29 WWWWWAAAAAAAAHHHHHH!
Holnap megjelenik a game!!!!! -
#28 Miva' ?:) Attol meg hogy porosodik a polcon az X es csak neha inditom el aze' nem jelenti hogy utalom :P
Sudeki es a Fable no meg a Larry miatt lett utobbi hetekben eloveve.... -
#27 Ja :) -
#26 Sephi?? PS2 :) -
#25 Xbox ? -
#24 Erre ember... az ujra!
Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude
Nagyon rulez!