Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude
← ElőzőOldal 6 / 6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak nekem tunt fel, hogy talan egy kisse gagyi maszkalos marhasagot csinalnak egy igazan jo kalandjateksorozatbol?
Az is aggaszt, hogy konzolokra is megjelenik...
Az is aggaszt, hogy konzolokra is megjelenik...
Necra, lvl 60 ud mage Twisting Nether (PVP)
Aki esetleg még nem látta volna,itt van 3 videó három csajról akiket Larry-vel be kell cserkésznünk:
Sally Mae
Analisa GambozziniZena
Sally Mae
Analisa GambozziniZena
Méghogy lopott...
LOL
LOL
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A játékot 2004 végén fogják kiadniPS2-re,X-BOX-ra és PC-re
Amúgy nekem tetszik ezaz új beszélgetõs rendszer amit a játékban használni kell.Al Lowe-al meg nem vett részt a játék készítésébe,hogy miéret azt nem tudom.

Amúgy nekem tetszik ezaz új beszélgetõs rendszer amit a játékban használni kell.Al Lowe-al meg nem vett részt a játék készítésébe,hogy miéret azt nem tudom.

Hát, vegyél elõ egy kb 15 évvel ezelõtti Larry-t. Akkor is így nézett ki (2D-ben), szal egyáltalán nem errõl van szó...

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Kissé lopott a csávó grafikája.
Anno láttam vagy 1 éve egy rajzfilmet-asszem Jimmy Neutron,vagy mi volt a címe-,s a fõhõs totál úgy néz ki,mint ez a Larry unokaöccs.....
Anno láttam vagy 1 éve egy rajzfilmet-asszem Jimmy Neutron,vagy mi volt a címe-,s a fõhõs totál úgy néz ki,mint ez a Larry unokaöccs.....
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Ide jöhetnek infók a játékról!!!!
Larry Laffer kalandjai még azok számára is ismertek, akik nem próbálták a játékot. A Sierra anno ezzel a szériával hatalmas pénzeket tudhatott magának, s mitagadás, a Leisure Suit Larry sorozat tényleg megérte az árát. 7 rész látott napvilágot, s hosszas idõk eltelte után a High Voltage fejleszti a soron következõ epizódot, mely majd valamikor a jövõ év végén a Vivendi Universal Games jóvoltából fog megjelenni.
A Magna Cum Laude legfontosabb eltérése, hogy itt már nem a jó öreg Larry Laffer-t fogjuk irányítani, hanem annak a 20-as éveinek elején járó, legalább annyira elcs*szett unokaöccsét, Larry Lovage-t. Eme bejelentés hatalmas port kavart a fórumokon világszerte, ám a döntés véleményem szerint érthetõ. Larry Laffer-t már annyi kalandon keresztül végigvittük, hogy a Magna Cum Laude-ban már szinte lehetetlen feladat újfent szerencsétlen lúzerként beállítani az ipsét. Így tehát megkaptuk a drága rokont, kivel 15 hölgy szívét kell meghódítanunk a program során, hogy finoman fejezzem ki magam.
by HC.Gamer

A Magna Cum Laude legfontosabb eltérése, hogy itt már nem a jó öreg Larry Laffer-t fogjuk irányítani, hanem annak a 20-as éveinek elején járó, legalább annyira elcs*szett unokaöccsét, Larry Lovage-t. Eme bejelentés hatalmas port kavart a fórumokon világszerte, ám a döntés véleményem szerint érthetõ. Larry Laffer-t már annyi kalandon keresztül végigvittük, hogy a Magna Cum Laude-ban már szinte lehetetlen feladat újfent szerencsétlen lúzerként beállítani az ipsét. Így tehát megkaptuk a drága rokont, kivel 15 hölgy szívét kell meghódítanunk a program során, hogy finoman fejezzem ki magam.
by HC.Gamer

← ElőzőOldal 6 / 6