17903
  • Laffite
    Ez a BitTorrent dolog kafán hangzik, de nekem valahogy a torrent fájlok még soha nem jöttek olyan sebességgel, hogy ki tudjam várni egy teljes Nascar verseny letöltését... Kifejezetten haragszom az Eurosportra! Nincs bajom se a tenisszel, se a kerékpárral, de azokból például nem ritka, hogy végigközvetítenek főműsoridőben 4-5 órát egyhuzamban. Főleg a tenisz ciki, mondjuk egy ötjátszmás férfimeccs, ahol mondjuk egy brazil meg egy amerikai aprítja egymást. Senki ne mondja nekem, hogy ha heti 5-6 napig egyfolytában ki lehet bírni a teniszt, akkor mondjuk este 10-től hajnal 1-ig ne lehetne 1-1 Nascar versenyt leadni, ami csak heti egyszer van, és európai idő szerint más úgysincs abban az időpontban. Érthetetlen számomra.
  • Totya000
    Race Tippek megjegyzés
    MrSpock Totya Holly Guardian Hero Tihy
    17. 8 5
    18. 7 5
    19. 5 6
    20. 3 7 Holly beszállt
    21. 8 8 7
    22. 6 5 Totya kimaradt
    23. 4 6 Holly kimaradt
    24. 6 4 5
    25. 4 4 5 4 Guardian H.beszállt
    26. 5 5 5 Guardian H.kimaradt
    27. 6 3 8 Guardian H.kimaradt
    28. 8 2 10 Guardian H.kimaradt
    29. 3 7 4 Guardian H.kimaradt
    30. 4 4 3 Guardian H.kimaradt
    31. 6 7 11 Tihy beszállt
    32. 7 3 5 5 Guardian H.kimaradt
    33.
    34.
    35.
    36.
    össz: 90 76 57 4 16

átlag: 5,63 5,07 5,70 4,00 8,00

remelem, jol szamoltam!
    reklamáljatok es kijavitom!

• Laffite
    Na, akkor ezek szerint érdemes figyelni rá és már nem is olyan lúzer mint rég... Bár hozzáteszem gyorsan, régen sem volt lassú, csak hirhedt volt arról, hogy amilyen gyors, olyan veszélyes is. Ideje újra bekapcsolódnom az eseményekbe, igaz kicsit későn eszmélek így az idény vége felé, de jobb később mint soha! :)
  • MrSpock
    Robbie nagyon agresszí volt a futamon,szinte minden csetepatéban benne volt.Pörgött is rendesen.Épp figyeltem,megint az a cingularos autó,szerintem csoda hogy nemugrottak neki.
  • Tihy
    Azért nem kell annyira lebecsülni, tavaly mind a két roados futamot megnyerte és egyik sem csak úgy az ölébe hullott.
  • Laffite
    Én meg a másik Gordonon vagyok kiakadva :) Szegény csóringer Robertót már jó rég nem láttam versenyezni (rég néztem futamot), de annak idején a CART-ban is csak pörgött-forgott, illetve hát minden létezo helyen elindult, aztán többnyire már leintés elott zuhanyozhatott. Idén tudott már felmutatni valamit? Azért jó lenne látni legalább egyszer nyerni az öreg lúzert :))
  • MrSpock
    Mayfieldnek én is szurkoltam.
    Azért jólettvolna ha Dale is beér úgy a 10-be.
    Bár ahogy ismerem,nyomni fogja a következő futamokon.
    Talán ő a legelszántabb a végső győzelemre pályázók közül.Gordon talána legmegfontoltabb,óvatosabb.
    Bár Jimmie ha így folytatja,még meglepetést szerezhet.
    Ezzel a győzelmével 4 helyet ugrott,és már 4.
    Persze Busch meg valahogy nemtud hibázni.
  • Totya000
    A BitTorrenttel letolthetok a futamok
    Most eppen Kansas.
    http://autoracingtorrents.f1racingworld.com/browse.php
    Mayfield jo helyezesenek orulok, de sajnos a masik kishalnak, E.Sadlernek nem jott ma ossze.
  • MrSpock
    Igen,s megfigyeltem ha M&M-es festéssel megy nincs szereencséje,bár nemhiszem,hogy sok köze lenne hozzá.
    Gordon azért csak odaért a 10-be.
    Az elején megint aludt,vagy nemtudom mit csinál,de jó lenne ha már az összetettben is előrébb jönne 1 helyet.Kicsit nyugodtabb lennék
  • MrSpock
    Sajan az csak uyge a nascar.com-on a fizetősrészlegen,ott lehet.
    Bár nagyvonalakban azért éehet követni.
    Ahogy elnéztem a hátralevő futamok nemlesznek már ilyen hosszúak,vagyis remélem.És az ab-n rendesidőben lesz,tehát ha szerencsénklesz láthatjuk mindet.
  • MrSpock
    Jaja,bár az eredmény nagyon nemváltozott,csak az utolsó 8 kört nemláttuk azthiszem.
    Ez a Busch gyerek csak nem akar hibázni,nagyon nyomja,azért remélem Gordon behozza a lemaradását az elkövetkezendő 4 futamon.Jólenne már nyernie is!
  • Laffite
    Egy olyan oldal volna kafa, ahol körrol-körre nyomon lehet követni a verseny pillanatnyi állását a teljes sorrendet tekitve, köridokkel, stb. Persze egy jó közvetítést nem helyettesítene, de néha jó volna, ha nincs más.
  • MrSpock
    Egy kis képvihar...versenyre jellemző momentumok...és ez még csak az első szakasz volt

• MrSpock
    Jimmie Johnson megnyerte első rövidpályás versenyét!
  • Laffite
    Spock barátom, a kábelesek megint kicsesztek velünk :( Ezt nem hiszem el!!!
  • Bucser
    Sadler az elmúlt 4-5 futamon elég peches volt.... Kivéve Kansas-t... Pl.: Degaán az utsó körben a célegyenesben megpördülni és visszaesni 10 helyet...
  • MrSpock
    Elliott Sadler is elszállt,A nagy füstben nemlátott így belement Nemechek autójába.
  • Laffite
    Szegény Dale-t még az ág is húzza, elég szarul áll az a bal elso kerék... Az elobb meg egy alkatrész pottyant ki a gépbol a pálya kellos közepén. Peches fickó...
  • Laffite
    Kezd izgalmas lenni, közeleg a vége! Idén eddig egy futamot sem láttam, hála eurosportos barátainknak, mert hát az összefoglalók kb egyenértékuek lennének azzal mintha a neten nézném meg az eredményt... Az én régebbi favoritom már nem versenyez, így maradt a korábbi második kedvenc, Bobby Labonte, de most neki sem áll túl fényesen a csillaga :(
  • MrSpock
    Dale sajnos kiállt,bár valahogy éreztem hogy nemfog végigmenni.
    Gordon egész jól áll tényleg,pedig kezdtem aggódi,de úgylátszik jól taktikáztak.
  • Laffite
    Na csá, Spock!
    Én is nézem, ahogy ígértem, bár az elejét sajnos elmulasztottam, nem tudtam mikor kezd pontosan a futam, na meg a ferrari-blamát képtelen voltam otthagyni, baromi jót röhögtem csóringer brazilokon... Amúgy ide is benéztem tegnap, de a regisztráció 24 órával megváratott, ezért vagyok csak most. Gordon jól áll, örülhetsz!
  • MrSpock
    Egy bő félóra és kezdődik a futam!
    Már kényellembehelyeztem magam,teljes harci díszben!
    Gogogogogo Gordon!!!
  • Holly
    Sziasztok!
    1.J.Gordon
    2.D.Earnhardt Jr.
    3.D.Jarrett
    4.K.Bush
    5.R.Newman
    6.E.Sadler
    7.M.Martin
    8.J.Mcmurray
    9.J.Johnson
    10.K.Kahne

• Totya000
    Top10 tippem Martinsville-re:
    1.D.Jarrett
    2.C.Edward
    3.B.Vickers
    4.B.Labonte
    5.R.Wallace
    6.J.Gordon
    7.M.Martin
    8.J.Mayfield
    9.E.Sadler
    10.R.Newman

Meresz tipp, de kockazat nelkul nincs gyozelem.
  • MrSpock
    Tippjeim Martinsre.
    1.J.Gordon
    2.J.Johnson
    3.D.Jarrett
    4.M.Martin
    5.J.Mayfield
    6.J.Mcmurray
    7.K.Harwick
    8.R.Newman
    9.S.Marlin
    10.E.Sadler
  • MrSpock
    Rusty,a nagy öreg,megcsípte a 2. helyet.
    Csak óvatosan a versenyen!
  • MrSpock
    Jeff & Jimmie,valyon most is lesz ok a mosolygásra.
  • MrSpock
    Dale bizakodik,jó helyről indul,és jól is megy neki.
  • MrSpock
    Ryan az elsőségét mutatja.
  • MrSpock
    Megvolt a kvalifikáció a holnapi verenyre:
    1.Ryan Newman,2.Rusty Wallace,3.Dale Earhardt Jr.
  • Tihy
    Martinsville tippem:

1. D. Earnhardt Jr.
    2. J. Gordon
    3. K. Busch
    4. D. Jarrett
    5. R. Newman
    6. J. Johnson
    7. M. Martin
    8. J. McMurrey
    9. B. Labonte
    10. E. Sadler
  • Tihy
    Így az összefoglalót megnézve, inkább a guminak kellet volna a fejét fognia, hogy flat lett.
  • Tihy
    Tévedsz, Kahne örült, hogy ilyen szép témát nyújthatott a fotósoknak :)))
  • MrSpock
    Gondolom Kahne nem így látta.
    szerintem a fejét verte a falba,mert így nekimenni senkitől sem zavartatva.
    Nyomta neki aztán csak ,már köszörült is.
  • Tihy
    Ahogy a Mopar #9-es köszörül az állat kép :)
  • MrSpock
    Mindent egybevéve izgalmas futam volt,és már nemsok van hátra a szezonból.
    Mégkiélezettebb versenyek lesznek,és már nemszabad hibázni az élen állóknak.
    Coming up next week!Martinsville Speedway!
  • MrSpock
    Bocs a duplázásért!
    Végül Jimmie a kupával!
  • MrSpock
    Egy kis fotósorozat a versenyről,vegyesen,minden ami történt.

• MrSpock
    Jimmie öröme megérdemelt,jól küzdött,a "hazai" pálya segített,és végre nemkeveredett semmilyen incidensbe.
  • MrSpock
    Martinnak is gondja volt a végén,kikellett feszegetni a lökhárítót,hogy egyáltalána kereket rendesen betudják rakni.