17903
-
#700 Ohh 315 körig tartott a verseny,és Newman is megelőzte Gordont.
Busch csak beért 10. helyre,Jimmie is 6.-ra.
Érdekes végjáték volt. -
#699 Ahogy éreztem Dale megelőzte végülis Gordont,sok újrajt volt az utolsó 20 körben.
Sajnos nemsikerült nyernie,pedig közelállt hozzá,bár ha aztvesszük Dale vezetett a legtöbbet a versenyen.
-
#698 270kör:Dale az 5. helyen 6 másodpercre van lemaradva a vezető Gordon mögött. -
#697 Elirtam 252.körröl volt szó,egyébként volt egy félóras szünet eső miatt,úgy félidő tájékán.Igy nézett ki az idő.
-
#696 Robby jól megy a 152.körben 2.Úgyhogy bizakodhatsz,bár Egy másik Gordon vezet még mindig. -
#695 230.körben Jeff Gordon vezet!
Csak tartson ki a végéig! -
#694 Javában zajlik a verseny,elég izgalmasan alakul.
Sadler sajnos 62 kör hátrányban van,kénytelen volt kiállni.
A többiek küzdenek,Dale,Jeff,Kurt is az élmezőnyben autózik. -
#693 Ja, tényleg nem közvetítik most :(
Ellenben kigondoltam egy olyat (ez most ellenkezni fog minden ésszerű és megmagyarázható gondolatommal), hogy nem nézem meg a neten az eredményt, holnap amúgy is dolgozom és csak késő este érek haza, kedden pedig (a kiírás szerint) 20.45-kor megismétlik a versenyt 2 órában, majd ezután 1 órában még Champ Car WS is lesz Mexikóból, ha szerencsém lesz még az is belefér, de a Nascar biztosan.
Szal a lényeg az, hogy megpróbálom kiállni és nem nézem meg az eredményt, kedd este meg beülök és versenyt nézek! :)
Aztán persze jövök újra, de addig egy kicsit újra felszívódok, bocsi mindenkitől!
Spock uram! Robby Gordont tippként tudja miért írtam...? Mint ahogy Bobby Labonte-t is. Tényleg azt hittem, hogy már tart a futam, mert én is olyan vagyok, hogy először mindig megijedek, aztán gondolkodok. :)) Így aztán mivel előtte abszolút semmit nem tájékozódtam a phoenixi körülményekről, az első 2 helyre a "saját" autóimat tettem. -
#692 McMurray duplázni fog...szerintem...szerinte :) -
#691 1. J. McMurray
2. J. Gordon
3. J. Johnson
4. M. Martin
5. D. Earnhardt Jr.
6. R. Newman
7. K. Busch
8. T. Stewart
9. J. Nemechek
10. K. Kahne -
#690 Este lesz a futam,még nemtudni adják e,már az abfórumon szóvátették,hogy miértnincs élőben.
Bár azthiszem rajtunk nemsegítene,kb 1-max másfél órát látnánk belőle.
De azért jólenne addig is,lehet,hogy adni fogják.
Robby Gordon?Hmmm..a Happy Hour-on ő volt a leggyorsabb,de szerintem nemfog célbasem érni,nagyon agresszív,kifog esni.
Nagy küzdelem lesz az tuti!
Go Gordon(Jeffi) -
Holly #689 1.R.Newman
2.K.Harwick
3.M.Martin
4.J.Johnson
5.D.Earnhardt Jr.
6.J.Gordon
7.T.Stewart
8.E.Sadler
9.C.Edwards
10.K.Bush
-
#688 Jól van, éjszakás voltam, álmos vagyok, fáradt vagyok, hülye vagyok... Ez a múltkori verseny ismétlése... Még írja is az abmoteurs honlapja, nem tudom hogy néztem meg az előbb a műsort :)) Más kérdés, hogy mára nincs kiírva Nascar... Spock uram, maga mit tud erről? Közvetítik?
Ja, a tippem ettől függetlenül érvényes, bár kétségtelen, hogy igen valószínűtlen!
...viszont, ha bejön, akkor egyedül kaszálok! :)) -
#687 1.B.Labonte
2.R.Gordon
3.J.Johnson
4.D.Earnhardt Jr.
5.M.Martin
6.J.McMurray
7.R.Newman
8.E.Sadler
9.T.Stewart
10.G. Biffle
...ha még beleférek az időbe...
de ha kicsúsztam a határidőből, akkor így jártam... mindegy -
#686 Basszus, most kezd a verseny, tudtátok??? -
#685 Szevasztok,
Bocs, mostanában eléggé elvesztem, néha melózni is kell :(
Ami viszont pozitív, hogy vasárnap van, futamnap van - bár még nem néztem meg hánykor kezdődik, de mindjárt ránézek, és persze nem akarok lemaradni a tippekről se... -
Totya000 #684 Biffle! -
#683 Top 10 tippem Phoenixre:
1.J.Gordon
2.J.Johnson
3.K.Harwick
4.D.Earnhardt Jr.
5.J.Nemechek
6.E.Sadler
7.J.McMurray
8.B.Labonte
9.M.Martin
10.R.Newman
-
#682 Biffle? -
Totya000 #681 http://www.f1racingworld.com/browse.php?cat=8 -
Totya000 #680 top10 tippem Phoenixre:
1.Greg Biffle
2.J.Mayfield
3.T.Stewart
4.M.Martin
5.J.Gordon
6.K.Busch
7.C.Edwards
8.E.Sadler
9.J.McMurray
10.D.Eaenhardt, Jr. -
#679 Mark Martin 600. versenyén fut!
-
#678 Ryan Newman ismét első lett a kvalifikáción!
Nem a szokásos festéssel megy,talán szerencsét hoz neki. -
#677 thnx:) -
Totya000 #676 Talladegat ujra letoltheti (vagy folytathatja), aki nem tudta befejezni. -
#675 NA most megy újra az f1racingworld. Behalt a szerverük. Mindenkinek újra kell reggelnie. Ja és elvesztek a torrentek is. -
Totya000 #674 http://www.f1racingworld.com/download.php/154/nascar2004-10-16charlotte.torrent
az f1racingworld.com-on regisztralas utan toltheto a Lowe's 500
Sok sikert!
-
#673 Egy kis erősorrend Poenixre.
http://www.nascar.com/2004/news/features/power_rankings/11/02/phoenix/ -
#672 Nem megy, sajna. -
#671 Nem jön be nekem sem,tegnap sem,nemtudom mi lehet vele.
-
#670 Kérdés: Az autoracingtorrent.f1racingworld.com nektek sem jön be??? Ugyanis tölteném l havernak a Kansasi és Degai futamot de mindkettő áll 50 %-nál és az oldalra nem tudok felmenni... -
#669 Tényleg jó verseny lett belőle, csak így, hogy a végét nem láttam, ez eléggé bosszantó volt. -
Holly #668 Tok jooooooo Laffi, ahogy osszefoglaltad. Igy legalabb en is latom mi is tortent. -
Holly #667 Thanks Totya! -
#666 THX -
#665 Nemjött be.Pedig ottvollt az egész versenyen.
Néha már én is úgygondoltam megyneri,főleg volt,hogy 6mp-vel vezetett.
Még úgyahogy be is írtam,Johnson megfoghatja,de mikor visszaesett a 3-4 helyre,már nemannyira reménykedtem.
Csak ugye kiállások,meg az újrajtok,s végül megynerte.
Még a múltkor írtam Johnson is odaérhet az első helyre,egyre nagyobb esélyt látok rá.
Most nemhibázik,szerencséje is van,nemkeveredik ütközésekbe.
Dale elszúrta,,egy picit taktikázhatott volna,így lehet elszálltak az esélyei,mondjuk ez még korai leírni.
3 futam,úgyérzem Busch nemtudja megőrizni a pozícióját.
Nembír a 4 ellenféllel.Mindegyik másféle tipus,és nagyongyorsak.
Nagyonösszekellkapnia magát,ha tartani akarja az első helyet.
Dale agresszív,gyors,Gordon rutinos ,megfontolt,ha az autója bírja gyors is,Martin,az öreg róka,mindent bele alapon,az utolsó szezonja következik,Johnson meg,fiatal,nagyongyors,az autója is megbízható lett.Buschnak minden tudására szüksége lesz,az autója gyors,persze ő maga sem lassú,na szóval baromira dolgos 3 futam következik.
-
#664 Olyan nagyon részletes leírást, személy szerint én nem tudok, de néhány adatot szoktak közölni a csapatok oldalain.
Meg hírtelenjében ez a flash jutott az eszembe, sokat nem tudsz meg belőle, de legalább jó csicsás :))) itt -
#663 Képzeld csak el, mennyi pontom lett volna, ha Martin bejön :))) -
#662 A kupával!Egész jólnéz ki ez az alkotás.
-
#661 Gordon gratulál,és már az autószerelés közben is kifejtette szurkol Jimminek hogy nyerje meg,hát sikerült!
Én meg neki,hogy a 3-ból 1-et nyerjen meg legalább!