17903
-
#2940 érdekes szitu ez így, mert a táblázat szerint pl. Kyle Busch-t senki nem tudja kifizetni... + Bowyer és Truex Jr. majdnem olyan drága mint Kyle, holott kettejüknek összesen is csak fele annyi pontja van eddig mint ifjabbik Buschnak... szal szerintem az átlagos pontszámításhoz hozzá kellene adnod 0 pontokkal a nem teljesített futamokat is, akkor nem jönnének ki ezek a borzalmas számok a kisebb nevek mellé. -
#2939 Tipikus esete annak, amikor én 200 pontot akartam, de annyit nem lehetett :D -
#2938 Igaz, én voltam figyelmetlen, nekem is tiszta a dolog.. -
Totya000 #2937 http://users.atw.hu/totya1980/Manager.xls
Közben nezegessetek az utolso lapot ebben a tablazatban.
És csütörtökön mondjatok meg, hogy ki a 4. valasztott?
Kérdezzetek, ha van valami!
-
Totya000 #2936 200 pontot nem is lehet szerezni, még bonuszokkal egyutt sem!
Ezt gondoljuk at megegyszer...főleg te!:-D -
#2935 Nálam Kurt Busch 200(190,10) Nemechek 107 (102,5) és Biffle 122 (117,5)
Ez annyi, mint 429, de most látom, hogy nem számítódik a Bonus?
Ez nekem új. -
#2934 Te Totya, hogy jött nekem ki a 409 managerre? -
Totya000 #2933 A Manager jatek a heten igy alakult:
1.Laffite : 452 pont GRAT.!
2.Tihy : 418 pont
3.dodgecharger : 409 pont
4.ChevyG : 402 pont
5.Dougie : 328 pont
6.MrSpock : 291 pont
7.Totya : 276 pont
Számolom a zsetonokat és a versenyzok árait... -
#2932 ok, értem
Írnod kellene nekik, hogy észrevettél egy kis bibit :) -
#2931 pont fordítva, mert hivatalosan ott van az, az összesített pontszáma tartalmazza, csak azzal jön ki a 1295, viszont sem itt a hivatalos eredményen, sem itt a versenyző egyéni eredménylistáján nem szerepel, viszont máshol meg nem vezetett futamon... viszont ha elvették volna az 5 pontját, akkor az összesítettben miért van ott, illetve a Mr. Spock által belinkelt táblázat is miért tartalmazná...? szal fura, mindenesetre biztos ami biztos én elkönyveltem neki ezt az ötöst a saját táblázatomban... -
#2930 Az nem lehet, hogy utólag mégis elvették tőle azt a 5 bonust?
Az lett volna érdekes megnézni, hogy közvetlenül a futam után nascar.com-ra felkerülő unofficial resultban hogyan is volt, mert ha ott volt az 5 pont és a hivatalosban meg ugye nincs, akkor tuti valamiért elvették tőle. -
#2929 kösz a segítséget!
ezek szerint hiba van a nascar.com statisztikáiban!
Hamilton Jr. pontjai
A USG Sheetrock 400-on elért száz pontjához nem tették hozzá az 5 bónuszpontot, ezért nem stimmelt nekem az eredmény, viszont az általad adott linkről kibukott a dolog... szal még a hivatalos oldalon is tudnak bakizni, nem gondoltam volna :) -
Dougie #2928 pedig az utolsó 10 körbe volt még vagy 4 sárga zászló... -
#2927 bazz tegnap néztem az ismétlést és elaludtam az utsó 10 körön anyám ébresztett:D nem tehetek róla de kurva álmos voltam:( -
Dougie #2926 Na, akkor szép jó reggelt. Visszatértem.
Örömmel láttam hogy múltkor 0 ponttal tényleg nyertem az extrát...
És várom Totya továbbfejlesztett verzióját...
-
#2925 Ezt nézd meg és add össze,1295!
Vezetett egyszer 1 kört.
Bobby Hamilton jr. -
#2924 Köszönöm a gatulációt,ittvolt az ideje,hogy visszavegyem a sárgatrikót:-)
Ha lehet már nemnagyon adnám át senkinek!Úgyhogy kérek mindenkit úgy tippeljen!:-) -
#2923 Huh kicsit levagyok maradva:-))
Annyi pozitívum,hogy én vehetek elsőre egy 4. lúzer versenyzőt,mert akkor tutira bénázni fog!:-))
Amióta van ez a játék,azóta Gordon szinte besem kerül a top 10-be,Kahne is bénázik,Waltripről nemis beszélve.
Ki legyen a 4.?Persze előtte megkell néznem ki a szabad. -
#2922 kellene egy kis segítség...
Bobby Hamilton Jr. összpontszáma a nascar.com táblázata szerint 1295, ugyanakkor akárhogy is számolom, de az eredményei alapján csak 1290 jön össze... Valahol szerzett még 5 pontot vezetésért, vagy egyszerűen rossz a hivatalos összesítés??? Utóbbit nehezen tudom elképzelni, de bosszant a dolog. Tud valaki valami konkrétumot?
-
Totya000 #2921 top10 tippek eredmenyei:
1.MrSpock : 11 pont (gyoztes eltal.+ Newman 5. helye, Grat.!!, ujra elso!)
2.robotnyk : 10 pont (gyoztes eltalalasa, grat!)
3.dodgecharger & Totya : 5-5 pont
4.ChevyG, Dougie, Laffite & Tihy : 4-4-4-4 pont
reklamaljatok!
Margin tippek törölve, mert ezen a Pocono-n is Under Coution volt:-D erdekes!
Holnap Manager eredmenyek es megmondom, ki mennyit költhet a kövi versenyzore! -
#2920 Nagyjából kiszámoltam a manager-játék állását, de ezeket a pontszámokat még azért ne vegyétek tutira...
1. Dougie 3303 pont
2. Dodgecharger -228
3. Chevy G -345
4. Tihy -353
5. Laffite -659
6. Totya -665
7. Mr. Spock -1053 -
#2919 Nem panaszkodhatom, mindhárom versenyzőm a Top 8-ban végzett, bár az kicsit bosszant, hogy a Top 10 tippelést ennyire elsaccoltam. Amúgy jó verseny volt, abszolút #97 fölénnyel, így sok izgalom nem maradt a végére, már az elején látni lehetett, hogy kb ez lesz a vége. -
-
#2917 Ha jólszámoltam így is 11 pontom lett,de azért jóljött volna a Viagrás második helye.
Kezdek feltámadni,már csak Gordonnak kellene,na de majd Indianapolisban!
A csapatversenyben Kahne,és Waltrip bénázásával a végén elszálltam,pedig egészen jólett vona. -
#2916 -
#2915 Nálam meg Biffle, és Nemecsek szarakodtak.. -
#2914 Kurt Busch a győztes!
Bravó embereim
Waltrip,és Kahne elcseszték Martin 2.helyét,meg az én jó tippemet!
Legalább az elsőt eltaláltam.
-
Totya000 #2913 Gondolkozzatok, hogy ki legyen az ujabb versenyzo, akit megvasaroltok!
-
#2912 Kurt Busch nagyon jól megy,jólállok a tippemmel,de még messze a vége!
Go Gordon! -
#2911 Jövő héten lesz ismétlés, talán többször is, nézz el a www.sport1tv.hu-ra! -
#2910 NEm fogok tudni itthon lenni mikor a verseny kezdődik (el kell mennem itthonról:/ a videom meg elmromlott úgy néz ki) Nem tudjatok, hogy tudnam megnézni??? Vagy mikor ismétlik és hol?? esetleg a bedigizett versenyt letölteni valahonnan???
Előre is köszönöm a válaszokat:) -
Totya000 #2909 Jaja, Bobby Gerhart ment a kvalin Edwards helyett, mert az uraság nem ert vissza a szamara fontosabb Busch versenyrol, ami 3000 kilometerrel arrabb volt, allitolag.
viszont akkor jo a kerdes, hogy miert maradt ki egy Busch versenybol Edwards iden? (ChevyG).
Köti valami tv-szerzodes a Nextel-hez es amiatt volt hajlando kihagyni egyet?
-
#2908 Szerintem mégis ő fog menni a #99-el csak nem volt qual-on és helyettesítette Bobby Gerhart. Gondolom majd az utolsó helyről rajtolhat.
Hasonló a helyzet, mint múlt héten Stewartal. -
#2907 a tippjeim továbbra is tartom -
#2906 Tehát egy bizonyos Bobby Gerhart nevü fickó ment Edwards helyett, mert nem ért vissza a BUSCH-rol Carl. Minden bizonnyal Carl fogja vinni a 99es kocsit a versenyen( és a Wurm up-on) -
#2905 Carl Edwards nincs is a LineUp-on.
Ilyenkor mi van? -
#2904 Pennsylvania 500 at Pocono Raceway
TOP 10:
1. Tony Stewart
2. Jimmie Johnson
3. Kyle Busch
4. Ryan Newmann
5. Kurt Busch
6. Greg Biffle
7. Jamie McMurray
8. Jeff Gordon
9. Jeremy Mayfield