1550
Autó 200.000 Ft alatt
-
#148 Nagyon furcsa, hogy lokista utolsó üzenetének az időpontja: 2004. 05. 16. 18:23
nézzétek meg rolspeed reg-jének időpontját. -
#147 láttam :) -
#146 Má benne van:)) -
#145 naés benne lesz a legjobb topicok között -
#144 én nfsu rajongó vagyok és mégsem kell skyline! nah erre varjál gombot! -
#143 HAGGYÁTOK MÁR EGYMÁS BASZOGATÁSÁT!!!
Pörög a topik mint az állat...:)) -
#142 Ő az!!! -
#141 én ilyen szempontból szerencsés vagyok egy Toyota Hiacet törtem totálkárra tetején meg az elején is átfordultam meg repültem is pár métert, biztonsági öz meg légzsák nélkül szinte "sértetlenül" szálltam ki. kb 120-130Km/h. senki sem sérült rajtam kívül. csak az arccsontom törött szilánkosra de semmi több. -
#140 Leszarom,vegyél megane-t... -
#139 Igen? Ha annyira NFSU rajongó lennék akkor most nitrós biturbo... Skyline-t akarnék. -
#138 LEfogadom, hogy te még azt sem tudod, hogy elöl van a golfban a motor, vagy hátul. Tuningolni 15 évesen pfff... -
#137 A pert elvesztették... -
#136 De ugye véletlenül sem lokista vagy? -
blackgamer #135 az új megane-nak műanyag az összes külső borító eleme (a teteje, ajtaja, csomagtartó rész) kivéve a motorháztető
ha koccansz akkor ezeket olcsóbb kicserélni,
nézzél meg egy árlistát és látod majd a különbséget
régi autókra drágább a karosszéria mint az újakra, direkt nyomják le az árakat, a műanyag bevezetésével gazdaságos lett -
#134 Egyedi eset: perelni kell. Már ha az autógyártók szemétsége lebeg ilyenkor az ember szeme előtt. -
#133 Szeretem a Golfokat és azt szeretném, ha most veszek egy szar-régi Golfot, akkor azt elkezdem felújítani, tuningolni és amire 17 leszek addigra kész lesz és mehetek vele. Ennyi. -
#132 :DDDD
DE sajna iga' is:((( -
#131 tanulóvezetéshez meg ott a tanulóautó ha elmúlsz 16 és fél éves kezdheted is az meg már nem sok szégyellni meg nem kell hogy nem vezettél addig! -
#130 Dízelből nem lehet Cult Society-set csinálni! -
#129 nem hinném
de ha a te unokatesód+3 haverod halt volna meg egy cordobában,te se bíznál annyira az autógyárak hazugságaiban...:((
Bazdmeg még a légzsák se nyílt ki!! -
#128 Esküszöm bekéne tiltani az NFS:U-t! Jobban torzítjak a kispöcsök agyát, mint a GTA. -
#127 Amúgy meg tudok egy eladó dízel egyes golfot. -
#126 aham persze! minden gond így kezdődik: nehogymá az legyen a gond ha egy kicsit... aztán meg én nem is gondoltam hogy eddig eljutok!!!!!!
ÜLJ A SEGGEDEN!!!!! -
#125 Nem kiabálok! -
#124 Tanulóvezetéshez minek saját autó? -
#123 Nehogy már az legyen a gond, hogy 15 évesen vennék egy régi 1-es Golf-ot, néha kivinnének a szüleim olyan helyre ahol tudnék vezetni és NEM VESZÉLYEZTETNÉK SENKIT a többi időben meg felújítanánk apámmal az autót. -
#122 túlérzékeny vagy -
#121 :DD -
#120 AKKOR SEM ÜLHET EGY 15 ÉVES SUTTYÓ KÖLÖK AUTÓBA TE MEG ESZT ÉRTSD MEG Mert ha ezt megengedik akkor meg fogják engedni azt is hogy városba menny vagy te kapsz vérszemet hogy tudsz vezetni és már jön is a baj!!! majd ha 17 leszel akkor majd mész kreszre meg rutinra és akkor majd vezethetsz addig meg ülj a seggeden!!!!!!!!!!! -
#119 Ne kiabálj! -
#118 Majd rakok fel képet,ha addig nem törlik a topikot -
#117 SZÓVAL NEM VESZÉLYEZNÉK VELE SENKIT, AMÍG NEM MEGYEK ADDIG ÁLL A GARÁZSBAN ÉS ÚJÍTOM FATERREL. -
#116 -
#115 "csodával határos mesék"
itt -
#114 ÉRTSÉTEK MEG NEM UTCÁRA MENNÉK KI VELE HANEM A VÁROSNAK VANNAK OLYAN RÉSZEI AHOL NEM JÁR SENKI, SZÓVAL ITT MENNÉK NÉHA. -
#113 Én az életről beszéltem...
Valszeg nem úgy fogsz ütközni ahogy a nagykönyvben meg van írva...
Nézz át néhány statisztikát sajnos nagyon sokan halnak meg új autóban,míg mondjuk a ladából kiszállnak... -
#112 tök fölösleges ilyesmikről vitatkozni mert úgyis mi szopjuk meg ha karambolozunk nem az autógyárak. egy hatezer csillagos saabban vagy volvoban is meg lehet halni és egy trabiból is ki lehet szállni élve. függatlenül attól hogy hogyan karamboloztunk mert nagyon nagyon sok múlik a szerencsén is! -
#111 ja téged. -
#110 Hol olvastál te ilyet? -
#109 Ha engem kérdeztél=nem