1550
Autó 200.000 Ft alatt
-
#188 rolspeed -
#187 azt én is olvasom!:))))
-
#186 Már széttuningolt két Skyline-t, meg 5 Acura RSX-et is. Nagykutyának számít már a szakmában. -
#185 a 85 hozzászólás meg egyre inkább beigazolódik!!! -
#184 ÁZ! -
#183 Szasz és persze mindenkinek -
#182 Hát a fénykép alapján...:DDDD -
#181 volt már olajos a kis kezed, vagy csak a tuning és stereot forgattad? -
#180 Éljenek a Trabisok:) -
#179 akartam neki én is javasolni a bicót, de összecsuklana alatta :D -
#178 ki?? -
#177 ember téged még látni? -
#176 :)) -
#175 hát ezek után ahogy itt viselkedsz még azt is megtiltanám hogy biciglire üljél. ilyen hülye kis üntelt faszt mint te! -
#174 -
#173 Zoral a topic :)
-
#172 NE EGYMÁST BASZTASSÁTOK MÁR BAZDMEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#171 loki nyugi már!
most mit pörögsz?:PPPP -
#170 a faszt nem! voltam a genfi autókiálításon is és 97 óta járok a pestire + más tuning találkozókra, kiállításokra -
#169 -9 -
#168 Nagyon jó:))))))))))))))))))))))))))))))))9 -
#167 ésszel pofázzál mert megereslek és kitaposom a beled! mit pattogsz te kis szaros? -
#166 Mindenkinek meg van az ára! -
#165 =Bacardi is, és ez már felveti a nemi identitás kérdését is :) -
#164 Ésszel!! -
#163 lol... még mindig nem hiszitek el, hogy ö loksita? -
#162 Ez papíron valóban így van! -
#161 mondod ezt a 15 éves autószerelői tapasztalatoddal. Még képen sem láttál francia autót. -
#160 Te pofázol köcsög Trabantos. -
#159 Na végre okosat mondasz:PP -
#158 Szar ügy, mit tehetek?
Azt értsd meg, hogy az NCAP független szervezet, egységes tesztrendszerrel. Az autógyár nem tudja 5csillagosnak hazudni a 2 csillagos autót, mivel nyilvánosak az eredmények. És vedd észre azt a folyamatot, ami az utóbbi néhány év(tized)ben lezajlott/zajlik: egyre inkább felértékelődik az emberélet és a biztonság kérdése, olyannyira hogy majdnem elsődleges marketing szempont lett egy autó törésteszten elért eredménye.
Természetesen az is igaz, hogy valós szitációkban feltehetően nem 64km/hval részátfedésben fogsz frontálisan ütközni, de ha egy autó 5 csillagot ér el (ami egy átlagolt pontszám, minimum 3 féle szituációt takar), akkor az feltehetően bármikor hatékonyabban védi a bent ülők védelmét, mint egy régebbi, vagy akár 'kortárs' de gyengén szereplő autó. -
#157 annyira azé talán nem hülye -
#156 s=sport:DDDD -
#155 A francia autók SZAROK. -
#154 Hát én csak sajnállak abban az undorító szarban -
#153 jó neked de nekem jobb verdám van:Trabant 601 s!!!!!!!!! -
#152 Te vagy az, skizo! -
#151 bazd meg! Ki a faszom az a LOKISTA mindenki vele jön, hogy milyen debil meg köcsög stb. Had tudjam már én is ha mindig őt hozzátok fel. -
#150 lokista=rolspeed de már a stílusából rálehet ismerni. -
blackgamer #149 már nem veszek, már van