Autó 200.000 Ft alatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Természetesen,hogy mûanyag az egész ,azt képletesen értettem...
Egyszer 2-es Golfal ütköztem 70-el még a motor sem jött beljebb...
Haver 97-es civic-jével borult 80-al totálkár,és sajna 2 hónap kórház...:((
Természetesen nem azt mondom,hogy a régi vasak biztonságosabbak lennének...
De azt tudom,hogy ha frontálba ütk. egy vadiúj 206 meg mondjuk egy 87-es sierra ki fog élve kiszálni belõle...
menta minta manta
"Golf I jó, csak nem szabad vele ütközni, a festék tartja össze" mondta blackgamer, mire te:
"Hülyeséget ne beszélj
A Golfból hamarabb kiszálsz élve mint pl: focusból,megane-bõl,stb..."
Ugye egyes golfról volt szó, de tegyük fel hogy nem: azt mondtad "tapasztalat..."
Ezek szerint szálltál már ki törött golfból, viszont már kétszer meghaltál megane-ban, focus-ban, sõt egyszer stb-ben is.
"Ki nem szarja le hány csillagos???"
Szerencsére az autógyártók pl. nem, mivel a vásárlók sem. Te leszarhatod, de jelenleg ez az egyetlen "mérõszáma" a biztonságnak.
"...ha müanyag az egész?
"
Mi a mûanyag? Az alváz? Merthogy az teherviselõ elem, tõle függ hogy megrohadsz-e vagy sem.
Egy autószerelõnek alapfogalmakkal illik tisztában lennie.
menta minta manta
ááááá
tudod alatta merevítõk vannak, azért mûanyag, mert ha koccansz azt olcsóbb kicserélni
Ne akarj má' feidegesíteni azzal,hogy 3 óránként beböfögsz valami faszságot...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
nemcsak a srácot verném agyon hanem az õsöket is! ha ilyen hülye egy gyerek akkor legalább a felmenõinek lehetne annyi esze hogy nem engedi meg a gyereknek hogy kimennyen az útra. sajnos azonban az ilyen gazdag ****-ok azt hiszik mindent megtehetnek mert van pénzük.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Szal egyszer nem fizetsz arra a szarra,má' viszik is...
Már azzal bukott a fasz több 100k-t hogy nem pár hónaposat vett...
Amúgy asszem 2 év.
3 ev mulva eladhatja pl.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Az a golf amit most használok(és fogok is) hiába 22(!!)éves,állapotilag simán ver néhány 5-6 éves autót is.
Németbõl van 80k (!!!!)kilométerrel full bõr belsõvel,teljesen gyári fénnyel(szép),még defektes se volt.
Szal ki kell fogni...:)
mi is ilyesmikkel szorakozunk :DDD
trabi 5e-ért van :D
Haver 1 hónapja vett wagon r-t (loál).
6 évig fizet 36k-t a barom...:(
Olyat természetesen nem szabad venni:))
Én most is egy Golf-al járok nagyon jó,imádom:))
Meg egy cabrio-t csinálgatok ha az idõm(pénzem)engedi...

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
jo mondjuk utana fizetgetsz havonta vmi cash-t
de az a 30-40e nem sok
5e
Egyébként nem ismertem rá, de most, hogy így mondod... :)