1550
Autó 200.000 Ft alatt
-
#388 ja én is ezt akartam mondani! -
#387 ezaz de nem 15 évesen bazz...autó szerelőknek asszem külön műszaki suli van...ő meg hobbiból tanulja....melyik 15 évesnek van ilyen esze?...nnnna neeeee... -
#386 WE ARE THE FIRST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#385 de szvsz tudjátok milyen ember lehet ez a srác(RolSpeed)
papi,mami megveszi a tuti kocsit,csávó megtanul vezetni,aztán ő a sztrít fájgter...persze nem gyosrul mert a kifogások:
"Jaj nem tok most bocs...új a kocsi és még nincs bejáratva"
"Jaj most nincs benzinem"
"Jaj most nagyon fáradt vagyok...most jövök külföldről és már fáj a lábam"...
miközbe fingja sincs az egész vezetés ténáról...
aztán majd az lesz a ciki ha jön egy profi driver egy szarabb kocsival és bealázza mint a szart... -
#384 nem nehéz ezt követni meg tanulni csak nem 15 évesen meg netezés mellet. -
#383 LOL
Azt se tudja mit beszél... -
#382 bakker akkor arra nincs is cigó mi? pics utálom őket de most tehettek volna egy szívességet. -
#381 azt hogy 3 kocsijuk van,meg szerel meg minden...azt mondta neki most a tanulás fontos...
na most...
ahoz tudod milyen ész kell,meg kitartás hogy még a tanulás mellett szerelj,meg tanuld az ilyen dolgokat... -
#380 valszeg... -
#379 örülök ha azt a 150-200 e Ft kinyőgöm a Mantára. -
#378 tuti a rózsadombon lakik...azért megy erdő mellé...sok arra az erdő... -
#377 mit??:PPP -
#376 én is azért akarok majd BMW E30-at mert (lehet szétvan hajtva)de jó kocsi,és nem is drága...1 milla alatt vannak... -
#375 vagy tényleg van és azért ilyen fasz mint álltalában a sok gazdag ******. na mind1. ja és elnézést a kivételtől! (ha van) -
#374 Ez az!!!
Ne másnak teccél' hanem magadnak -
#373 benem veszem...
-
#372 brutal -
#371 én szerettem mindet. a trabit meg imádom kicsi kocsi de klafa! van fííílingje! -
#370 Nehogy elhidd már...
Ha mégis,akkor is mindegy mer' az egész család lúzer lehet... -
#369 csak az 1.3 l-es változat de ha meglesz akkor lehet hogy kapok bele haveroktól egy 2l Kadett GSI motort. -
#368 na jó de az más hogy valakinek 3 oldszkúl kocsija van(már bocsi)vagy pedig 3 nem rossz verda és nem is régi... -
#367 nekünk is 3 volt:
egy trabant 601 s (enyim)
opel Kadett kombi diesel (1985-ös) kisfogyasztás miatt melós verda (ki lett vonva a forgalomból szarrá ment 1-2 millió kilóméterrel)
Mazda E220 nagy jól pakolható melós vera!
szóval nem sok a 3 verda HA melós autók. de szerintem nekik egyik sem az! -
#366 "Különben 15 éves vagyok. És az otthoni autóink a következők:
Fiat Punto ( 1.2-es )
Ford Explorer ( 4.0-es )
Toyota Avensis ( 1.8-as )
Fiat Punto ( 1.2-es )ez sem olcsó!
Ford Explorer ( 4.0-es )-->minimum 1milla de szvsz több
Toyota Avensis ( 1.8-as )-->az új minimum 2milla -
Bár nagyon zabál,ellenben megy... -
#364 -
#363 de a skyline....na mind1....nem akarok vitát nyitni...éppen elég ez a mostani!:))))) -
#362 és az sosem rossz. legalább nem kell nyomni a gázt mikor indulunk az autóval. -
#361 én már annak örülök ha látok egy tuningolt kocsit...nem hogy vezetni bazzz...óóó... -
#360 most elvileg vezet...habár lehet hogy most épp a Minimaxot nézi...
nem tudom én 15 évesen nem nagyon vezetgettem még...most se nagyon igaz...de akkor is...elvileg van 3 autójuk...na neeeee...minek?2 autó is sok nem hogy 3....mindet fenntartani...az a tonna adó ami rámegy...neviccelj...az tod mennyi...üti majdnem szvsz a fél millát...mit dolgoznak a szülei...ferihegyen az irányítótoronyban lévő csávó aki van aki irányítja a gépeket...na az úgy keres 500.000-1.000.000-át....tuti mutterja faterja ott dolgozik:)))))...meg még a családot is fenntartani a lakás a számlák...na neeeeeee... -
#359 szerintem az Eclips lóg ki. az a legkisseb és a legnyengébb is alapból! -
#358 De baszott nagy a nyomaték benne!! -
#357 ja nagyon lol -
#356 Skyline powwa!! -
#355 Ez a lokista jó nagy fasz lehet.
Pinát nem látott(nem is fog)de már tuningol meg vezet...LOOOL -
#354 mind a 3 egy kategória(persze alap verziók)...habár a skyline kicsit kilóg a sorból... -
#353 bakker azé bánom hogy elment ez a kis fasz nincs kit szidni :(. na mind1 úgyis megyek lassan. -
#352 uff tényleg de azé az a skyline is . De a Legkingebb akkor is az Eclipse! -
#351 Fúúúúúúúúúúúúúúúúúúj mi ez a pangás?????????? -
#350 Ezért kéne jobban dízel, mert azt nehezebb széthajtani, és ugye kevesebbet is eszik, illetve nem is erőgép, ami csökkenti az vágyat a széthajtásra. 90 LE talán, ami 2400 köbcm-hez elég vicces :) -
és ez?:P