1550
Autó 200.000 Ft alatt
-
#108 Ez arra volt válasz hogy szerinted kivételeznek bizonyos autógyárakkal, ami nyilvánvalóan nem igaz.
A 20 éves vs mai összehasonlítás meg a te elméd szüleménye volt: I-es Golf vs Megane... -
#107 van róla kép? -
#106 Ha meg mégegyszer hazugnak nevezel leszedem a fejed. -
#105 "Épeszű ember tudja, hogy a törésteszteket sztenderdek alapján végzik, azaz minden autót azonos akadálynak azonos sebességgel vezetik neki. Enélkül nem is lenne értelme, hiszen az eredmények nem lennének összehasonlíthatóak"
Ja csakhát a teszteknél újakat osztályoznak be,nem 20 éves vs.vadiúj -
#104 Akkó nem azért mer' azt olcsóbb előállítani?
Fater most vett 94'-es celica-ra első lökháritót(csak a müanyagot),95k szal az olcsóságról ennyit... -
#103 klafa -
#102 sofőr vagy? -
#101 Jajj, már megint ezek a csodával határos mesék, mintha a suzuki-topicban lennék
Csak hogy tudd miről beszélsz, kettes golf törésteszt (video):
"Épeszü ember tudja,hogy a töréstesztek a nagy gyártóknak kedveznek...Pontosan úgy törik meg a verdát hogy a lehető legkissebb sérülést szenvedje..."
Épeszű ember tudja, hogy a törésteszteket sztenderdek alapján végzik, azaz minden autót azonos akadálynak azonos sebességgel vezetik neki. Enélkül nem is lenne értelme, hiszen az eredmények nem lennének összehasonlíthatóak. -
#100 Valóban az. -
#99 a8 szép verda. -
#98 Én 7 éve vezetek mégis tudom hogy 9 kocsi volt a sajátom,és számtalant használtam több kevesebb ideig...poláktól A8-ig -
#97 Próbálj meg kicsit változtatni a modorodon plíz... -
#96 Épeszü ember tudja,hogy a töréstesztek a nagy gyártóknak kedveznek...Pontosan úgy törik meg a verdát hogy a lehető legkissebb sérülést szenvedje...
Természetesen,hogy műanyag az egész ,azt képletesen értettem...
Egyszer 2-es Golfal ütköztem 70-el még a motor sem jött beljebb...
Haver 97-es civic-jével borult 80-al totálkár,és sajna 2 hónap kórház...:((
Természetesen nem azt mondom,hogy a régi vasak biztonságosabbak lennének...
De azt tudom,hogy ha frontálba ütk. egy vadiúj 206 meg mondjuk egy 87-es sierra ki fog élve kiszálni belőle... -
#95 Nem tudom nekem szólt-e a kérdés: 5 éve vezetek, bár nem sok közöd van hozzá. A típusokat nem sorolom mert hosszú lenne, és nyilván ki is hagynék párat. -
#94 Hát akkor lássuk csak:
"Golf I jó, csak nem szabad vele ütközni, a festék tartja össze" mondta blackgamer, mire te:
"Hülyeséget ne beszélj
A Golfból hamarabb kiszálsz élve mint pl: focusból,megane-ből,stb..."
Ugye egyes golfról volt szó, de tegyük fel hogy nem: azt mondtad "tapasztalat..."
Ezek szerint szálltál már ki törött golfból, viszont már kétszer meghaltál megane-ban, focus-ban, sőt egyszer stb-ben is.
"Ki nem szarja le hány csillagos???"
Szerencsére az autógyártók pl. nem, mivel a vásárlók sem. Te leszarhatod, de jelenleg ez az egyetlen "mérőszáma" a biztonságnak.
"...ha müanyag az egész?"
Mi a műanyag? Az alváz? Merthogy az teherviselő elem, tőle függ hogy megrohadsz-e vagy sem.
Egy autószerelőnek alapfogalmakkal illik tisztában lennie. -
blackgamer #93 "müanyag az egész"
ááááá
tudod alatta merevítők vannak, azért műanyag, mert ha koccansz azt olcsóbb kicserélni -
#92 De tudod mit,inkább száljunk le egymásról még mielött...:) -
#91 Hány éves vagy?
Mióta vezetsz,és milyen kocsikat?
Vazzeg:) -
#90 Milyen butaságot mondtam bazdmeg??
Ne akarj má' feidegesíteni azzal,hogy 3 óránként beböfögsz valami faszságot... -
#89 Akkor pláne ne mondj butaságokat! -
#88 Ez sajna így van:((( -
#87 mármint hogy gazdag ****-ok rázzák a picsájukat részegen meg jogsi nálkül és másoik meg ezek miatt halnak meg!!!!!!! -
#86 nem egy meg nem kettő ilyenról hallotam. -
#85 hali mindenkinek!
nemcsak a srácot verném agyon hanem az ősöket is! ha ilyen hülye egy gyerek akkor legalább a felmenőinek lehetne annyi esze hogy nem engedi meg a gyereknek hogy kimennyen az útra. sajnos azonban az ilyen gazdag ****-ok azt hiszik mindent megtehetnek mert van pénzük. -
#84 A másik fele,hogy jártam a Por... Hungária telephelyén és bazzeg amíg a szem ellát lefoglalt kocsik állnak...
Szal egyszer nem fizetsz arra a szarra,má' viszik is... -
#83 jo allapotu kispolak... vagy trabi:) -
#82 Ez mondjuk így van és??
Már azzal bukott a fasz több 100k-t hogy nem pár hónaposat vett...
Amúgy asszem 2 év. -
#81 nem kell addig fizetni
3 ev mulva eladhatja pl. -
#80 Ja és kicsit meg lett "csinálva" és mingyá' 140le tud:)) -
Chaos Mad #79 ha vki kiváncsi a trabis videonkra akkor itt megtalálja :D
link :) -
#78 Szerencse kérdése is.
Az a golf amit most használok(és fogok is) hiába 22(!!)éves,állapotilag simán ver néhány 5-6 éves autót is.
Németből van 80k (!!!!)kilométerrel full bőr belsővel,teljesen gyári fénnyel(szép),még defektes se volt.
Szal ki kell fogni...:) -
Chaos Mad #77 vegyetek egy ladát 20e-ért :D
mi is ilyesmikkel szorakozunk :DDD
trabi 5e-ért van :D -
#76 Sztem 6 évig elég sok havi 40k...
Haver 1 hónapja vett wagon r-t (loál).
6 évig fizet 36k-t a barom...:( -
#75 De megbízható autó a Golf egy 20-30 évesen?Vagy azért kell rá költeni rendesen.Úgy gondolom 150ezerért már egészséges (relatív) gépet lehet venni. -
#74 Jót sztem 300-400k felett találni,persze van milla feletti is...:) -
Olyat természetesen nem szabad venni:))
Én most is egy Golf-al járok nagyon jó,imádom:))
Meg egy cabrio-t csinálgatok ha az időm(pénzem)engedi...
-
#72 Nekem minden álmom egy Golf I.-es,csak olyan kéne ami mozgásképes és műszakival is rendelkezik.Kitudja egy 70ezer forintos autó mit rejt... -
#71 Autószerelő szakmám is van szal...ésszel... -
#70 #63
:DDDD Hát ezen megborultam -