1550
Autó 200.000 Ft alatt
  • menta
    Ez arra volt válasz hogy szerinted kivételeznek bizonyos autógyárakkal, ami nyilvánvalóan nem igaz.

A 20 éves vs mai összehasonlítás meg a te elméd szüleménye volt: I-es Golf vs Megane...
  • RolSpeed
    van róla kép?
  • Glpetyus
    Ha meg mégegyszer hazugnak nevezel leszedem a fejed.
  • Glpetyus
    "Épeszű ember tudja, hogy a törésteszteket sztenderdek alapján végzik, azaz minden autót azonos akadálynak azonos sebességgel vezetik neki. Enélkül nem is lenne értelme, hiszen az eredmények nem lennének összehasonlíthatóak"

Ja csakhát a teszteknél újakat osztályoznak be,nem 20 éves vs.vadiúj
  • Glpetyus
    Akkó nem azért mer' azt olcsóbb előállítani?
    Fater most vett 94'-es celica-ra első lökháritót(csak a müanyagot),95k szal az olcsóságról ennyit...
  • Dzsega #103
    klafa
  • Dzsega #102
    sofőr vagy?
  • menta
    Jajj, már megint ezek a csodával határos mesék, mintha a suzuki-topicban lennék
    Csak hogy tudd miről beszélsz, kettes golf törésteszt (video):

"Épeszü ember tudja,hogy a töréstesztek a nagy gyártóknak kedveznek...Pontosan úgy törik meg a verdát hogy a lehető legkissebb sérülést szenvedje..."
    Épeszű ember tudja, hogy a törésteszteket sztenderdek alapján végzik, azaz minden autót azonos akadálynak azonos sebességgel vezetik neki. Enélkül nem is lenne értelme, hiszen az eredmények nem lennének összehasonlíthatóak.
  • Glpetyus
    Valóban az.
  • Dzsega #99
    a8 szép verda.
  • Glpetyus
    Én 7 éve vezetek mégis tudom hogy 9 kocsi volt a sajátom,és számtalant használtam több kevesebb ideig...poláktól A8-ig
  • Glpetyus
    Próbálj meg kicsit változtatni a modorodon plíz...
  • Glpetyus
    Épeszü ember tudja,hogy a töréstesztek a nagy gyártóknak kedveznek...Pontosan úgy törik meg a verdát hogy a lehető legkissebb sérülést szenvedje...

Természetesen,hogy műanyag az egész ,azt képletesen értettem...

Egyszer 2-es Golfal ütköztem 70-el még a motor sem jött beljebb...

Haver 97-es civic-jével borult 80-al totálkár,és sajna 2 hónap kórház...:((

Természetesen nem azt mondom,hogy a régi vasak biztonságosabbak lennének...
    De azt tudom,hogy ha frontálba ütk. egy vadiúj 206 meg mondjuk egy 87-es sierra ki fog élve kiszálni belőle...
  • menta
    Nem tudom nekem szólt-e a kérdés: 5 éve vezetek, bár nem sok közöd van hozzá. A típusokat nem sorolom mert hosszú lenne, és nyilván ki is hagynék párat.
  • menta
    Hát akkor lássuk csak:

"Golf I jó, csak nem szabad vele ütközni, a festék tartja össze" mondta blackgamer, mire te:
    "Hülyeséget ne beszélj
    A Golfból hamarabb kiszálsz élve mint pl: focusból,megane-ből,stb..."
    Ugye egyes golfról volt szó, de tegyük fel hogy nem: azt mondtad "tapasztalat..."
    Ezek szerint szálltál már ki törött golfból, viszont már kétszer meghaltál megane-ban, focus-ban, sőt egyszer stb-ben is.
    "Ki nem szarja le hány csillagos???"
    Szerencsére az autógyártók pl. nem, mivel a vásárlók sem. Te leszarhatod, de jelenleg ez az egyetlen "mérőszáma" a biztonságnak.
    "...ha müanyag az egész?"
    Mi a műanyag? Az alváz? Merthogy az teherviselő elem, tőle függ hogy megrohadsz-e vagy sem.
    Egy autószerelőnek alapfogalmakkal illik tisztában lennie.
  • blackgamer
    "müanyag az egész"

ááááá

tudod alatta merevítők vannak, azért műanyag, mert ha koccansz azt olcsóbb kicserélni
  • Glpetyus
    De tudod mit,inkább száljunk le egymásról még mielött...:)
  • Glpetyus
    Hány éves vagy?
    Mióta vezetsz,és milyen kocsikat?
    Vazzeg:)
  • Glpetyus
    Milyen butaságot mondtam bazdmeg??
    Ne akarj má' feidegesíteni azzal,hogy 3 óránként beböfögsz valami faszságot...
  • menta
    Akkor pláne ne mondj butaságokat!
  • Glpetyus
    Ez sajna így van:(((
  • Dzsega #87
    mármint hogy gazdag ****-ok rázzák a picsájukat részegen meg jogsi nálkül és másoik meg ezek miatt halnak meg!!!!!!!
  • Dzsega #86
    nem egy meg nem kettő ilyenról hallotam.
  • Dzsega #85
    hali mindenkinek!
    nemcsak a srácot verném agyon hanem az ősöket is! ha ilyen hülye egy gyerek akkor legalább a felmenőinek lehetne annyi esze hogy nem engedi meg a gyereknek hogy kimennyen az útra. sajnos azonban az ilyen gazdag ****-ok azt hiszik mindent megtehetnek mert van pénzük.
  • Glpetyus
    A másik fele,hogy jártam a Por... Hungária telephelyén és bazzeg amíg a szem ellát lefoglalt kocsik állnak...

Szal egyszer nem fizetsz arra a szarra,má' viszik is...
  • CSOCSO
    jo allapotu kispolak... vagy trabi:)
  • Glpetyus
    Ez mondjuk így van és??
    Már azzal bukott a fasz több 100k-t hogy nem pár hónaposat vett...
    Amúgy asszem 2 év.
  • Mike at home
    nem kell addig fizetni

3 ev mulva eladhatja pl.
  • Glpetyus
    Ja és kicsit meg lett "csinálva" és mingyá' 140le tud:))
  • Chaos Mad
    ha vki kiváncsi a trabis videonkra akkor itt megtalálja :D
    link :)
  • Glpetyus
    Szerencse kérdése is.
    Az a golf amit most használok(és fogok is) hiába 22(!!)éves,állapotilag simán ver néhány 5-6 éves autót is.
    Németből van 80k (!!!!)kilométerrel full bőr belsővel,teljesen gyári fénnyel(szép),még defektes se volt.

Szal ki kell fogni...:)
  • Chaos Mad
    vegyetek egy ladát 20e-ért :D
    mi is ilyesmikkel szorakozunk :DDD
    trabi 5e-ért van :D
  • Glpetyus
    Sztem 6 évig elég sok havi 40k...
    Haver 1 hónapja vett wagon r-t (loál).
    6 évig fizet 36k-t a barom...:(
  • Astaroth
    De megbízható autó a Golf egy 20-30 évesen?Vagy azért kell rá költeni rendesen.Úgy gondolom 150ezerért már egészséges (relatív) gépet lehet venni.
  • Glpetyus
    Jót sztem 300-400k felett találni,persze van milla feletti is...:)
  • Glpetyus

Olyat természetesen nem szabad venni:))
    Én most is egy Golf-al járok nagyon jó,imádom:))
    Meg egy cabrio-t csinálgatok ha az időm(pénzem)engedi...
  • Astaroth
    Nekem minden álmom egy Golf I.-es,csak olyan kéne ami mozgásképes és műszakival is rendelkezik.Kitudja egy 70ezer forintos autó mit rejt...
  • Glpetyus
    Autószerelő szakmám is van szal...ésszel...
  • Lacc

:DDDD Hát ezen megborultam
  • Mike at home