1550
Autó 200.000 Ft alatt
-
#228 más hobbyból vagy poénból melózni meg kényszerből!!!!
a megélhetésért te kis fasz!!
-
#227 :DDD -
#226 biztos Opeles vagy azért vagy ilyen paraszt!! -
#225 én örülök ha évente 1x tudok vezetni...
de remélem idén leteszem a jogsit(most múltam 17)és akkor majd könnyebb lesz a dolgom...:) -
#224 simán de tudod mit kapják is el (rolsped) és akkor nem kell görcsölni hogy mikor lesz jogsija és mikor paffan belém! -
#223 Szoktam járni ismerősünk autóbontójába dolgozni nyaranta és képzeld nem tört le a kezem. -
#222 De minket és még sokan másokat ilyen helyeken kaptak el,ráadásul motoros zsaruk -
#221 213 meg az hogy vezetni akar! -
#220 elejétől-idáig:))) -
#219 menta
minta
manta
Opeles vagy???? ( A manta miatt ) -
#218 Ez qrva jó:))) -
#217 én is ilyen helyekre gondoltam -
#216 Nem vagyok autószerelő,csak olyan szakmát is végeztem... -
#215 ok...honnantól kb akkor csak ennyit kérek még! -
#214 én mindíg olyan helyen vezettem(persze nem egyedül)ahol nem voltak zsaruk(tehát tudtam hogy senki nem lát)...--->földút,kis lakónegyedek,meg ilyen helyek!:))) -
#213 nem az a baj hanem az hogy egy öntelt kis fasz vagy 15 évesen saját autó pesze egy golf nem is egy lada vagy egy trabi nem egy golf! és majd ha apuci meg anyuci nem pézel és dolgozni is kell majd a sok mindenért akkor majd letörik a kis mosoly a pofidról mi?!?!?!?!?!?!?!?! -
blackgamer #212 tanulhatna egykis jómodort,
bár egy autószerelőtől mit is várhatna az ember (tisztelet a kivételnek) -
#211 sztem egyszerübb ha viszaolvasol:)) -
#210 nembaj -
#209 Nem ezzel van a baj, változnak az idők. Sőt az se irritál, ha valaki 15 évesen akar tuningolni, tegye! A bajok ott kezdődnek, amikor valaki a tuning alatt az NFSU-t, meg a matricázást érti, hetente nyit egy autós topicot annak függvényében hogy mire izgul (Porsche 911!, I-es Golf, IV-es Golf, stb), és ugyan fogalma nincs magukról az autókról és egyéb vonzatukról, és értelmi szintben megáll ott hogy "sziasztok, linkelejetek be képeket XY-ról, meg beszéljünk róla".
Mindezt több nicken keresztül folytatólagosan.
Ez a gyerek élőben lehet nagyon gázos (képtől függetlenül) ha így tud csak kommunikálni. -
#208 Különben visszatérve a jogsi nélküli vezetésre. Amikor én 15-16 évesen a haverokkal vett Zaporozseccel nyomultunk a sóderbányánál és 1x elkaptak a zsaruk igen csak megvasaltak minket sőt még el is akartak tiltani 2 évre a jogsi meszerzésétől,végül annyi volt,hogy 50.000 ft bünti + a rendőrségen elkellett mondani,hogy "nagyon megbántam az egészet" és igy nem tiltottak el a jogsi megszerzésétől. Hozzáteszem,hogy ez 10 éve történt. Azóta biztos húzosabb az ilyes fajta bünti -
#207 ja... -
#206 ez igaz -
#205 vagyis ez nem neked ment RolSpeed hanem úgy alapba!bocsi! -
#204 #189!!!! -
#203 Az sose baj -
#202 ha leadja a rendszámtáblát de azt már a kis hülye nem, tudja hogyha újra be akarják állítani a forgalomba akkor már egy valag pénzt kell fizetni meg szigorított műszaki meg ilyenek. -
#201 nem is ismersz, nehogy már az legyen a baj, hogy jól állunk anyagilag -
#200 embert is!:PPPPPPP -
#199 Ugyan el ne hidd már!! -
#198 Miről beszélsz????? -
#197 ááá ezek ilyen burzsuj köcsögök azé ilyen öntelt kis fasz! elkényeztetett kis szarcsimbók! -
#196 Hallottál már arról, hogy ki lehet vonni a forgalomból az autókat??? -
#195 de mér mivan? -
#194 én majd kapok(remélem)valami guruló 4kerekűt ha leteszem a jogsit....addig télleg nincs értelme hogy parlokjon a garagéba... -
#193 de te nem vagy ekkora fasz mint ez
(bocs hogy káromkodok de felbaszta az agyam!!! (rolspeed)) -
#192 Én bezzeg 15 évesen még csak egy bicikliről se álmodhattam nagyon nem,hogy egy autóról. Amúgy azt nem értem ha most 15 évesen megveszed akkor 2 évig ameddig a garázsban áll az autó addig mindent fizetnek rá a szüleid (kötelező,súlyadó stb...) -
#191 :))))) -
#190 Tudtam:))) -
#189 most mi a vita?világosítsatok fel plíz!