PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
azért jó látni, hogy a színvonaladnak megfelelõ játékokat is vettek neked
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Nálam legalább is igy mûködik...
PSN: berghold
BUÉK!!!<#pias>#pias>
PsP iRDA-t szeretnék feltenni szeretett gépemre!
A program áll 2mappából
Melyik mappákban helyezzem ezeket el? ❤️.90es CFW fut a drágámon!>3.90es CFW fut a drágámon!>
B.Ú.É.K. minden PSP tulajnak (a leendõknek is😊)
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Amúgy úgy tudod behozni hogy kikapcsolod a psp-t és a bekapcsoló gombot és a (R) tiger gombot egyszerre nyomod bekapcsoláskor amíg be nem jön a recovery.
feltettem az 5.00 M33-4-et a slim psp-mre(3.90M33-3-ról frissítettem), úgy tûnik minden mûködik, DE: hova a francba tûnt a recovery menü? Eddig volt a Settings-ben egy ilyen, ki lehetett kapcsolni a gépet jobb gomb+x -szel és innen tudtam elérni a recovery menüt is. Szóval akkor most elb*sztam valamit, vagy miért nem találom?:S
kérdezd meg a haverjaid akik veled voltak, hogy véletlenül nem énekeltél-e gyanúsan germanisztikus hangvitelû agresszív indulókat közben, mert ha igen, akkor asszem lemondhatok errõl az Adolf Edition cuccról :S
jah és a lányukra :-))
Dehát kinek a pap kinek a papné...
én láttam pirosba,NEKEM nem tetszett pirosba...nem adja azt a valodi PSP feelinget,designet ! 😄
fehér is felejtös volt nálam...ezüst és fekete között kellet döntenem.
amúgy csatlakozom... fekete