PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

túl sok pénz lenne az neked, nem gondolod?

szerintetek létezik olyan flash vagy progi amely a PSP menüjét szimulálja?

5c0rp330n
szerintem a fele ár inkább reális.

Sajnos programokat nem kaptam hozzá,csak a 1játék meg 1film volt a dobozban.Ha tud valaki olyan programot amivel tudok videobeszélgetni irjon.Köszönöm
Doomista
80ért veszem,herry pótert meg a pokémonyt kiszeded onnét...az szerintem levisz 40 ropit nem ? amilyen tré játékok azok.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

BB7
Pokémont nem szídod a legeslegjobb gamma! Kár, h. Ninteno rendelkezik a jogaival! Annyira de annyira látnám PSPn! Áproó! Valaki egy jófajta DS emut? Ismer?
BB7
2fail! Grat! Lesz mit törölni! Ja és a hirdetés az... ne arról szóljon majd, h. naponta 3* belinkeled! Köszi! Am. már el is adod? XDDDD
Na, akkor! Az ágytakaróval együtt megveszem 190.000 Ft-ért!
NEOreg3
pokémon, harrypotter...

azért jó látni, hogy a színvonaladnak megfelelõ játékokat is vettek neked

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

azdie
<#idiota>

na bocsánat akor a kikiáltási ár 120ezer a ds lite re fél év gari van a psp ére 1 év.
5c0rp330n
brávó.

baaka
adtak hozzá valamien progit ??Asszem msn-en nem tudsz videóbeszélgetni!

Sziasztok.A segitségeteket szeretném kérni.Én egy kezdö psp-vagyok,pár nappal ezelött megvettem a psp3000 új tipusát.A gép tökéletesen müködik,vettem hozzá 1kamerát is amivel ugy gondoltam,hogy skpon keresztül tudok videobeszélgetni,de ez sajnos nem lehet.Igaz hallottam hogy megfelelö program letöltésével ez is lehetséges.Kérdés:hogy oldjam meg ezt?És az msn ha letöltöm azon van e video beszélgetés?A válaszadoknak elöre is köszönöm a segitséget,...........
Doomista
BUÉK all<#nezze>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

BÚÉK Kedves PSP-s Kollégák!!!<#eljen>

BB7
FaT! Köszi! Kipróbálom! 😊
Ha fat PSP-d van akkor egyszerüen belerakod a 2 mappát a GAME150 be majd a menübõl inditod a progit. Amenyiben slim akkor a dolgok bonyolódnak egy kicsit mert le kell szedned azt a programot h eLoader és u. abba a mappába kell tened a 2 mappát ahova az Loadert tetted.
Nálam legalább is igy mûködik...

Igen, ha beledugod a ház is leég, szóval én nem játszanék vele.

PSN: berghold

látom hiányoztam. nekem az Ac adapteremre az van irva hogy 2000mAH pereses akor ha én 2200mAH es aksit veszek akor azt már nem tudja feltölteni?vagy hogy van?
BB7
B.U.É.K. mindenkienk!!!
Nekem elég másnapos lesz az Újévem. De az új év már remélem jobb lesz😄
BUÉK!!!<#pias>
Én is szeretnék Boldog Újévet kívánni minden kedves psp tulajdonosnak!!<#eljen><#vigyor2>
BB7
Sziasztok!

PsP iRDA-t szeretnék feltenni szeretett gépemre!
A program áll 2mappából mindkettõben EBOOT.PBP.
Melyik mappákban helyezzem ezeket el? ❤️.90es CFW fut a drágámon!>
n000rbi
Ahha, így már értem. Köszi! Ja és persze:

B.Ú.É.K. minden PSP tulajnak (a leendõknek is😊)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

baaka
az a frissítés helyet volt az az opció amit em82 magyarosítása cserélte le!

Amúgy úgy tudod behozni hogy kikapcsolod a psp-t és a bekapcsoló gombot és a (R) tiger gombot egyszerre nyomod bekapcsoláskor amíg be nem jön a recovery.

n000rbi
Na megvan, google a barátom😊,indításnál jobb gomb lenyomva😛 és bejön a rohadék😊 Mindenesetre kényelmesebb volt menübõl indítani😊

n000rbi
Az a VSH menü nem? Én arra gondolok, amiben rengeteg dolgot lehet állítgatni, pl a popsloader plug-in is ott lehetett ki és bekapcsolni.

Banyapapa
probáld simán a psp menüjében a select gombbal behozni

n000rbi
Sziasztok,

feltettem az 5.00 M33-4-et a slim psp-mre(3.90M33-3-ról frissítettem), úgy tûnik minden mûködik, DE: hova a francba tûnt a recovery menü? Eddig volt a Settings-ben egy ilyen, ki lehetett kapcsolni a gépet jobb gomb+x -szel és innen tudtam elérni a recovery menüt is. Szóval akkor most elb*sztam valamit, vagy miért nem találom?:S

Doomista
alright 😄

5c0rp330n
szóval lehet, hogy nem is láttál ilyet, csak ilyeneket képzelsz, amikor be vagy b@szva 😊
kérdezd meg a haverjaid akik veled voltak, hogy véletlenül nem énekeltél-e gyanúsan germanisztikus hangvitelû agresszív indulókat közben, mert ha igen, akkor asszem lemondhatok errõl az Adolf Edition cuccról :S

Doomista
nem emléxem már pontosan...hülyeséget meg nem akarok irni...már valamennyire bevoltam rugva akkor...

5c0rp330n
hogy nézett ki? a hátoldalán középen volt a piros kör? festve volt?

Doomista
kapni nem lehet...max csinálni.

5c0rp330n
hol kapni olyat? :o

Doomista
kösz a figyelmeztetést ! 😄

shenmuedc
Vegyél de arra vigyázz hogy amit nekem adtak el az nem jó slimre!!!!!!
én fehérre voksolok...
jah és a lányukra :-))

Doomista
papnét választom,ha modell.

Hát nekem a fekete, az ezüst, és a fehér az igaziak!
Dehát kinek a pap kinek a papné...
Doomista
az még semmi ahoz képest amit régebben láttam...nácis piros jeles burkolatu psp.

5c0rp330n
a piros komcsi, olyat ne vegyél.

azdie
értem, erre voltam kiváncsi... köszi<#smile>

Doomista
szebbb,stilusosabb én szerintem.
én láttam pirosba,NEKEM nem tetszett pirosba...nem adja azt a valodi PSP feelinget,designet ! 😄
fehér is felejtös volt nálam...ezüst és fekete között kellet döntenem.

Prince of Máté
azért mert fekete.

azdie
mert szebb? csak ennyi?

Doomista
fekete

mert kérdezted...

amúgy csatlakozom... fekete