40034
WAREZ = azonnali BAN!
Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
-
#35537 új prince mondjuk tényleg simán mehetne psp-re, azt a rajzos grafikát sztem egész jól át lehetne ültetni.. meg sok más is jöhetne még. ds-en bármilyen igénytelen szart el lehet adni, azért adnak rá ki annyi szart :) -
#35536 Én csak azt nem vágom,h miért nem csinálják meg több játék psp verzióját?
A legtöbb játékból csinálnak DS-es verziót,PSP-s verziót meg nem. Pedig azért sokkal jobban meglehetne csinálni egy Lord of the Rings Conquest-et PSP-re,mint DS-re,hiszen mondjuk ez DS-n sem mutatott rosszul,hát még psp-n milyen jól mutatna,főleg úgy,h 2 battlefront is megjelent psp-n,akkor ezt miért nem csinálták meg? vagy teszem azt a prince of persia legújabb részét is jobban el tudom képzelni psp-n,mint ds-n. Na meg a Resident evil 4-ről ne is beszéljünk,amiből már kijött Egy Resident Evil 4 Mobilphone editon,ami azért olyan lett,h simán el lehetne képzelni psp-re is.És ezek még azért bevételt is hoznának bőven,hiszen van egy jó nagy rajongó tábora mind a resident evil sagának,mind a princ of persiának.De mondjuk ezzel,h megcsinálják az Assassin's Creed psp-s változatát,remélhetőleg,h visszanéznek még pár régebbi játékhoz és követve a példát megcsinálják azokat is psp-re. -
#35535 csak úgy meg kelepel az olvasó és sokat fogyaszt :S
sztem ha megveszem, akkor is ISO-t csinálok belőle és memkariról nyomom :) -
#35534 Zene nélkül belefért 400 megába is, igaz úgy már elveszítette a hangulatát, ezért is van meg UMD-n :) -
#35533 "Resistance: Retribution "
jaj, ezt még mondani akartam én is. a többihez amiket még említettél, nem fűzök nagy reményeket, vagy nem érdekelnek, vagyy nem tudok róluk eleget :) -
#35532 akkor megyünk együtt :) -
#35531 sztem ha lesz rá san andreas stories én tuti bebaszok:DDD -
#35530 hát nem tudom, GTA3 és a Vice City PC-n 2 cd-s játék volt, ezzel szemben a San Andreas már egy egész DVD-s nem véletlenül
LCS és a VCS asszem fullosan meg is tömte az UMD-t (vagy kitömték dummy fájlokkal), nem tudom ez ráférne-e egyáltalán egy UMD-re -
#35529 Egész jó kis lájnáp lehet ha igényesek lesznek. -
#35528 GTA San Andreas Stories? XD Héló! :D
Úgy fogok járni mint Eric Cartman, ki nem bírta kivárni a Wii megjelenését!
Nem akarom lelőni a poént, de GH féleség már van PSPre! Házi cucc, de üt! -
#35527 Én még ezeket várom nagyon:
X-men Orgins:Wolverine
Resistance: Retribution
Martial Arts: Capoeira
Undead Knights
Transformers: Revenge of the Fallen(Nagyon remélem,h nem rontják el úgy,mint az 1.részt,az eléggé gáz volt:S)
-
#35526 ez lenne a szememben a legnagyobb cím, ami létezhet, ha igaz lenne. csak ebben kételkedik.. az a borító pl tutira photoshop, egy az egben a san andres borítója, a stories-okban mindig új szereplők, új történet volt, ezzel együtt új borító is. -
#35525 ez is érdekes lex:
GTA -
#35524 akkor összefoglalva jóféle közelgő játékok (ha valaki tud még, tegyen hozzá)
Assasin's Creed
Rock Band Unplugged
MotorStorm Arctic Edge
LittleBigPlanet
Dissidia: Final Fantasy
Patapon 2 -
#35523 minnyá' megadom...:PP
de nem, a régi pspmen ami asszem 1000-es vlt azon 3.90-es fw vlt és azon minden ment simán...ezen nem akaródzik!
de a wifi lámpa sem világít:S -
#35522 Bazzzz,van egy-két érdekes hír ezen az oldalon. Assassin1s Creed PSP-re??? :O
Assassin's Creed coming to PSP
Nah,erre azért kíváncsi leszek. -
#35521 annak mondjuk én is jobban örülnék :) -
#35520 xD Lakcímed nem adnád meg? :D
Amúgy hihetetlen, a LittleBigPlanet meg az Assasin's Creed!!!!
GSO cikk! :) -
#35519 Gh-nak jobban örülnék, de a Motorstorm best -
guppy #35518 Leshet az a baj h messze vagy a router-től és gyenge a jel ezért nem tud csatlakozni.(Sztem próbáld meg közelebről) -
#35517 ÉS hamarosan ASSASSIN'S CREEEED :D:D Remélem újítanak rajta valamit :D KURVA JÓÓÓÓÓ :D -
#35516 Heló!
Van egy Psp 1001-esem, fat, 5.00M33-6os Fw-vel, de amikor netezni akarok ezt írja: Belső Hiba Történt.(80410A0B), volt már psp-m és azon ment!
Lécci help, email:
[email protected]
[email protected]
[email protected]
Msn:
[email protected]
kösz! -
#35515 basszus, és nem is kama :o -
#35514 ha ez igaz lenne, az gecijó lenne. mind3 cím hatalmas nagykonzolon. -
#35513 Végre! 3 érdekes játék és NEM jrpg... -
#35512 Hamarosan psp-n:
Rock Band Unplugged
motorstorm
littlebigplanet
-
#35511 Maradjon csak X-boxnál, az a neki való szint :) -
rnd #35510 Azért annyira csak nem szereted, hogy ha Pistike otthon barkácsol valami vackot fotósoppba amire ráírja hogy "Halo", akkor arra elélvezz? -
#35509 nem jön. halo nem lesz psp-re, ilyen szart psp-re nem adnának el :) -
#35508 Hát szeretem a Halo univerzumot és végre psp-n is tudnék vele játszani,azért a semminél jobb ^^
Kíváncsi vagyok rá. -
rnd #35507 Házibarkács gagyi... nem értem miért vagy ráizgulva... -
#35506 Hi all!
Látta már vki a készülő Halo Portable-t?
Elvileg márciusban adják ki,sztem elég jó lesz,ha kijön,végre egy Halo game PSP-re :D
Itt vannak videók meg képek és a fejlesztők fóruma:
Halo Portable -
#35505 Kapcsold be a NO-UMD-t a recoveryben! [R + Bekapcsológomb]
Nekem is volt ilyen gondom PSP-vel! :)
EDIT: Nemszóltam! XD -
xido #35504 az egyik link egy angol blog,UMD lemez hiányát olvasom ki belőle,
a másik meg valami megoldós videó
blog
videó -
Brinn #35503 meg van, nem volt bekapcsolva a no-umd a recovery menüben... -
rnd #35502 Szerintem a gond az, hogy annyi agysejted halt el, hogy már a gúglit se tudod használni... -
Brinn #35501 halihó!
pandóráztam aztán felraktam a 3.90 m33 fw-t és bármi játékot akarok indítani ezt írja ki: 80020321. mi lehet a gond? -
PSPeti #35500 ez engem is érdekelne -
#35499 hol lehetne handgripet szerezni psp slim konzolhoz? Dealextreme sajnos nem jó mert nem alkalmas a bankkártyám átutalásra külföldön. Vagy ha van valakinek felesleges szívesen megvenném. -
momoxp #35498 Sziasztok aki tud készíteni pandora szettet és szívesen segítene nekem az légyszíves vegyen fel msn-re előre is köszönöm!
msn: [email protected]