40034

WAREZ = azonnali BAN!

Infókon és híreken kívül nem kérsz és nem adsz segítséget feltöréssel kapcsolatban, akit érdekel nézegesse a linkeket!
  • BB7
    50.000.000 eladott PSP! =]
  • Empty
    Köszi!
  • Empty
    Thanks!
  • vbence13
    Nem tud valaki valami jó PSP emut PC-re?
  • baaka
    megnézed hogy a játékkal lehet -e ad-hoc ba játszani ha igen akkor felrakjátok mind a 2-en a psp-re a játékot és ott a multiplayer-->ad-hoc te csinálsz egy hos-ot haverod meg joinol és ennyi................
  • Empty
    Jó és ennek a módja?
  • PoisonChihuahua
    "Wlan be és csatlakozás: automatikus. Ennyi mindössze!"
    Ha tényleg csak ennyit csináltatok, akkor ne is csodálkozz, hogy nem megy. Mondjuk be kéne rakni a játékot amivel multizni akartok, aztán ott host / join-olni...
  • Empty
    Wlan be és csatlakozás: automatikus. Ennyi mindössze! Vagy mi kell még?
  • lowdog
    mi egy 1000-es EU és egy 3000-es US géppel próbáltuk a helyi multit, nem volt semmi gond, mind gamesharing, mind "normál" multi ment, néhány játékot próbáltunk csak ki.

árulj el kicsit több részletet, hogy mit próbáltatok csinálni, hátha az segít...
  • Empty
    Két PSP-t próbáltunk összehozni! Flasheltek mindketten de nem "látták" egymást! Mi lehet az ok? Tán hibás valamelyik vagy valami beállítási gond? Aki már próbált "kettesben" játszani az elárulhatná a titkát ha persze van! Kösz!
  • guppy
    Semmi, megoldottam...
  • dzsedi
    A pspfanboy-nak küldött valentin napi kártya alapján május.
    From Sony with Love
  • guppy
    Miért van az h el se tudja inditani a PSP slim-em a PiMPStreamer-t ?(eLoader-rel is próbálkozom de összeomlik a progi )
  • 5c0rp330n
    ja.
  • First Aye
    Köszi!
    Tényleg szar a minőség, akkor kell keresnem valami másikat.
    Amit te ajánlottál az ingyenes?
  • 5c0rp330n
    sztem be kéne tudna állítania, de ősrégi fos az a program, valami értelmesebb programmal nagyobb esélyed lenne arra, h ne csak fusson a videó, hanem kis is nézzen valahogy. pl xvid4psp-vel.
  • First Aye
    3.71 akart lenni
    De a psp video converter magától nem állítja be ezeket? Akkor meg mi értelme!
  • 5c0rp330n
    ehh, rohadt japók meg már halálraunták gondolom..
  • 5c0rp330n
    3.711 fw szerintem nem létezik. egyébként meg tedd fel az 5.0-t, hátrányod semmiképpen nem lesz belőle. az mpeg4 önmagában nem elegendő, a kodeknek avc-nak kell lennie (h.264), a felbontás asszem max 720*480 lehet, a bitráta, hangkodek sem mindegy gondolom.
  • lowdog
    eltolták tavasz/nyár körülre.
  • First Aye
    mpeg4 ben van, a megfelelő mappában, és most 3.711-es fw van rajta.
    Ez így megfelelő?
  • 5c0rp330n
    fw, videóformátum és megfelelő mappa-e kérdéses a dolog.
  • 5c0rp330n
    nem mostanában jön Patapon 2 egyébként?
  • First Aye
    Mgegyszer megkérdem:
    Miért nem tudom megnézni a filmet a psp-men, pedig átkonvertáltam a psp video 9-el, és a jó mappába is tettem, valamit még kell csinálni?
  • BB7
    Uhh! Ha az én PSP-m lett volna, akkor már nem élne a gyerkőc!
    Amúgy erre van egy megoldás! Amivel te is és ő is jól jár!

Ő kifizeti a PSPdet, illetve a javítást! Mivel tönkretette!
    Te meg kifizeted az üdítőjét, mivel gondolom a PSPdre figyelt ivás helyett!
  • jaszy
    Üdítőre nincs garancia! De lehet hogy javítható, az aksit levetted azonnal?
    Vidd el egy szervizbe!
  • guppy
    sztem abból alaplap csere lesz...
  • Jimanszky
    Sziasztok!Bocs h megint zavarok, de nagyon jó lenne eladni a psp-met.Gázban vagyok nagyon, szóval akit érdekelne fullos flashelt királykék Slim PSP/Slim PSP Madden NFL 09 Bundle/, dobjon rám egy privit és megegyezünk!Van hozzá 2.1-es hangrendszer, tok, eredeti memokari 4 gigás, ajándék RHCP UMD, nagyító, fél év gari!!Köszi és bocsánat a zavarásért!
  • First Aye
    Szerintem kérdezd, meg egy psp dokitól, h kb mennyi a javítás, aztán meg lerendezed a barátoddal!
  • Balazs15
    *szembesültem
  • Balazs15
    Figyelem, felkavaró lehet, gondold meg jól, hogy elolvasod-e

Haverom a suliban játszott a pspmel..elmentem egy fél orára visszajöttem és azzal szembesült hogy az üditöjét sikerült ráönteni a psp-re...azota nem lehet be kapcsolni..garanciális még de tört rendszer van rajta...meg amugy sincs arra garancai ha vki leönti...szal msot tartozik 50 ezer forintal:S...hát nem hinném hogy látni fogom azt az összeget
  • jaszy
    Régi az FW, lehet az a baj...
  • Bitke
    Hát igen , sorry elnyomtam :D egy kicsit szóval a A PSP Firmware Verziója 3.90 M33 . A lottószámokat megtartom magamnak !
  • Gideon Wieth
    Igen ezzel nekem is bajom van. Ha van kardod már tudsz védekezni, de a legnagyobb baj a mentéssel és a checkpointokkal van
  • GP2100
    Feltaláltad az időgépet, hogy neked már 9.90-es FW-ed van? A jövőheti lottószámokat el tudod küldeni?
  • GP2100
    Ma kipróbáltam egy unalmas órán, Rikimaru sebességével nincs gondom, de a japán nyelv és, hogy messze vannak egymástól a checkpointok + ha észrevesznek, egyből kezdheted újból, nem valami jó...
  • Bitke
    Sziasztok !

Nekem lenne egy olyan problémám , hogy a psp egy jó pár játékot nem akar lejátszani. A PSP Firmware Verziója 9.90 M33-as , lehet , hogy ez a baja ?
  • Gideon Wieth
    na kipróbáltam a tenchut én is :)hát én csak demóként játszottam még a tenchu Zvel boxon. Ahhoz képest ez túlságosan átment splinter cell stilusba. De aki szereti az ilyenek annak tetszeni fog :) de tény a főhős lassabb lett :) meg engemzavar h nehezen lehet egyszerre futni és fordulni...
  • GP2100
    "Megrendeltem", majd meglátjuk, milyen lett. Utoljára(és egyben először) a PS1-es Tenchu 2-vel játszottam, szóval én sem vagyok nagy fan. :D
  • vixo
    Hát tény,h lassú Rikimaru,de elvégre is ez egy lopakodós sötétben bújkálós lesből támadós ninjás gamma sztem,szóval ilyen lassúnak is kell lennie,am lehet benne futni is,az viszont tény,h ha észre vesznek és nincs kardod,h megvéd magad,akkor lekaszabolnak és a checkpoint-tól indulhatasz újra,ez sztem csak minimálisan zavaró,a lesből gyilkolás egész szépen ki lett dolgozva és van is belőle választék,h hogyan akarjuk kivégezni mit sem tudó szerencsétlen áldozatunkat,a kardpárbaj nekem bejött,h védekezés és támadásos rendszer van és nem csak a vakvilágba kaszabolunk. Nekem abszolút bejövős ez a Tenchu rész,pedig nem vagyok nagy Tenchu fan,eddig csak a Time of Asassins psp-s résszel játszottam,ami azért sztem messze elmarad ettől a résztől.