PSP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azdie
miért? 😊

NEOreg3
fekete

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

azdie
fekete vagy piros? vélemény?

tuti hogy irottak de tok mind1 ezt csak ugy irtam hozza
MKpowaa
Köszi a tippet A Jeanne d'arc az megvan, kicsit rövid volt.A wild armst most berendeltem

5c0rp330n
ha dvd-n adja azt a 40 játékot, annak az értéke nem sok, 4,4 gigánként számolhatsz egy írható dvd árával (~50 ft), az egész érhet mondjuk 200 forintot.

azdie
köszi, várom... .

Én 40 játékot nem adnék el annyiért... gondolom zippel van tömörítve az umd...
msnen van 1 haverom 35ér 40 jatekal ad csak nem tom mar hogy slimet vagy fatet majd meg kerdezem
Gyenge a forint, ezért 18 a vaterán... <#vigyor2>
Doomista
nah ki meri megvenni 18ért ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

5c0rp330n
ebay-en 46 dolcsiért szórják :o

Prince of Máté
huh akkor ez tuti eredeti <#idiota>

5c0rp330n
nem is gyenge 😮

pedig még olyan hologrammos matrica is van rajta

Prince of Máté
AZTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

azdie
PSP Slim-et vennék, flashelve, lehetõleg jó állapotban, ~35k értékben.
Akinek van, kérem jelezzen... e-mail/msn: [email protected]

NEOreg3
azt csak maszka tudja<#gonosz1>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

BB7
Fake?
Doomista
psp slimhez szeretnénk venni webcamerát,egyet találtam vaterán,de már elkelt...volt egy másik,de már csomo szóval probáltam,nem sikerült megtalálni vaterán...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Doomista

azdie
Hm... úgy látom mind 3000-es, ami nem is flashelhetõ.

Doomista
asszem veszek törlökendöt meg kijelzövédö foliát...klikk
990 nem pénz érte...

azdie
Golemben flashelt?

Doomista
kb100db játék)Pl:God Of Var.

esetleg "war" 😄D

baaka
tess
vagy golemkonzolba is szétnézhetsz.

azdie
Nah, zsír... elkelt az összes... nem tud valaki 40k környékén flashelt Slim-et?

baaka
Mivel ofw-re nem is lehet rakni magyarítást!

azdie
Ez jó ajánlat? Gondolom ha magyar menüvel kérem, akkor raknak rá cfw-t.

Wild Arms XF vagy Jeanne d'Arc esetleg? Generation of Chaos? ööö...
MKpowaa
Az anno megvolt ^^
nem is értem miért nem ismertem fel.
Amugy valami hasonlo képi világgal rendelkezõ játékot keresek pspre mert ezen a téren a gép még mindig elég szegényes 😞 , ds tele van ilyen játékokkal

Final Fantasy Tactics (ps1-es játék)
A kép igazából a "vékony" keret miatt érdekes, mert így rakja ki a psp tv-re...
MKpowaa
Ez melyik játék ? nagyon stilusos<#wow1>

BADE
Szinte bármilyen Sony PSP Slim ill. Fat tartozékot,alkatrészt be tudok szerezni
Érdeklõdni priviben!Vagy [email protected] -n!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Ha leírtad volna hogy melyik játékról van szó az segített volna egy cseppet. Általában: az európai kiadású játékoknak központi regisztrációra van szüksége (a psp-d papírjai közt kell lenni róla infónak, asszem mypsp.com vagy valami hasonló a cím) az amerikaiaknál vagy abszolút semmi nem kell vagy játékonként egyesével kell regisztrálni. De... gondolom ahol a nevet/pass-t kérte kiírt valamit hogy honnan kéve szedned neeeemmmm???
Balazs15
császtok

a szomszédom bekötött valamilyen vezeték nélküli netet 😄 és én ennek örömére psp netezgettem és felraktam oylan játékokat amik mennek wifin..asszem az infrastructure mod ot kell keresnu....majd itt kér jelszot meg felhasználonevet???és ezt nekem kell megadnom???találjam ki vagy mi...vagy olyan mintha megkell venni eredetiben és ahoz adnak kodot:S

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

úgy tudom...

azdie
A 2004-es Slim hackelhetõ cfw-vel, ugye?<#confused>

Fusa SD bármilyen kábellel (kompozit és komponens egyaránt) képes a psp-t tévére rakni. Én régen próbáltam, nem minden játékkal ment. Egyébként a gyári komponenses képnél a tv 70%-a fekete marad, kábé így:

Aztán pl irshell-el usb kábelen keresztül pécére, és így monitorra tudod rakni a psp-t....
A jétákokból vedd meg az eredetit, csak a játékállás mentésekkel tuti nem telik be 4 giga...
BB7
Ez vetít? Vagy WTF? XD Nemérteeem! 😄

Amúgy: Nagyon idegesít, h. nagyon hamar betelik a 4gigám, mit érdemes tennem? Még vennem memókártyák, vagy eladni ezt és venni egy nagyobbat?
Az igaz, h. a nagyobb az gyorsabban viszi a backup játékokat?

Kéne egy megbízható PsP tok! Második Logitech Play Gear-emet teszem tönkre... eredetit NEM TALÁLOK! :@ Hol? Merre? Help!
TV-re
Ha nincs olyan csatlakozó a tv-den, akkor ez a te megoldásod. Ez valamiféle kamera, ami átviszi a képet a tv-re. Viszont így véleményem szerint romlik egy kicsit a kép minõsége. De ez nem biztos, ezt csak én gondolom.
Doomista

legalább a kiscicák kedvéért ne pls pls ! mostmár nem mi,hanem a kiscicák kérik !

Köszi a választ magam és NECROSMOKE nevében is!
PoisonChihuahua
"ezeket a kábeleket bele lehet dugni normál tv-be?"
Most erre mit lehet mondani? Ha van rajta ilyen bemenet akkor igen, ha nincs akkor nem!
Komponenes bemenet drágább CRT (képcsöves) TV-ken szokott lenni.
LCD ill. Plazma TV-k mindegyikén van komponens és D-Sub bemenet (legalábbis a normálisabbakon).
Egy "átlagos" TV-n max. Scart (RG😎, S-Video és kompozit bemenet van. Ezeken nem fogsz tudni TV-n a PSP-vel játszani csak filmet nézni.

Viszont ha jól emlékszem ennek ellenére létezik valamilyen progi PSP-re aminek segítségével ezekkel a kábelekkel is lehet játszani, de csodát ne várj tõle. (Csak hallomásból ismerem a progit, szal ne vedd készpénznek.)
GP2100
Komponens-el kell rákötni. Vannak olyan SD TV-k is amiken van, de nem túl sûrû.

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi

A PSP-t normál tv-ben lehet játszani vagy kimondóttan plazma tv kell?Én vettem egy AV kábelt de csak aval filmet meg képeket tudok nézni,és amikor játékot akarok elinditani akkor valmi olyasmit ír ki,hogy AV-Komponent vagy D-terminal kábel kell?és ezeket a kábeleket bele lehet dugni normál tv-be? elõre is kösz
nincs még túl korán ahhoz, hogy a te psp-s tapasztalatoddal osztogasd az észt?

Vagy még egy lcd tv-bõl is kiveheted, csak akkor a fat még fatebb lesz ugye?
Vagy veszel egy használt, régi laptopot, és a kijelzõjét méretre vágod a psp-be. Lecso: ez jó megoldás lehet?