PSP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Akinek van, kérem jelezzen... e-mail/msn: [email protected]
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
990 nem pénz érte...
esetleg "war" 😄D
vagy golemkonzolba is szétnézhetsz.
nem is értem miért nem ismertem fel.
Amugy valami hasonlo képi világgal rendelkezõ játékot keresek pspre mert ezen a téren a gép még mindig elég szegényes 😞 , ds tele van ilyen játékokkal
A kép igazából a "vékony" keret miatt érdekes, mert így rakja ki a psp tv-re...
Érdeklõdni priviben!Vagy [email protected] -n!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
a szomszédom bekötött valamilyen vezeték nélküli netet 😄 és én ennek örömére psp netezgettem és felraktam oylan játékokat amik mennek wifin..asszem az infrastructure mod ot kell keresnu....majd itt kér jelszot meg felhasználonevet???és ezt nekem kell megadnom???találjam ki vagy mi...vagy olyan mintha megkell venni eredetiben és ahoz adnak kodot:S
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Aztán pl irshell-el usb kábelen keresztül pécére, és így monitorra tudod rakni a psp-t....
Amúgy: Nagyon idegesít, h. nagyon hamar betelik a 4gigám, mit érdemes tennem? Még vennem memókártyák, vagy eladni ezt és venni egy nagyobbat
Az igaz, h. a nagyobb az gyorsabban viszi a backup játékokat?
Kéne egy megbízható PsP tok! Második
Ha nincs olyan csatlakozó a tv-den, akkor ez a te megoldásod. Ez valamiféle kamera, ami átviszi a képet a tv-re. Viszont így véleményem szerint romlik egy kicsit a kép minõsége. De ez nem biztos, ezt csak én gondolom.
legalább a kiscicák kedvéért ne pls pls ! mostmár nem mi,hanem a kiscicák kérik !
Most erre mit lehet mondani? Ha van rajta ilyen bemenet akkor igen, ha nincs akkor nem!
Komponenes bemenet drágább CRT (képcsöves) TV-ken szokott lenni.
LCD ill. Plazma TV-k mindegyikén van komponens és D-Sub bemenet (legalábbis a normálisabbakon).
Egy "átlagos" TV-n max. Scart (RG😎, S-Video és kompozit bemenet van. Ezeken nem fogsz tudni TV-n a PSP-vel játszani csak filmet nézni.
Viszont ha jól emlékszem ennek ellenére létezik valamilyen progi PSP-re aminek segítségével ezekkel a kábelekkel is lehet játszani, de csodát ne várj tõle. (Csak hallomásból ismerem a progit, szal ne vedd készpénznek.)
\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi