Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT
I can eat death like nobody\'s business.
Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
1280*1024,sm3.0, full.
Elsõre majdnem szívinkfartust kaptam, amikor megláttam, hogy ott futunk a falka közepén keresztül. Whooo. Szerintem direkt csinálták meg így. ;D
De pl. A Suffering 2-nél kb 3 percenként kikapcsol monitor, hidegindítás.
Ja és a Gothic 2-nél is csinálta ezt vígan úgy kb fél óránként, aztán levettem egy csomó mindent a grafikából és akkor már úgy bírta kb. 3-4 órát.
Ugyanez a Rome Total Warnál.
Pedig nem melegszik a kártya, loggoltam a hõfokot az nvidia temp mérõjével.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Na miiiindegy.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nordmar szerintem is kegyetlenül béna lett öldöklésbõl kifolyólag egy két helyen mármár diablo szerû érzésem támad a vacak harc és a temérdek ellen miatt.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Felszabadítás után, Montera másik felében (ahol dolgoztak a szolgák) zöld Rebel feliratú arcok nekem támadnak, nemtom mér. Valszeg bug, hiszen ez nem éppen a legmegfelelõbb megoldás a hála kifejezésére😊 Gond nincs, mindent elpakoltam onna még harc közben..😊 (Montera = ~100.000 arany😊)
Azt olvasom, mindenki észak fele halad. Mi középen kezdtünk, délen is vannak városok bõven.. arra senki sem tekintgetett?
[merlinw.org]
Minden esetre egy-ket het legkesöbb es javulni fog. Azt meg kibirod, ha mar 3 evet vartal ra.
Nehezre akartak designolni, hogy ne lehessen elfutni hanem taktikazni kelljen, de mostmar ök is ugy gondoljak, hogy nem igazan balanszos a cucc.
Allitolag dolgoznak a monsztak jobb elosztasan az egesz vilagban.
NA MOST MI LEGYEN? Eddig Gothic fan voltam, de azt hiszem ez meg fog változni. Hogy lehetett ezt így kiadni? 13 ropimba került ez a szar. Most már az, mert még játszani sem tudok vele. (Amíg tehettem addig jó volt.) Ha az elsõ patch nem segít a végén még eladom. Szomorú.
CSAK ez nem mûködik a gépemen, ezen kívûl minden pöpec. Most Lock ON -oztam fél órát lés meg se reccent pedig annak is kell vas... Egyszerûen nem tudom, hogy mit lehetne tenni. Írjak a Jowoodnak? Mit tudnának segíteni? Nagyjából semmit.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mindjárt ki is próbálom. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
kb az egesz vilagban ez van...
es feltamadnak...
miert, halottak? Akkor miert kell öket örizni?
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
-----------
Tegnap atmentem Nordmarba 17-es szinten, ma 32 vagyok. Mar rohadtul unom, hogy csak öldökölni kell... Minden szar quest csak arrol szol...
Amugy Nordmar a legbenabb hely eddig. Gyakorlatilag nem tudsz questet elvegezni anelkül, hogy elöször kitakaritsd a környeket teljesen, mert mindig valami vadbarmot kell magaddal hurcolni, aki magara huzza az egesz faunát.
Latszik, hogy azt csinaltak meg utoljara eleg nagy stresszben...
Lehet ennek 4giga ram kell 😊
Elobb kileptem mert szokas szerint meghalt a game, es azt lattam hogy a 1600Mbytos evett a swap file-bol..., kiloves utan meg lement 300-ra.
Durva. Kene + ennyi ram es akkor nem akadozna - igy.