Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lenne egy kérdésem: a post processing, az melyik is? mErt kikapcsolnám offra, de nem to melyik az...

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Ez szerintem nem ide tarozik,fejezzük be, de elöbb láss valamit, és csak utána kritizállj :-) (bár egyre kevesebb az esélyed rá, ezek után :-))

Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT

Lilithn
Gondolom te is kompenzálsz ezzel a konfiggal valamit?;P

I can eat death like nobody\'s business.

Drágám, mikor egy csajszi a nemiszervre gondol a gépbõl, az számomra pedig úgy néz ki, hogy már igen régen kaphatta meg a betevõt :-)

Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT

a második patch fogja gyógyítani a stunlockot vagy rakjam fel ezt a fan patchet? Ha rakjam, akkor valaki megmondaná hogy hogyan?

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Lilithn
Amikor ilyen csúcskonfigot tesznek az aláírásba, akkor kb. úgy néz ki számomra mintha egy pasinak nagy lenne a nemiszerve és nyitott sliccel mászkálna az utcán.

Alwares
Nem csodálkozom rajta, egy ilyen gépen mint a tied el is kell hogy fusson... Bazze 7800gTX sli-ben? Állat...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Az oblivionnál talán egy picit rosszabul fut, de semmi nagy gáz.
1280*1024,sm3.0, full.

Lilithn
Neked milyen vkártyád van?

Lilithn
Mondjuk nekem ASUS a vkártya és nem Gainward...

Lilithn
Egyébként arra gondoltam, hogy kevés neki a tápom 350W - hisz miért indítaná hidegen a gépet (és nincs BSOD!!! bmeg, így találd ki mi baja), ha sem a proci, sem a vkártya nem melegszik túl? De több helyen összeolvasgattam meg calculator, és elégnek kellene lennie. Aztán azt hittem memória. Mem cserélgetés, slot cserélgetés, új memkártya, ugyanaz a helyzet. Idegörlõ.

Lilithn
Hát én mindig csak azt vettem észre, hogy nyögdécsel. Aztán meg hogy quest failed. Pedig nekifutottunk vagy 3x. <#nemtudom>
Elsõre majdnem szívinkfartust kaptam, amikor megláttam, hogy ott futunk a falka közepén keresztül. Whooo. Szerintem direkt csinálták meg így. ;D

Lilithn
Ez elég érdekes, mert nekem is 6600GT-ém van (256 Mb), és nem csak a Gothicnál csinálja (szerencsére itt relatíve hosszú idõközönként), hanem egy csomó másik játéknál is. Viszont van amelyiknél meg egyáltalában nem, pl Half-Life 2, F.E.A.R, Oblivion, vígan vitte mindegyiket és! egyetlen egyszer sem csinálta! Pedig ezeknél majdnem maxon volt minden.
De pl. A Suffering 2-nél kb 3 percenként kikapcsol monitor, hidegindítás.
Ja és a Gothic 2-nél is csinálta ezt vígan úgy kb fél óránként, aztán levettem egy csomó mindent a grafikából és akkor már úgy bírta kb. 3-4 órát.
Ugyanez a Rome Total Warnál.
Pedig nem melegszik a kártya, loggoltam a hõfokot az nvidia temp mérõjével.

Ottto
Mi simán elrohantunk közöttük, de én is figyeltem hogy vagy 10-15 farkas ott körülöttünk, na mondom nekünk annyi. De elfutottunk. Kész öröm voltbasztatni, hogy "Fuss bazdmeg! Igen, MOST!" (x

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Lilithn
Vazze. Na ne. Eddig csak azt a csóreszt futattam meg Montera mellõl Okarába, de a harmadik próbálkozás után inkább úgy döntöttem, hogy elõbb végigírtom az utat, nehogy beleszaladjunk valamibe. Naná, hogy mindig egy hatalmas falka farkason (kb 15) kellett neki keresztülrohannia. Megoldhatatlan. Mindig megnyúvadt a szerencsétlen. 😞
Na miiiindegy.

Molnibalage
Gainward 6600GT 256MB AGP. Júniusi drivert használok, asszem NVidia-ból nincs is újabb azóta. Nem az zavar igazán, hogy nem megy és fagyogat, hanem az, hogy elõtte töb, mint 30-35 órát hiba nélkül játszottam vele, és most nem megy, mikor semmit sem csinálok másképp, mint eddig. Ez egyszerûen felfoghatatlan számomra.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

CS@
Pont azt csinálom és azt kell mondjam, hogy valóban nem szórakoztató, sõt ez egy kimondottan dögunalmas quest, mint egy igazi hacknslash.

BEAST
Nordmar a jatek legjobb resze , jatek meg ennyire nem bosszantott fel mint G3 es a 6 sirhelyes kveszt 😄D ... es hogy en milyen boldog voltam amikor vegeztem a kvesztekkel ... vegre megint szep zold erdo es ret mindenhol =) ... igaz most szunetel a gothic , Dark Messiah miatt 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
ha a sztorit koveted akkor eszak fele kell haladni , majd ha ott vegeztel es leadtad amit kell akkor kuldenek tovabb a delebbi reszekre 😛

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

CS@
Nekem az Obli rendszeresen csinálta a monitor kikapcsolgatást, eléggé bosszantott , szinte mindent kipróbáltam és csak egy kis downgrade segített. A videókártyám GPUját 100mhz –el lejjebb vettem, így 500 helyett 400on megy(érdekes, hogy 410en is ugyanúgy hibázott) és azóta soha nem fordult elõ.

Nordmar szerintem is kegyetlenül béna lett öldöklésbõl kifolyólag egy két helyen mármár diablo szerû érzésem támad a vacak harc és a temérdek ellen miatt.

Hunnenkoenig
Ja ertem. Logikusan hangzik :-))
Köszi!

azért jobb ugy mert ha min és max ua akkor a win nem töredezi össze a swapfilet a állandó variálással és igy effective télleg gyorsabb lessz 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hunnenkoenig
Na akkor buli!

Esrohnoil
2-3 fps-el valóban gyorsabb lett így, és mintha kevesebb ideig töltene néhány helyen.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Nem tudom milyen kártyád van,de lehet driver gond.Én tegnap raktam újra az XP-t,és gondoltam kipróbálom az ATI 6.9-es driverét.Ezután 10 indításból 10-szer kapcsolta le a Gothic a monitoromat 1 perc játék után.Visszaraktam a 6.7-est,azóta is vígan megy.

MerlinW
Nemtom, de sztem aki valóban nélkülözhetetlen az nem hal meg😊 Ha bántasz valakit akit nem akarsz, akkor van amnesia varázslat, ami feledteti az illetõvel az afférotokat😊

[merlinw.org]

magus
kik a nélkülözhetetlen orkok a történet szempontjából? engem pl rohadtul idegesített az az ork Cape Dunban aki a raktárban ácsorgott (igaz, késõbb ráájöttem h van lopakodás gomb-.-) és mikor elkezdett nyavajogni, akkor megöltem

MerlinW
Városokban ill városok melletti oltároknál tudsz HP, Endurance, Magic pontokat tanulni (ill pár varázslatot), NPC-ktõl tudsz egyebet. Pl. Vadásztól vadászatot, kovácstól meg azt😊 Mindezt jópénzért.

[merlinw.org]

rvn
ok köszi rájöttem! És még 1 kérdés van 35 tanulópontom azt hol tom felhasználni? az eleén járok még szinte ahol kezdünk

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

MerlinW
Múltkor meséltem az elsõ Troll bulimról. Kiderült hogy eltaposta Tippint (vagy kit), aki 2 questben is szerepet játszott volna (mita halnak meg a fõ NPC-k...?) Így hát Montera ügyéz saját kézbe vettem😊 2 órán keresztül henteltem az orkokat... igaz buktam 2000xp-t az elbukott questek miatt, de elég Connan voltam😊

Felszabadítás után, Montera másik felében (ahol dolgoztak a szolgák) zöld Rebel feliratú arcok nekem támadnak, nemtom mér. Valszeg bug, hiszen ez nem éppen a legmegfelelõbb megoldás a hála kifejezésére😊 Gond nincs, mindent elpakoltam onna még harc közben..😊 (Montera = ~100.000 arany😊)

Azt olvasom, mindenki észak fele halad. Mi középen kezdtünk, délen is vannak városok bõven.. arra senki sem tekintgetett?

[merlinw.org]

Hunnenkoenig
Ne idegeskedj. Patch mar van es a masodik is hamarosan jön (allitolag meg ezen a heten, bar szerintem ezt csak a kiado mondta, hogy megnyugtassak az embereket es azok ne vigyek vissza az üzletbe a jatekot).

Minden esetre egy-ket het legkesöbb es javulni fog. Azt meg kibirod, ha mar 3 evet vartal ra.

Hunnenkoenig
Most olvastam a nemet forumon a PB valaszait a jatekosok kerdeseire es ez a Nordmaros dolog is szoba került.

Nehezre akartak designolni, hogy ne lehessen elfutni hanem taktikazni kelljen, de mostmar ök is ugy gondoljak, hogy nem igazan balanszos a cucc.

Allitolag dolgoznak a monsztak jobb elosztasan az egesz vilagban.

Molnibalage
Nos XP újrarakva, a helyzet változatlan. Egy monitorlekapcsolós fagyás 2 perc futás után, egy resetes elszállás és egyrõl meg van screenshot, hogy nem válaszol. A játékidõ 1-2 perc volt minden esetben.

NA MOST MI LEGYEN? Eddig Gothic fan voltam, de azt hiszem ez meg fog változni. Hogy lehetett ezt így kiadni? 13 ropimba került ez a szar. Most már az, mert még játszani sem tudok vele. (Amíg tehettem addig jó volt.) Ha az elsõ patch nem segít a végén még eladom. Szomorú.

CSAK ez nem mûködik a gépemen, ezen kívûl minden pöpec. Most Lock ON -oztam fél órát lés meg se reccent pedig annak is kell vas... Egyszerûen nem tudom, hogy mit lehetne tenni. Írjak a Jowoodnak? Mit tudnának segíteni? Nagyjából semmit.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Randal
Ez a Nordmar eddig úgy hangzik mint a Morronál a Bloodmoon kieg. Szép volt, de rohadtul utáltam pont amiatt amit te írtál😊

Orkokat le kell szurni miutan foldre kerultek, jobb katt+bal katt egyszerre egymas utan. Elsot nehez lesz mig a tobbi probal utni, de utana a tobbit mar nem kell.
Esrohnoil
Tehát a win, valamint a játék lehet közös vinyón, és inkább a swap legyen egy másikon, lehetõleg fix mérettel megadva?
Mindjárt ki is próbálom. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

rotator
No, letarakítottam a széthekkelt ini-t és tiszta lapról indítottam, némi ésszel történõ konfigurálgatás után indítom a game-et, erre... hát én nem tudom, a hangok eltûntek, most kábé 5 párbeszédbõl 1 néma, a zene fülsüketítõen üvölt, pedig ezekhez eddig nem is nyúltam! Ja, sztereóban is. Viszont a grafika az most istenes, minden high + látótávolság, fû, stb. kellõen megnövelve olyan 30+ fps lehet, zsír. Ez a közelharcrendszer viszont egyszerûen gyalázatos (nem a stunlock, hanem úgy egészében), szerintem tényleg jegelem a dolgot a 3. peccsig.

Hunnenkoenig
Hm... lassuk csak... rabszolgak akiket orkok öriznek...
kb az egesz vilagban ez van...

es feltamadnak...
miert, halottak? Akkor miert kell öket örizni?

rvn
Hy! elakadtam ott ahol van egy szolga és öt örzi 4 ork vagy mi és ha kiölöm öket akkor feltámadnak mit tegyek?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Hunnenkoenig
Ne kerdezd, hogy miert, de a guruk szerint egyforma erteket kell megadni. Allandoan fix legyen a merete. Allitolag gyorsabb. Valszeg mert nem kell neki neznie, hogy most akkor mennyi is es meg mennyit szabad...

Esrohnoil
Nálam úgy van beállítva h. 2G és 3G között legyen, így egyszer sem fagyott. Bár 2-nél többet nem foglalt le sosem. 😊

Hunnenkoenig
Nekem maxon se akad igazan. Neha beröccen 1-2 masodpercre uj helyen vagy teleportkor 10-re is, de amugy nincs vele gond. Igaz nem fergeteges mert olyan 17-20 FPS-en megy max beallitasokkal, de nekem az eleg.
-----------

Tegnap atmentem Nordmarba 17-es szinten, ma 32 vagyok. Mar rohadtul unom, hogy csak öldökölni kell... Minden szar quest csak arrol szol...

Amugy Nordmar a legbenabb hely eddig. Gyakorlatilag nem tudsz questet elvegezni anelkül, hogy elöször kitakaritsd a környeket teljesen, mert mindig valami vadbarmot kell magaddal hurcolni, aki magara huzza az egesz faunát.

Latszik, hogy azt csinaltak meg utoljara eleg nagy stresszben...

Hunnenkoenig
Ahogy Hiba mondja: Swap fajl kell es akkor jo csak igazan, ha a min es max erteket te allitod be ugyan arra a szamra. Ha nincs swap, nem megy a winyo. Csak ennyire nincs ra szükseg :-))

hiba
fpsbe, es toltogetes akadozas teren?

hiba
Nezd mar meg plz hogy van e beallitott swapfileod, ha igen mekkora reszt hasznal a g3 futasa kozben?
Lehet ennek 4giga ram kell 😊

Hunnenkoenig
en teszteltem es a csont minimum es a csont maximum közt nekem 5-6 FPS elteres volt, szoval nem igazan szamit...

hiba
Addig nem szamit amig van hely, ha elfogy es nincs tobb mert nem a win allitgatja vagy a vinyon nincs hely akkor megall a tudomany, nincs tobb memoria, nincs tobb muvelet.

Elobb kileptem mert szokas szerint meghalt a game, es azt lattam hogy a 1600Mbytos evett a swap file-bol..., kiloves utan meg lement 300-ra.
Durva. Kene + ennyi ram es akkor nem akadozna - igy.

Randal
vagy se az ini, se a gép nem érzékeli a különbséget és alapon fut;D

dzsuvajoe
Mé? Lowon most is fut ali akad cask egy kicit

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

akkor ne reménykedj