Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lilithn
Én csak azért fröcsögök, mert tartok tõle, hogy egy O. után trend lesz belõle, hogy a casual gamerek számára készítsenek RPG-ét, mert úgy több a lé. No more Baldurs Gate, Icewindale, Torment, Fallout, Gothic, csak egy shooter némi karakterfejlõdési szinezettel meg next gen graphicssal. És ez igen elszomorító. Meg a jövõ gamer társadalom észbeli adottságait is minõsíti. Lehet megsértõdni, meg lehurrogni.

I can eat death like nobody\'s business.

koschwarz
<#puszi>

mellesleg vicceltem<#mf1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
jaja, nem is tom mér tépem a számat<#ticking><#szomoru2>

Randal
Ne foglalkozz velük. Valakinél ezek már rég lefutott témák. Amúgy meg jobb ha a sok hülye ott fröcsögteti a nyálát mint itt meg az obli topikban nem?

Lilithn
Csak finoman, haver.

Lilithn
Kb hetente 1x. Annyi is elég bõven. Ha patch jött ki azt meg amúgy is látom az rpgdoton (rpgwatchon), meg ti is tudtok mindenrõl, szal...

Lilithn
Köszi, rendes vagy. <#beka3><#bee1>

koschwarz
na megint egy észlény b+<#mf1>

csak az a baj hogy én nem akartam a g3 mellett kardoskodni<#ravasz1>

Esrohnoil
Ja oké. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Ezt a hülyeséget honnan vetted? 😄
Most szerda este tettem fel elõször a gépre. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

tetszik ez a G3, persze, de mostmár megvárom a patchet, mert szaggat, és már kezd egy kicsit zavarni....majd õk variálnak vele valamit várok...úgyis újra akarom kezdeni mert használtam csalást, s úgy nem az igazi...

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Nemtom, én most azt hiszemlekattanok a tméról, mert megjött a PES6 és a Marvel:Ultimate Alliance 😄

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

rotator
Ahh, storno, valamiért azt hittem, hogy Lilithn-nek írok. <#idiota>

rotator
Na persze, te, aki háromszor telefonáltál a kiadás elõtt pár órával és még az elõrendelést is lemondtad, hogy 2 nappal korábban játszhass vele!!! <#phone> <#vigyor>

rotator
"maraggyunk abban, hogy egyik játék sem tökéletes"

Ezt a felajánlást a bevallottan gyengébb játék mellett kardoskodók szokták megtenni. <#vigyor>

koschwarz
szerintem csak irigyek vagytok mer olyan konfigja van a srácnak, amilyen. bár igaz, hogy én sem raknám aláírásba.

a másik meg, nekem az az érzésem, hogy a szembekötötteket kivéve senki nincs maradéktalanul megelégedve a g3-mal, úgyhogy le lehetne már cuppanni errõl a gothic vs oblivion témáról, mert már télleg tele van a tököm vele. megint nyinak egy ilyen fasz topicot, amiben anyázzák egymást az emberek olyan qrva fontos dolgok miatt, hogy b+ az egyik játékban scriptelt npc-k sütögetik a húst tábortûz körül, a másikban meg nem sikerült tökéletesen élethûre megírni az npc-k MI-jét (ami még egy játékban sem sikerült).

maraggyunk abban, hogy egyik játék sem tökéletes <#nezze>

rotator
Vazzeg, te nem túl gyarkan látogatod a hivatalos fórumot, mi? 😊

Esrohnoil
Én szívesen vártam volna még fél v. akár 1 évet h. egy bugmentes folytatást kapjunk, dehát a kiadó az ugye kiadó...

Köszi<#kacsint> De már többször elõfordult, még akkor is, ha nemcsak a játékot, hanem a gépet újraindítottam. Tegnap óta csinálja. És épp tegnap raktam bele még 1GB ramot. Tudtok mondani egy ramtesztelõ programot? Link mégjobb lenne<#vigyor>

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

Esrohnoil
Már ott is? 😄
Úgy látszik nem csak mi magyarok vagyunk ilyenek.

Lilithn
Sokkal kisebb banda mint pl. a TES csapat és jóval kisebb a budget is. Nem lehetett egyszerû meló. Minden tiszteletem az övék, de õszintén.

Lilithn
Hehehe, láttátok hogy nyitottak egy Gothic3 vs. Oblivion dühöngõt a hivatalos fórumon? Nagyon jó...😄

Esrohnoil
Az optimalizációról nem láttam benne túl sokmindent... Bár az jó dolog h. keményen foglalkoznak a bugokkal.
Na meg megint mennek a jó kis fogadkozások:
"In the future we will not try again to overstrain us with a big world like this."
Habár azt nem tudni h. ezt milyen irányból szeretnék elérni. 😄

Lilithn
Ehh,na most összetörted a szívem...<#beka3><#wink>

Esrohnoil
Sajnálom hölgyem, foglalt vagyok. <#vigyor3>

Esrohnoil
Igen, elgányolja, szal ini írogatás után nem szabad a játékban piszkálni a beállításokat.
Én azért csináltam egy biztonsági másolatot az eredeti inirõl, és a módosítottról is, h. ne kelljen mindig átírogatni ha a játék megváltoztatja a beállításokat.

Lilithn
<#puszi>

Esrohnoil
Jah, a textúraszûrés és az élsimítás nem ugyanaz. 😊

Lilithn
Én meg azt vettem észre, hogy ha a részletesben állítgatsz az options menüben, akkor összegányolja az init. Nekem pl. eltüntette a shader 3-om beállítást , emiatt olyan lett az ég hogy kiégett a szemem, a víz meg eltünt. Nézem csodálkozva, miért van ez shader 2.0-án az iniben, ha optionsban 3.0 Átírom kézzel, ég vissza, víz vissza. Nagyon szép a víz. Demégwhoa.

Lilithn
Antialisingot nem is lehet beállítani, csak az anizotrópot amit te valszleg 16x állítottál.

Esrohnoil
Nálam alapból Bloom, és nem engedi kilõni. Többek között ezésrt is piszkáltam meg az ini-t. 😊

Lilithn
Valszleg rossz helyre nyúlt a memóriában || libraryban. Indítsd újra a játékot.

Esrohnoil
Ez a kisebbségi komplexus egyik megnyilvánulása. Van pár dolog amire visszavezethetõ.

háát nekem post process maxon (nekem így tetszik, és nekem ez kell is 😄) árnyékok off, AA 16x (ha kikapcsolom akkor sincs semi változás) minden más mediumon, SM 3.0-val városba oylan 9 FPS, ha csata is van ott akkkor 7 FPS, vadonba 10-15 FPS...1024x768@85MHz. Nemtom jó ez így nekem, nem annyira vészes....viszont az anizotrópot a kártya driveren kell beállítani? Vagy valahol a játékba?

Esrohnoil
Ez még rosszabb, mert a konfiggal nem lehet meghódítani senkit. 😄

Esrohnoil
Érdekes, az én szar gépemen sosem voltak ilyen fagyások, még a G2-nél sem, pedig szinte minden maxra van benne húzva a látótávon kívül.

Nem kell semmi csak katt a linkre szedd le a fájl és dobd bele azt a könyvtárat a data könyvtárba

rotator
7900 GTX

Na! Kibújt a szög a zsákból<#wow3> Gothic3.exe caused a EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION in module engine.dll at 001B:303B1480
????<#lookaround><#pardon1><#merges2> Az mi??

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

Lilithn
The same here. De amellett, hogy türhetõ melyik széria?

Lilithn
nem akartam feltenni, félek hogy összegányol valamit,de a g3exp le kell tölteni, meg itt még magyaráznak:

http://forum.jowood.com/showthread.php?t=127616&page=3

rotator
Hát elég tûrhetõ. De direkt az Obli + G3 miatt bõvítettem fél évvel ezelõtt a cuccost.

Ha megtaláltad, te érted hogy hogy kell megcsinálni? Valami G3Explorer kell hozzá de én iylen progit nem találtam....

KÖSZZI !!!

Lilithn
közben megtaláltam én is, bocsesz a felesleges kérdezõsködésért.

Lilithn
na csak megtaláltam, ezt használtam és elég jó
1 G ramos beállítás

Arról ami kikapcsolja a stunlockot.

Lilithn

Lilithn
A legalsó az option menübõl.
Van off, van bloom meg a distance blur. Offon elég sokat nyertem vele, nem hiányzik a bloom se.
Egyébként milyen fan patchrõl beszéltél???

jajdelámavagyokbocsi 😄

de akkor egy másik kérdés: 1 GB RAmmal menyire állítsam a Cache.SizeImage-et???? 256?