Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dzsuvajoe
Ati 9200 meg

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

dzsuvajoe
NMekem kerlek ocska szar

há nemtom vagy képzelõdök, vagy tényleg mûködik =)
9600 xt-mmel 800x600 low-mediumon toltam, most medium-highba felraktam a dolgokat, és ugyanolyan jól fut, max a részek közti töltés több egy pici, de ez már sztem nem a kártya hibája.

Attól függ milyen géped van.

Why so serious?

Randal
Nekem eccer azt mondták, hogy a virtuális memória nem sokat számít. Ez nemtom, hogy igaz-e, de én még sose vettem észre, hogy kellett a gépnek.

Amúgy próbálja már ki más is amit Szántai írt, hátha...
nameg hogy lecsökkentitek a Swap fájlt😊

dzsuvajoe
Ha csak memoriat(RAM)-ot tezsek a gepoembe az nem segit az akadason?😊

Esrohnoil
Igen, pl. nem engedi bekapcsolni a 3.0-ás shadert. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Lehet, hogy igazad van, de lehet, hogy inkább karácsony elõtt kellett volna kiadni a G3-at és nem románokkal teszteltetni, hanem inkább németekkel vagy ruszkikkal....

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

Mr_no_NaMe
x800 seriest én miért nem találok ott? Egy rakat kártya ott van, de x800 az nincs.
Mellesleg hogy mûködik ez? Megadja, hogy a játék mennyit enged meg az adott kártyának? Teszemaszt 1 gyenge kártyán sokkal kevesebb dolgot kapcsol be alapbol grafikai szempontból?
magus
szetverek egy egesz ork falut, de a farkas legyalaz ha nem figyelek oda. vegre levertem oket (nem egyesevel jonnek) erre kilep

gg

CS@
Leégetné az egész gépet? Mitõl?
Esetleg ha mérgében lelocsolja benzinnel és meggyújtja, akkor talán leégetné.

bazza
és ezt mind 1 mondatban... 😊)

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

grebber
"Aki fél év múlva veszi meg, az jár a legjobban, mert csaknem hibamentes alkotást kap kézhez."

Next PC upgrade: 2022

Na figyu ide még mielött mindenki leégetné a prociját meg a kártyáját mert nem megy mediumban vagy highon netán az egész gépét, van benne egy olyan hogy ge3.ini az a Gothicnak a rendszerkezelõje amit direkt elirtak én már az Gothic1ben átirtam magamnak és a gammát csavartam fell benne mert rossz volt a monitorom az ati radeon 9600 saphirom átirtam MediumEntry-re máris azt hiszi a game hogy az fullos kártya na meg van benne sok minden egymás amiket átirkállhattok csak egy kis angol tudás kell hozzá ehez sok sikert és jó idõtöltést kivánok,elárulom még azt is hogy a játék ha megakad az ott tölt,mint az Oblivionban csak nem irja ki a game,jó játékot mindenkinek a gamehez,sziasztok (egy rendes srác)!
Magnum PI
Direkt a G3 miatt vettem 1GB ramot a gépbe (most 2GB van), és ugyanúgy töltöget. Fõleg ha nekivágok egy kis túrának. Mi lehet a gond. Azt írtátok hogy a konfigomon simán kéne mennie, de még van valami gáz. Az FPS rendben van. Most olvastam hogy jön az újabb patch.

Nem tudom volt e mar rola szo de azert leirom.
Lv24re sikerult elernem a 250 Ancient knowledget vagy mit,es lementem a sivatagba megtanulni a Mana regeneraciot, es azt kell mondjam, hogy baromi jo, minden mana es potion gondot megoldott nekem. A regen 5 mana/masodperc, es nagyon ugy tunik, hogy nem no a max manadtol fuggoen, igy pl 500 manat jo idobe telhet mig feltolt. Ugyhogy meggondolando ,hogy mana regennel erdemes e manara rakni pontot egyaltalan. Fireball/ Fagyaszto lovedek spammolashoz tokeletes, es egyelore nem is kellett ezeknel erosebb nekem, meg a sivatagi szornyekhez sem.
Holnap kezdek egy új játékot és kipróbálom az IDKFA cheatet 😄 aztán elõször minden városon végigrohanok orkot írtani 😄 és csak utánna a fõ sztori vonal ...

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

De nekem már minden megvan ami kell! Csak nincs ott beszélgetésben az opció a többihez! Amúgy fûrészt a legkönnyebb összeszedni. Beteleportálsz a városokba és mindegyikben levered azt a fickót aki éppen fát fûrészel /mindegyikben van/, aztán elveszed a cuccait amíg fekszik. A többiek nem avatkoznak be /bár néha a közeli õrök igen de õket is levered ha muszáj/. Szemét dolog tudom de máshogy én se tudtam összeszedni.

Why so serious?

Molnibalage
Én sem találtam õket, de nélkülük is legyaktam a bányában az orkokat.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
És a többi 5 darab az hol lehet? Én nem találtam sokat. Egyet oda kellett adni a fickonak Farnig felett Nordmar bejáratánál, ez volt a küldetés. Akkor verhetem le?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Nem, de mintha csak adott sorrenben adhatnád le a dolgokat. Elõször a 20 pickaxe, azzán a többi. Azért mondom ezt, mert fûrészbõl NEM TUDOK még 5 darabot se összeszedni. 3-ig jutottam. Érdekes...

Molnibalage
Nem, de mintha csak adott sorrenben adhatnád le a dolgokat. Elõször a 20 pickaxe, azzán a többi. Azért mondom ezt, mert fûrészbõl NEM TUDOK még 5 darabot se összeszedni. 3-ig jutottam. Érdekes...

Ottto
Hát remélem is mert egymagam elkezdtem ledarálni az orkokat meg a zsoldosokat. Nemkönnyû :/

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

peeter22
oki doki<#nevetes1> akkor holnap végük<#eplus2><#eplus2>

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

jaja

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

peeter22
Kérdés: ha Monterában egymagam, mint rambó dzsondzsi levágok mindenkit aki az orkokkal egy nótát húz, akkor is felszabadúl a város?

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

bazza
Nos. Én pozitívan csalódtam a játékban. 10 perc játék után a következõ gépen: A64 2800+; 1GB RAM; x1600Pro 256MB; 250GB (16MB kess)

-Medium graf, árnyék OFF, shader 3.0
Csata közben játszható maradt a játék, csata nélkül, barangolás közben pedig már egyáltalán nem szeggat (FPS-t még nem néztem) még láng, fákja használat közben sem! Párszor új helyen beröccen tölteni a ram miatt, de nem vészes. Én rosszabbra számítottam 😊 De itt meglátszik, amit az ATI jósolt az x1600-as széria elõnyére: "az új, shader központú alkalmazásokban jobban teljesít mint más kártyák a kategóriában" (6600GT-t sztem itt veri...)

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Nah montera felszabadítva...aztszem a Nyugat városokat hagyom békén, megyek folytatom a küldit 😄

a_n_d_r_e_w
próbáld reinicializálni. azaz menj neki valaminek amitõl beszürkül és gyógyítsd újra (én meg úgy jártam, hogy ivászat közben nyomtam meg az inventoryt. meg nem gyógyultam, de onnantól kezdve szép ragyoó csillagként jártam a vidéket 😊)

One Vision. One Purpose.

CS@
patch <#vigyor4>

Mr_no_NaMe
Akkor sajna nem tudom :S
Érdekes problémába futottam bele. Vengard-ban kaptam egy olyan missziót, hogy vigyek egy fickónak 20 pickaxe-ot, 10 hammert és 5 saw-t. Össze is szedtem ezeket de csak a 20 pickaxe-ot tudtam neki leadni /ezt a részt teljesítettnek is vette a quest logban/ a többit nem. Hiába megyek oda hozzá, nincs ott az opció a párbeszédnél, hogy a másik cuccokat is leadjam csak tradelni lehet vele. Ez most bug vagy mi az isten van?

Why so serious?

de nekem az a bajom hogy voltam már szürke, és strengthening poti segített is. de most nem szürke a csík hanem sárga, egyszerûen csak olyan lassan töltõdök, mintha szürke lenne. és hiába vedelem a kékkeresztes potit, nem gyógyulok :/

Mr_no_NaMe
Amúgy nem bug, hanem a gyíkoktól lehet elkapni ezt a betegséget...asszem
Mr_no_NaMe
Hmm...fehér üveg rajta kék kereszt? Asszem ez segít (Y)
(a zorrodat is tisztíccsa)
és mi a neve annak ami azt gyógyítja meg, hogy sárga az endurance csíkom, de olyan lassan töltõdik, mintha szürke lenne?
Mert nagyon idegesítõ, lehet bebugzottam :/

CS@
Pedig annak StrengtheningPotion a neve nálam is.

Nem mondtam ilyesmit neki.Egyszerüen berontottak a tanyára miközben ott mászkáltam.Elöször csak a csóka aki a feladatot adta,majd sorban a másik kettõ.Pillanat alatt lenyomták õket...mondom fasza ennek a küldinek is annyi.Segiteni meg nem akartam tekintve h nem volt elég elismertségem h bejussak a orkmuftihoz.Igy csak leültem a tábortûz mellé sütögettem a húsokat és közben néztem ahogy lealázzák a szövetségéseimet.😊

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Szaruman
Jobb gombbal a fast attackot nyomatja, az elõl lévõ karddal. Direkt néztem. Én úgy képzeltem, h a balgombbal felváltva vág nagyot a két karddal (mint pl Diablo2-ben a dual wielding, vagy mi). Sztem megvárom, míg meg lehet tanulni a mester szintet (75% rep a hasisikkal, nem mostanában lesz). Hátha vmi jobb lesz. Így mindenképp tré, a range kicsi, és igazából túl sokat kell pöcsölni, ha jól ki akarom használni. Halberd ftw, egy körbepörgésbõl (csak norrisz után szabadon😛) a legtöbb nyominak alig marad élete.

A tolvajos dologra senki?

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

grebber
Ennél mi sem természetesebb! Remélem fel is teszik!

Next PC upgrade: 2022

Ioles
Ha megjelenik majd a magyar verzió akkor sztetek a magyar fájlokat fel lehet majd tölteni valahova?

rotator
Az 512 megás kártyák általában még nem sokkal nyújtanak többet, de speciel a Gothic 3-on óriásit dobnak!

Hunnenkoenig
Szerintem is :-))

Ioles
Egyértelmûen GF 7900GTO

Hunnenkoenig
A legszörnyübb Nordmarban. Ott minden masodik küldi az, hogy valakivel menj valahova es a hülyek mindig beleszaladnak a legnagyobb tömegbe es persze huzzak maguk utan.

Tegnap vagy 30 mob volt rajtam emiatt...

A Wolf Clanban adtak egy olyan küldetést, hogy keressem meg az onnan kiküldött hunting party-t...meg kéne ezt csinálnom hogy legyenek embereim a bánya kitisztítására. Nem tudjátok hol találom õket?

az a legszarabb a mostani közelharcban hogyha kísérek valakit, nagyobb dög egybõl stunlockol és simán begyakja... pedig jó harcokat lehetne nyomatni, ha a társaim is érnének valamit :p

rotator
Szerintem a mostani közelharcot 2 peccsen belül teljesen leselejtezik.

Lilithn
Nos, performance jav: csúcs!
Gamplay balance: remélem kicsit (de csak egy kicsit! imádok rettegni😉 lazítanak a stunlockon és kicsit megüberelik az orkokat
Crossbow: hmm, cseppet mazochista eszköz, fõleg boar ellen...
Közelharc: az NPC-éket kéne megtweekelniük, mert nem sok kihívás van így bennük, még csoportosan sem, pedig nem is vagyok boar...;p

I can eat death like nobody\'s business.

Hunnenkoenig
Talan probald a ket kardot a jobb gombbal hasznalni.

Nekem faklyanal müködött, hogy a kari mikor harci modban lepked, akkor ilyen feloldalasan all.

Nos mindig azzal a kezevel üt, amelyik elöl van. Neha a jobb, neha a bal. Bizonyos kombinaciokkal lehet a tartast valtani is. Gyakorold. Ne csak eszeveszettül a balgombot püföld, mert akkor jo, hogy nem emsz semmire.