Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
9600 xt-mmel 800x600 low-mediumon toltam, most medium-highba felraktam a dolgokat, és ugyanolyan jól fut, max a részek közti töltés több egy pici, de ez már sztem nem a kártya hibája.
Why so serious?
Amúgy próbálja már ki más is amit Szántai írt, hátha...
nameg hogy lecsökkentitek a Swap fájlt😊
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
Mellesleg hogy mûködik ez? Megadja, hogy a játék mennyit enged meg az adott kártyának? Teszemaszt 1 gyenge kártyán sokkal kevesebb dolgot kapcsol be alapbol grafikai szempontból?
gg
Esetleg ha mérgében lelocsolja benzinnel és meggyújtja, akkor talán leégetné.
Next PC upgrade: 2022
Lv24re sikerult elernem a 250 Ancient knowledget vagy mit,es lementem a sivatagba megtanulni a Mana regeneraciot, es azt kell mondjam, hogy baromi jo, minden mana es potion gondot megoldott nekem. A regen 5 mana/masodperc, es nagyon ugy tunik, hogy nem no a max manadtol fuggoen, igy pl 500 manat jo idobe telhet mig feltolt. Ugyhogy meggondolando ,hogy mana regennel erdemes e manara rakni pontot egyaltalan. Fireball/ Fagyaszto lovedek spammolashoz tokeletes, es egyelore nem is kellett ezeknel erosebb nekem, meg a sivatagi szornyekhez sem.
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Why so serious?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
-Medium graf, árnyék OFF, shader 3.0
Csata közben játszható maradt a játék, csata nélkül, barangolás közben pedig már egyáltalán nem szeggat (FPS-t még nem néztem) még láng, fákja használat közben sem! Párszor új helyen beröccen tölteni a ram miatt, de nem vészes. Én rosszabbra számítottam 😊 De itt meglátszik, amit az ATI jósolt az x1600-as széria elõnyére: "az új, shader központú alkalmazásokban jobban teljesít mint más kártyák a kategóriában" (6600GT-t sztem itt veri...)
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
One Vision. One Purpose.
Why so serious?
Mert nagyon idegesítõ, lehet bebugzottam :/
\"We are only slaves to our temptations\"\"
A tolvajos dologra senki?
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Tegnap vagy 30 mob volt rajtam emiatt...
Gamplay balance: remélem kicsit (de csak egy kicsit! imádok rettegni😉 lazítanak a stunlockon és kicsit megüberelik az orkokat
Crossbow: hmm, cseppet mazochista eszköz, fõleg boar ellen...
Közelharc: az NPC-éket kéne megtweekelniük, mert nem sok kihívás van így bennük, még csoportosan sem, pedig nem is vagyok boar...;p
I can eat death like nobody\'s business.
Nekem faklyanal müködött, hogy a kari mikor harci modban lepked, akkor ilyen feloldalasan all.
Nos mindig azzal a kezevel üt, amelyik elöl van. Neha a jobb, neha a bal. Bizonyos kombinaciokkal lehet a tartast valtani is. Gyakorold. Ne csak eszeveszettül a balgombot püföld, mert akkor jo, hogy nem emsz semmire.