15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#743 Az. :-) -
#742 A Király:
Királyok akció közben:
Megjött az utánpótlás (6 király és 1 tigrincs), jöhetnek az oroszok:
Sudden Strike 2 -
#741 csak a pure ur ha lehet pure az ur, ami mint olyan hatalmas lehet aszteroidakat matatni bazist epiteni stb de bolygo repulesre aklamas vas nincs benne -
#740 ez valami online /mmorpg ? :) -
chefshift #739 City of Heroes
-
#738 Ott még nem próbáltam, de feltétlenül meg fogom nézni. A Blitzkrieg-ben is van egyfajta beásás, bár ez ott csak homokzsákokat jelent és nem túl tartós védelem. Itt viszont a CWC-ben hihetetlenül nehéz kilőni a beásott tankot.
Mire a végére értem mondandómnak beugrott, hogy a SWINE-ban be lehet ásni a tankokat, bár a SWINE nem éppen valóságos eseményeket akar lemodellezni. -
#737 Nemtom, elvileg leszeded a netröl a klienst és mikor fizeted a havidíjat akkor alapból fizeted a kliensdíjat is (magyarán megveszed a gamét). -
#736 ebben vannak bolygok amikre le is lehet szallni (bazisok) vagy csak az "űr" van? -
#735 -
#734 lehet MO-n kapni ? cdgalaxis nemtud rola -
#733 mintha afrika korps / dday ban is lehetne beasni tankot -
#732 Egy beásott tank. Elég ritka játékokban:
Lő:
Visszavert támadás:
Cold War Conflict -
#731 Már megint csak a háború, meg a vér... mikor jön ki egy mmorpg-s játszótér szimulátor? Ahol akkor fejlődsz, ha sokat hintázol, meg aztán 13. szintel akarok rendelkeni homokvár építésben...
Ez kell a népnek, nem vér... :-)) -
#730 Már nincs trial, de elég csak annyi, hogy egy veszettül jó háborús game. -
#729 Heh, nem inkább pár ezren? Még a trila idején is min kétezer volt a szerver lélekszáma. -
#728 hat megnezem vanemeg trial mert kiproszbalnam
bar igy elsore es masodikra egy az egyben tribes2 koppintasnk tunik ;) -
#727 sokan :) -
#726 ovi -
#725 pár százan :) -
#724 ezt a planetsidet hanyan lehet tolni 1szerre ? -
#723 bocs az offtopicert ;) -
tmate6 #721 Hát elég ritka a _blank -ban megnyilo 1024*768as képet látni.
Amugy megteszem majd ha lesz idom -
#720 Igen azt...
Ha egy 800x600-as oldalon böngészel, aztán megnyitsz egy képet, ami 1024x768... akkor is hirtelen levelet írsz a szerkesztőknek, hogy mit képzelnek? :-)
Amúgy meg idegeskedés helyett akkor tanítsd meg a srácot lekicsinyíteni a képet. :-) -
tmate6 #719 nem kotelezo, de bazze akkor mindjárt bedobok egy 10000*7000 képet!!! akkor is ezt mondod majd????? -
#718 Nem lehet mindenki olyan zseni, mint te.. :] Ez el kell fogadnunk! :-D
Én inkább azt nem értem, hogy minden topicban az első 25 hozzászólásban tuti van beszólás vkitől, vkinek, és az megy aztán 1hétig. Természetesen a beszólások többsége egy apróság miatt esik meg. Ez ilyen kötelező dolog, vagy mi? :-)) -
tmate6 #717 és nem tudja 800*600-asra kicsinyiteni??? -
#716 Ez a topic alapból nem a szimpli modemeseknek készült... :-D -
tmate6 #715 Húúúú bazzeg milyen ugyesvagy bevágsz vagy 40 1024*768 képet én nekem is olyan lassan jön be hát akkor annak akinek szar nete van! -
#714 Hi!
Mi annak a 3cd-s kiegnek a neve?
-
#713 bocsi, rossz a link, ő lenne az :D
-
#712 GTA: Vice Cityből egy letöltött motor.
vagyis inkább motoros roller. asszem a neve Trotonog volt ez a név kb. imitálja a gép hangját is
-
#711 meg egy kis eve meg betateszter idokbol ;)
Untam az eletem, es belekotottem a 10x nagyobb kalozhajoba ;)
Hypergate
-
#710 ez meg egy kis Typhon Rising : Joint operations , istenites ;)
megyeget a Chinok viszi a harcvonalba a nepeket ;)
Jol meg van rakva a gep latszik a ket gatlingnal is egy egy foszer
A szembe levo szeksoron 2 sniper meg egy gyalogos ucsorog ;)
Ez mar a frontvonal beli bazis elottunk a parton egy legparnas jargany varja hogy valaki ra gorduljon mondjuk egy APC -vel ;)
Ihol egy apc ;)
Kozben megint jott egy chinok es lathatolag arra var hogy a nepek beszambazzanak a gyomraba ;)
En meg nyugisan kempelek a stingeremmel varom hogy jojjon valami egyeb nyalanksag amit ledurranthatok ;)
-
#709 forditva ;) -
#708 soldiers, heroes of the ww2
amint lehetett lecsereltem a shermanokat erre a tigrisre a masik vagy szinten tigris vagy parduc (bal)
kellemes kis babakocsik ;) -
#707 Meg Braveheart-t, ahogy integet... :-) -
#706 ja, meg a romákat a keletinél :D... -
tmate6 #705 Még nem pár házat látsz és kész most toltok egy ilyen 3cds kiegészitot ai kicseréli az osszes texturát és olyan grafikát kapok hogy pffffffffff -
Braveheart #704 ba zde jól néz ki! ha lejjebb mész Bp-n lehet látni a házakat? :) -
tmate6 #703
99999láb magasságból a Duna :)