15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!

- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!

kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
  • Hmuda
    Heh, régebben nem iylen volt a karakterváalsztó figura. Régebben csak állt ott mint egy f*sz. :D
  • Krinyo
  • Hmuda
    Dettó. Bár én milliószor jonna sajnálom, hogy elvesztek a trial alatt készített képeim. Egy rakás király dolog volt rajta (csoportkép, kampánygyülekező, teamelés a magyarokkal, Harasserverseny, meg mikor LifeForce bekukucskált a Haraserembe a repülőjével én meg épp ugratni akartam). :D
  • Hmuda
    A liberator örök kedvencem marad. Imádtam berepülni eszméletlen magasságban a gyülekező sereg fölé és ledobni pár szeretetcsomagot. Csak kár, hogy kétszemélyes gép és a pilóta sose úgy repült ahogy azt elvárnám. :D
  • DarkHorSe
    ps örök kedvenc marad, nagykar h kevesen maradtak akik elö fizettek ra.
  • Krinyo
    jaja :D főleg 2 szaros toronyért :DD
    de nagyon fílinges. főleg a detonátor ;)
    csak ülni kell és várni
  • Hmuda
    Na akkor emg két dolcsi a megtakarítás. Mindegy. Az iylen hítostromokra én is emlékszem. Elég érdekesen volt megoldva a dolog, mert a híd két oldalán volt egy-egy torony, az egyik Vanu, a másik Terran, el lehet képzelni. Ilyen durva állóháború még az első vh-ban se volt. :D
  • Krinyo
    12 egy hónap.
    régebben mikor még aktívan toltam emléxem volt olyan hogy egy hidat 3 óráig tartottunk :)
    elég "sok" magyar volt csak lemorzsolódtak :\
  • Hmuda
    Ja arra emlékszem, hogy erőmű kellett neki már régebben is, kár hogy nem javították még. Mellesleg az az akciós dolgo csak abból áll, hogy Kifizetsz 10 dolcsit, megkapod a gamét meg egy hónap játékot, de ha letelik az egy hónap, akkor ki kell fizetni a full game árat és kezdhetet pengetni a 15 dolcsikat havonta. Magyarán megtakartasz 5 doláárt ezel a módszerrel.
  • Krinyo
    levették asszem 30%al az erejét asszem...
    most van valami akciós vétel..nem olvastam el de valami olyasmi hogy olcsóbban többet..
    érdemes megvenni!csak kár hogy rohadt ramigényes
  • Hmuda
    Sajna nem.
    Pedig állati jó játék. hihetetlne fílingje volt mikor a MAX-omban csücsülve vitt a Galaxy és kísértek minket a vadászok, alul meg mindenki nyomult a Harasserekkel, meg a többi kocsival. Aztán lerohantuk a mocsok vanukat (akkor még megvolt a pofátlanul durva fegyverül, most nemtom mi a helyzet a balance-szal), bevettük a bázist és órákig védtük, nehogy visszavegyék. Ah, régi szép emlékek. :-)
  • Krinyo
    te nem játszol???
    Régen nyomtad, vagy csak triál volt?
    unatkoztam aztán gondoltam befizetem, megnézem a csatákat
  • Hmuda
    Mellesleg te még most is játszol? Irigyellek, állati jó lenne, ha visszaraknák az "érdekes" trial lehetőségét mondjuk havi frissítéssel. :D
  • Krinyo
    az :)
    Kezdtem örülni hogy milyen erősek lettünk, mert elfoglaltunk egy szigetet...tartottuk fél óráig aztán végig söpörtek a vanuk
  • Hmuda
    Ugye az Terran? :-)
  • Krinyo
    nem álltam át :)
    másik szerveren kipróbáltam.A werneren megvan a 14es karim :)
  • Hmuda
    Ezzel te játszól? Hogy állhattál a Vanukhoz? ÁRULÓ! :-)
  • Krinyo
    egy "kis" csata :)
  • hiba
    Nem :)
  • Braveheart
    túlélted? mert ha jól tudom a páncél nem nyeli el az egész sebzést
  • mike369
    ja! de ez azért elég ÉGŐ...
  • hiba
    Jok a fogaid laci :)
  • hiba
  • Hmuda
    Hát ahogy vesszük. SWG-t csak a trialt játszottam, aztán kipróbálhattam a CoH-t megtetszett, gondoltam befizetek pár hónapra. Aztán ha annak vége akkor megyek vissza SWG-zni, csak kettőt egyszerre inkább nem.
  • robotnyk
    SWGről váltottál CoHra?
  • Hmuda
    Eddig végig azt hittem, hogy minden maradékát letötöltem az SWGnek a gépemről, de most kiderült, hogy uninstall után nem töröltem a főkönyvtárát. Még benne voltak a képeim és egy olyan shot amit nem is tudom, hogy mikor készült. Nem nagy szám, sőt kimondottan semmit mondó, de nekem szép emlékeket idézett fel. Hiába, sokmindenre képes egy egyszerű kép is. :-)
  • davos80
    Tényleg, nem figyeltem..
  • robotnyk
    ja, azt hittem az megvan, mert ott van a kép fölött :)

Combat Mission a sorozat, 3 része van: Beyond Overlord, Barbarossa to Berlin, és Afrika Korps. a kép a másodikból van.
  • davos80
    Név szerint?
  • davos80
    Elővettem a jóöreg Red Alert 2-őt.
  • davos80
  • robotnyk
    egy elég hardcore stratégia
  • AndrewT

blitzkrieg ismét
    ez egy ilyen pálya : )
  • davos80
    Ez milyen gáma?
  • Braveheart
  • Braveheart
    ez hol van a d3-ban? nem ugrik be
  • hiba

• hiba
    Whaa ez brutal !
  • DJ Skyline
    tényleg te nyitottad!észre se vettem!
    sorry...
  • Braveheart
    csak megpróbálom fönntartani a topicom :)