15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#903 Ne érts félre, nekem csak azokkal van gondom akiknek szól az ember és csak jópofiznak. Te is mondtad, hogy rád nem nagyon szólt senki, tehát nem is adtál rá okot, hogy panaszkodjanak rád. Bizonyos játékoknál én is csak kiragadtam a megfelelő részeket a képből, hogy 800*600-as legyen, de ahhol nem okozott minőségromlást ott az egész kép le lett kicsinyítve (elég ritka a minőségromlás). -
#902 neeeeem :D Need for speed 2 Special Edition... :D
csak nem jól sikerült a photo -
#901 Ha Photoshopot használsz, s azzal méretezed át, akkor annyira nem lesz gány a kép. :-)
RanGer2: Ha tippelhetek, szerintem a Harry Potter 3. részével játszottál itt épp... -
Gear #900 Hát én nem akarok senkibe sem belekötni ,de ha csinálok egy screenshot-ot 1280*1024 ben és összehúzom 800*600-ra akkor az eléggé ronda lessz. De most elhatároztam(bár rám még nem nagyon szólt senki,mert próbáltam mindig kivágni a kép lényeges részét és csak azt betenni)hogy ezentúl csak kép linket teszek a fórumba kiírva hogy bigpic. Így talán megelőzöm a háborút és nem rombolom le a shot minőségét kicsinyítéssel. -
#899 LOL igy fotózta ki....
nah mnelyik game ez? :D
-
#898 Régebben én is 1024-ben raktam be képeket, de elég volt egyszer rámszólni, megértettem a többiek mondandóját. Sajna erre egyesek nem képesek. Lejebb úgyis látszik ki(k)ről van szó. :-) -
#897 én jó kisfiú vagyok :)) -
#896 Én is raktam már be 1024-es képet régebben. De most már PS-ben összehúzom 800-ra, mert már ilyen okos vagyok és ügyes! :-D
Amúgy meg továbbra is 1024-ben fogják egyesek kirakni, mert őket nem zavarja. Mondjuk engem sem annyira, hisz minek idegesítsem magam ilyen apróságokon? Tegnap így is majdnem megnyírbált egy vaddisznó egy erdőben kirándulva. :-) -
#895 Senki sem menthetetlen. :-)
Mellesleg elég idegesítő, hogy hiába mondtam nekik, hogy felejtsék már el mert ez másoknak rossz, csak játszották tovább a fejüket, szóval elég elszomorító. :-( -
#894 Ááá, reménytelen. ;-)
A mai kőkemény fejek olyan kőkemények, hogy akár egy pár naposan állt és megszilárdult tejbegrízt is lazán kettétörnek a kobakjukkal. :-)) -
#893 Ja vettem észre, csak mindig van remény, hogy lehet egy kis részvétet verni a kőkemény fejekbe. :-) -
#892 Ugyan... ki ment már a divatból a másokra való tekintet, légy genya, az most a menőmanó :-D -
#891 Csak hogy egy kis színt vigyek a topicba (és megmutassam, hogy nem csak 1024-es szarokból áll a világ :P):
Ellenség eltaposva, irány haza:
A menekülés négy túlélője:
I believe I can fly...
Imádom nézni mikor az embereim baszogatják az ellenséget. :D
-
#890 Tribes Vengance , BUNTET ;)
-
na ezek itt fertozott urgardistak (kaosz fertozte oket) ami meg ott robban a hatterben az meg a bazisom ;) -
#888 -
#887 Na most találtam meg egy régi kis videómat ami sztem nagyon jól bemutatja a játék fizikáját és megvillantja az AIt is.
Lehet lerágott csont, csak én szeretem a videókat :)
Tudom ide képeket szokás beszúrni, de fő a változatosság :)
NR2003Svideó 10MB -
#886 az a baj ezzel a gammaval ami a JO:TR -el si , az ember inkabb jacca semmint screenshotokra pazarolja az idejet ;) -
#885 ok, csak ugyanezt szúrtam be oda is -
#884 tekerj le mar enis postoltam belole ;) -
#883 Nem ide tartozik, beszéld meg a SLRR topicban. -
#882 nem a grafra értettem hanem az egészre úgy általában...
-
Divayth Fyr #881 Street legal Racing redline-hoz milyen patchet raktatok fel?
Nekem 4 patch van fenn de nem build 600 - as. -
ide is benyomom, hátha valaki nem jár a Warhammer topicban :) -
#879 -
#878 állítólag a D2, és BG között van félúton a játékmenet -
#877 Ez valami Diablo klón? -
Gear #876 Nekem tetszik bár tényleg kicsit homályos .A karakterek lehetnének kidolgozottabbak , de ha a játékmenet jó lessz akkor letojom a grafot, mert annyira azért nem rossz. -
#875 szerintem nem azt is mondhatnam hogy "gagyika"... -
#874 Most csak én látom rosszul vagy tényleg nagyon fakóak és homályosak a renderelt hátterek??? Egyébként vagy 4 évig csinálták...meglátszik rajta?? Most nem a graf-ra értem, hanem az egész játékmenetre -storyra-karakterekre etc... -
#873 Nem mindenki nézi a netet 1200-ban. Vannak akik még mindig 800*600-at használnak. :P -
#872 nalam nincs szetkurva ;) a kepem meg a monitor szele kozott van mind2 oldalon egy arasz ;) -
#871 Mondjuk 800*600-as képméret hogy ne legyen szétkurva a topic. -
#870 az mi ? :) -
#869 Yikes -
#868 Gondolom még véletlenül se hallottál képátméretezésről. :P -
#867 Kult - Heretic Kingdom , eleg gagyerak ;(
-
#866 találtam egy régi demót a gépemen, amit elfelejtettem törölni. Jól elvoltam vele, jöhetne már a full is
Juiced:
-
#865 Ezt a képet hirtelen felindulásból csináltam. :-)
-
#864 Fílen dánk