15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!

- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!

kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
  • tmate6
  • Coco
    sry naon nagy, nem tudtam ekkora
  • Coco
    kis black hawk down
  • JuanG
    AVP3

• BBird
    Azt hiszem erről írtak is anno, hogy a 9.11.-es terror esemény miatt nem csinálták meg látványosra a crash-t. :-)
  • Hmuda
    sajna nem fizikailag zuhanunk le, hanem hamegfelelő sebességgel és megfelelő szögben durransz neki valaminek akkor vagy lezuhanva. De attól még mindig a legjobb civil repülőszimulátor.
  • Braveheart
    ha lezuhan benne egy gép (de nem szól nagyot hanem pl. leszállsákor nem nyílik ki a futómű) akkor is csak simán felrobba mint pl. a Lock Onban? vagy olyan mint az IL2SFB-ben?
  • Hmuda
    Microsoft lfight simulator 2004
  • Wanted
    Hi!
    Melyik gammából voltak a képek?
  • tmate6
    jaja :(
  • Hmuda
    Na igen az már gond lehet, főleg ilyen sok technikai hablattyal. :-)
  • tmate6
    foleg annak aki nem tud angolul! :D pl. nekem :D
  • Hmuda
    Erre jó a beépített repülőiskola. :-)
  • Glpetyus

Szép
  • BBird
    Az a szerencsém, hogy most egy másik játékról kell írnom... de ha tovább szekálsz, felrakom 1-2hét múlva. :-D Bár régen sem tudtam vele rendsen játszani, mert nem értettem a rengeteg beállítást, hogy hogyan lehetne rendes cél repülést, meg ilyeneket. :-( :-))
  • Hmuda
    Van még a tarsolyomban. Muhahaha! :-)

• RelakSfromhome
    Ez velem is megesett. Mondtákj, hogy szorri, szar volt a vinyó. Arra már nem voltak képesek, hogy legalább használhatóvá tegyék a loginomat :P
  • BBird
    deceméééééét ;-))
  • Hmuda
    Csak itt, csak neked, csak most, csak hogy játsz vele. :D

Első igazi repülésem egy DC3-al. "Gyorsan" lerepültem a Budapest-Amszterdam távot, de előtte még megejtettem egy Szeged-Budapestet egy Beechcrafttal (aranyos kis kétmotoros repülő). Na de a DC3 felszállása (ezután már nem fényképeztem mert elkezdett lemenni a nap és az kihagyhatatlan. :-)

• Axon
    A parlament:

Ostrom:

Az első tankom:

Roham:

The Entent
  • BBird
    Ne kínozz! Még a végén megint felrakom ezt a gyönyörűséget... aztán szanaszét repülöm a világot. :-)
  • Hmuda
    Most "hirtelen" repültem egyet. Cesna Skyhawk (asszem vagy a másik), Este 7-kor felszállás Texarkanai regionális repülőtérröl, irány Dallas GPS tájékozódással, leszállás kb két óraával később (nemtom pontosan mikor). Eszméletlenül hangulatos volt, hogy felszálltam még szinte verőfényes nappal és éjjel vaksötétben tettem le a gépet. Irtózatosan imádom ezt a programot. :-)

• barret
    Minek? Úgysem indulna el a gyenge kis gépeden...
  • barret
    Nekem több mint egy év után az összes képemet törölték!!! Pedig szép gyüjteményem volt már...Szakadjanak meg!
  • Amse
    Ú bazz.Kijött már full?Honnan lehet leszedni?
  • BBird
    Úgy kellett megfogni, hogy ne szaladjon ki alóla... :-D
  • CrucifX
    Vohó, és mondd, a géped túlhúzva van-e? ;)
  • BBird

Hamarosan úgyis itt a téli olimpia. '88-ból: The Games: Winter Edition. Síugrás kevésbé sikeres ugrással. :-)
  • Hmuda
    Jó játék csak sajna tele van bugokkal, de egész jól el lehet vele szórakozni. Nameg kismillió letölthető mod van hozz. :-)
  • Clint EastWooD
    teccik ez a garázsos aknás megoldás
  • Glpetyus
    Mer' ?
  • Glpetyus
    Street Legal Racing Redline
  • Clint EastWooD
    EZMIEZ?
  • Hmuda
    Nem is értem hogy van pofájuk még mindig üzemelni. Leszarják a hely minőségét, leszarják a felhasználó véleményét és magasról tesznek mindenre ami az oldallal kapcsolatos.
  • Hmuda
    Felejtsétek már el a tar.hut mert annál szarabb szolgátató nem hogy MO-on de a világon nincs. Itt van az SG galéria vagy akármelyik másik szolgáltató (pl az UW).
  • Carlos
    Sof 1:
  • Braveheart
    hehe nézd meg a zombi kezét :) ráment az ujjára egy úthenger? :)
  • Hmuda
    Dawn of War:

City of Heroes:

Doom 3:
  • Glpetyus

Az ünnep jegyében :P
  • Glpetyus