15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!

- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!

kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
  • Hmuda
    Végre megjött az SWG-m. Rettegjenek a mocskos lázadók!

• BBird
    A második képen a klónbácsi alkarján figyelő zöld-fehér ruhacafatról a fishbone féle vékony pulcsi jut az eszembe. Aki látott már olyasmit, tudja mire gondolok, szerintem. (manapság divatos úgyis szerintemezni, köszönhetően egy borostás pofának) ;-)
  • Hmuda
    Nekem Battlefrontból ez a két kedvenc képem:

Hozza a filmek hangulatát csak sajnos elég kiforratlan a játékmenet. Sokkal többre lenne képes.
  • Glpetyus
    Szép
  • BBird
    Én azt hittem a Harry Potter Kvidics kupa... :-))
  • Hmuda
    SW-Battlefront
  • Esrohnoil
    Ez melyik game?
  • Hmuda
    Én ezt asszem alapból 800-on játszottam. :-)
  • 0Fritz0
    Vagy még mindig lehet manuálisan méretezni a képet, mint ennél a pacis játéknál...
  • Hmuda
    Igen, de én a modoktól inkább azt várnám el, hogy szóljanak az illetékeseknek, hogy legyen valami képátméretező php kód beültetve a fórum motorjába. sok fejfájást meg lehetne takarítani.
  • Gear
    A modok tudnának a legtöbbet tenni ezügyben , nem?
  • Hmuda
    Már azóta azt teszem, hogy először rámszóltak a nagy képek miatt. :-)

Felfogtam és teszek is az ügy érdekében.
  • ZsZso
    Talán túl naív vagyok, és valami hasonló dologban hiszek mint Szokrátész : "Ha megmutatod az embernek az erkölcsös utat, akkor azon fog járni"
  • Hmuda
    Hagyd. Már próbáltam megmagyarázni neki, de nem használt, legyen meg ez a kis öröme.
  • Hmuda
    962 :-)
  • ZsZso
    Ember ... úgy néz ki nem értetted mit beszéltünk. Hmudának nem a méret számított, hiszen télleg nem valószínű, hogy a modemesek ezt a topikot favorizálnák. Neki a mérettel volt baja, azaz, hogy 1024es képet teszel be, mivel szerinte a 800x600as felbontást még ma is sokan használják.
  • I.C.ram
    Sivatagban eső?? Vagy nagyon makker vagy és kifogtatad az egyetlen esős napot, vagy csúnyán elbaszták a játékot :D
  • Gear
    "Szemét terroristák szétszednek egy logitech-t. "Die bitch" ;-)"

Ezért nem tudok ilyen billt szerezni már 2hónapja! A Valve felvásárolta mindet!?
  • AnarchoiD
    az aktataskas szellemet ?:)
  • Vlala #964
    Hitman 3-ban láttátok már a szellemet a budapesti pályán?
    Sikerült lefényképeznem, holnap beszúrom a képet.
  • Esrohnoil
    Hóviharral érdekesebb lenne.
  • Hmuda
    Csak custome battleben akartam homokvihart csinálni, de csak indítás után vettem észre, hogy véletlen rossz időjárást választottam.
  • BBird
    Hmuda: Jól látom, hogy egyik képen esik az eső a sivatagban? :-) Mondjuk azt tudom, hogy évente max 1-2 alkalommal esik, de azért most meglepő látni.

AnarchoiD: Mit keres ott a középső képen, a billentyűzetem? :-) Szemét terroristák szétszednek egy logitech-t. "Die bitch" ;-)
  • AnarchoiD
    szerintemmeg a topic nevet kellene valtoztatani, : modemesek kifele ;) istenem ez egy screenshot forum nem asciiart talalkozo ;)
  • AnarchoiD
    megis minek kellene a kepeken lennie ? vernek ? :)

• Hmuda
    Csakhogy azért a topic lényege is megmaradjon. :-)

• Hmuda
    Inkább egy php kód kellene ami minden 800-as szélességnél nagyobb képet automatán átméretezne max 800-ra (ha html-ben meg lehet oldani akkor php-ben gyerekjáték).
  • Gear
    Mmintha lett volna itt ilyen , de már régen.nemlenne rossz egy újat csinálni.
  • Hmuda
    Hát ja. :-)
  • ZsZso
    Bár a statisztikáról mindig ez jut eszembe :
    Ha 3 hónapot megy a hasam folyamatosan, és másik 3 hónapot székrekedésem van, akkor úgy átlagba teljesen jól működik az anyagcserém ...
  • ZsZso
    Pfff ... érdekes. Nekem olyan haverjaim vannak, akik olyanok, hogy képesek 17 colos monitort 1200 vagy afölött nyomatni, mert "az úgy jó". Szvsz az már brutális.
    Kéne egy szavazást indítani, hogy kinek mekkora felbontásban fut a gépe. Kíváncsi lennék az eredményre ... 10-15 ember végül is nem jól reprezentálja a valóságot (saját példánkból, amint kiderült).
  • Hmuda
    Azért rengeteg haveromnál voltam már akik még mindig 800*600-ban neteznek mert nincs akkora képernyőjük, hogy élvezhető legyen az 1024. Örülök neki, hogy vannak akiknek az 1200-ban olvasható, de ez nem jelenti, hogy a többieket le kell szarni (akinek nem inge...).
  • ZsZso
    Azért nem oly sokan használják 800x600ban a gépet szerintem ... legalábbis szerintem kevesebben mint ahányan modemmel jönnek fel fórumozni.
  • Hmuda
    Őőő... Ez most nekem csak szélességbeli szempontból túlméretezett. Bájtokban mérve én többet "fogyasztok" de legalább nem rombolom a desktopot 800*600-ban használók általános közérzetét.
  • ZsZso
    De olyan sose lesz semmiben sem, hogy mindenkinek jó legyen bármi is. Ebbe bele kell törődni ...
  • ZsZso
    Ők egy nagy képet tesznek fel, te meg a "sok kicsi ..." taktikával küldessz képeket (általában) ... kinézetre jobb ... méretre viszont te nyernél ;) (6 x 65 -70 KB VS 250 KB)
  • Hmuda
    Nem fogok kérni semmit mert úgyse használna. Már rengetegszer kértem, hogy ne csesszék szét a topicot, de hasztalan. Csak besértődne. Legalább arra lenne esze, hogy ha lusta méretezni legalább linkelje a nagy képeket.
  • ZsZso
    Moderátornak szólsz, hogy Delete ... HMUDA ... kérj házigazda címet ide ... tuti jó helyi moderátor lennél :).
    Szerencsére én nem sírhatok, mert nem modemmel mászok fel ...
  • Hmuda
    Mondom, hogy hiába koptatom az ujjaimat, mindig lesznek arcoskodók akik továbbra is lökik a topicszétcsesző óriásképeket (amik mellesleg harmatgyengék).
  • I.C.ram
    Ez még DSL-el is húzos volt. Modemmel gondolom egy egész estés mozi. Arról nem is beszélve, hogy baromira nincs semmi érdekes a képen, legalább eksönt vettél volna fel.