124119
-
#4429 #4392 -től
#4323 -ig nem voltál!
Ez kábé egy tejjes oldal! -
#4428 JaaAAA akkor jó, jéé sziaa Catti :) -
#4427 Hol volt az már!!! -
#4426 ebből nekem az Ű tetszett a legjobban a végén :) ű -
#4425 ma 10:41 | Privát | Galéria | Válasz | #4278
Szia Catti :)
Aha tip-top poci :) nekem utoljára 10enévesen volt jó hasam :) ma már csak pocakos a becenevem ;O)
A túlerő legyen veled
Szal ma már taliztunk :))))
-
#4424 Szia Házigizda! :) -
#4423 Én tök tisztelettejjesen szóltam hozzá! :) -
Noodlee #4422 Van olyan varázslat is, amihez nem kell rúna, pölö: fény, gyógyítás... A magic lvl a mana használattól nő, sza ha rúnát használsz, attól nem nő (mert ugye az nem kerül manába) -
#4421 A medzsik levelt a mana használata növeli (plö elhasználsz 1200 manát, akkor leszel plö 2-es magic levelű). -
#4420 Dorombolsz? ;) -
#4419 Mocsda offtopic hozzászólás! -
#4418 Hümm mágia az Gyudron, Nood, Shaman asztala, de szvsz használat esetén. -
#4417 Nem vagyok Kati! -
#4416 Egy így van. Csak az elmúlt mintegy 1000 hosszászólás óta nem láttalak. Nomeg: ez tök jól rímlett! :D -
Sirdares #4415 Ahoj..
Kérdezném, hogy a magiaszintemet csak pl. adott runa megírása fejleszti vsgy pedig akkor is fejlődik ha használom a már elkészített runat? -
#4414 Szia, ha hazaérsz nézz be ide is :)) by -
#4413 Kiserik? vele mi vagyon? ma nem hallottam felőle és hát valjuk be Őt is szívesen hallgatnám mi történt vele azóta hogy nem taliztunk onLány. -
#4412 megyek is haza a melobol ... grr -
#4411 ej-ej ne legyünk tiszteletlenek a férfiakkal kérem, kérhetem? köszönöm
/Catti nem voltál te ilyen! vagy én ismertelek,ö ö ö akartalak másnak megismerni?/ -
#4410 ej-ej ne legyünk tiszteletlenek a nőkkel kérem, kérhetem? köszönöm -
#4409 -
#4408 Má' köszöntünk egymásnak ha emlékeim nem csalnak meg (úgy mint mások), és mivel nem így igen már köszöntünk :) de ha szeretnéd hát legyen :) szia Catti drága. -
#4407 kabbe -
#4406 Viszont ha van kérdésed Tibiával kapcs. szívesen segítünk :))) cak ÍRJ!!! -
#4405 Egyébkét: Szervusz - Grimbusz! :) -
#4404 végszo ... akkor is mi nyerünk ... és te akkor is brios kati maradc -
#4403 Szeretünk BEAST és nem csak azért mert ide írsz! hanem mert mindenkit szeretünk :) na meg azért is! -
#4402 :) -
#4401 Na ná mit vártál tölem??? -én a végletekig kitartok valami mellett ha már elköteleztem magam! -
#4400 Ugyan-ugyan azé néha sokszor szokunk mi is tartalommal bírni csak néha lazítunk... kell az áramszünet mint nekem déltöl idáig net nélkül melózni...p_i_cs_h_a_b_aaaaaa, szívtam mint torokboci. -
#4399 ebből elég ... észre sem vettem de teleirtam ezt a tibiát vagy mi a rákot :P -
#4398 a dúm már rég halott :D pár ezer hozzászolással ezelött is az volt ... -
#4397 Ez olyan nagyon hazafi hozzászólás! :) -
#4396 Lehetsz Te is, de most kicsit én. -
#4395 A Doom időleges lesz csak figyi meg, lassan elsűlyed mind a többi aktuális játék. Míg Tibia ÖRÖK! -
#4394 Az ott jobbra én vagyok! :) -
#4393 Ha magyarok akkor gartulálok köcsögök bárkik is legyetek alias nesztek kultúra :( helyettetek is szégyenlem magam
Ha külföldiek akkor menjetek haza és ott verjenek meg titeket mert hozzátok érni is fertelem :( -
#4392 -
#4391 Cuki! :) -