124119
-
Noodlee #4308 Hát kevés a sorci. SD-t meg csak Bebbye tud gyártani. Monnyuk a lovagok nem fogják tudni használni az SD-t, de a spellcastereknek jól fog jönni. No meg majd az izmosabb paláknak. Magic lvl 15 kell az elsütéséhez :( -
#4307 Tibia tali? -
#4306 Miért hozod át? És mi lesz Zakkal? Hát úgy egyszerre nem tuttok belépni.
Kitaláltam magamnak még 2 karakternevet, tisztatökjók, csak azon elmélkedem, hogy külön acc-ra hozzam-e őket létra (<-direkt)? :) -
#4305 Jajj jajj jajj. :) -
#4304 Először is kell egy jó mhely, a suliról már lekéstem. :((
Utána kell egy jó pasi...
Ennyi kábé elég is. :) -
Noodlee #4303 Bakker. A főnökség elment Székesfehérvárra, de elkezdtek letőteni valami sz@rt, és a net most K lassú :(( -
#4302 LOL -
#4301 hát rajtad múlik, sok sikert én szurkolok. -
Noodlee #4300 Magyar vagyok varázsló lesz. Még 1000 XP kell a lvl 8-hoz :(
Nagy SD maker lesz belőle. Ha meglépem a lvl 15-öt, akkor csak ádogálni fok, és SD-t gyártni. -
#4299 Ööö a bugyid? :D -
#4298 :) -
#4297 Itt bent nekem is okés. Csak otthon ú né ki, má meg kék szeretlni a gépem. :/ -
Noodlee #4296 Hát így hirtelen fejből asszem 25. -
#4295 Hány tagú most a ti gujildetek?
Tökjó. :) -
Noodlee #4294 Hát nekem a fejem kocka. Meg néha az alsógatyeszom is kockás. -
Noodlee #4293 Biza nekem minden OK vele. -
Noodlee #4292 "Egy gulidnek max hány tagja lehet?"
Asszem max 40.
"Minden gulildnek van guild-háza?"
Nem. Pölö a miénknek má nincs :(
"Ha lenne HUN guild (vagy inkább Mókusörs), akkor kilépnétek az aktuális csoportotokból?"
Perszehogy.
-
#4291 Meg hát!
<pussz> -
Noodlee #4290 Egy karakterrel csak egy Guildbe tartozhat. De másik karakterrel lehet másik Guildben. -
Noodlee #4289 Szijjjja!!! :DD
Hát meg lett szerelve a szerver??
-
#4288 Én egyébként szeretek magammal beszélgetni, csak akkor jönnek a gondok, amikor valami vita alakul ki... -
#4287 Előbb-utóbb én is boldog leszek az életben... -
#4286 1értünk, meg a hasam is kockás lesz, most hogy belegondolok erre is van esély! -
#4285 Noodlee: neked mhelyen és/vagy otthon jól bejön a Linkek az uw-n (má' ugye képekkel)? -
#4284 Meg lehet dumálni, hogy mindig más fizet elő! -
#4283 - Egy gulidnek max hány tagja lehet?
- Minden gulildnek van guild-háza?
- Ha lenne HUN guild (vagy inkább Mókusörs), akkor kilépnétek az aktuális csoportotokból?
- Gyudron... Ha jól "érzem" Gyudron már régen megcsalta a Tibiját. Nem is biztos, hogy volna kedve (főleg, ha már húzta is a száját) Mesterünknek lenni. Persze ebben én is benne lennék, márhogy ő legyen a főnök, de ha neki már nem a Tibia a kedvenc gaméja. :/ ... De hallgassuk meg erről őt! :) -
#4282 Egy gamer eccerre csak egy "gildbe" tartozhat? -
#4281 Ne szomorkodj! Itt vagyok! Csak te nem. :( -
#4280 Szerintem előfordulhat még, hogy Tibija a toppon lesz! :) -
#4279 Pffff :) -
#4278 Szia Catti :)
Aha tip-top poci :) nekem utoljára 10enévesen volt jó hasam :) ma már csak pocakos a becenevem ;O) -
#4277 Ja! Látom midenki fogyózik. :)
Elég dúrva menü a 11 nap alatt egy szenya. :D
Egyébként én is kövér vagyok. Akkora hasam van, hogy csak úgy buggyan ki a háj, ha toppot veszek fel. -
#4276 Na most, hogy már mindenki lelépett, így már nem is tudom, maraggyak-e. :/ -
#4275 Szijasztok! -
#4274 Na mék melóba me muszi. dél körül benézek szerintem, talán közben is párszor. by -
#4273 Ja, ja, elkélne a segítség :) -
#4272 pedig mekkorákat szpemmelhetne most:-pp -
#4271 Ha :( az gáz szóljon nekünk :) mekkkkkcsináljuk sima liba! -
Noodlee #4270 Nincs, csak tegnap délután elfeküdt a net náluk :(( -
#4269 sajna nekem is beindult a meló,szal most csak néha-néha took idenézni:-(