124119
-
#4268 sry elírtam High Guard akar lenni ez a klán neve -
#4267 Új munkahelye van? -
#4266 Aha, akkor Shaman miért kérdezi hogy "mi gátolja meg a High guildet,hogy kinevezzen 4 vice leadert?"
nekik nincs? -
Noodlee #4265 Úgy látom Cattinek a melóban tényleg nem müxik a nete :(( -
Noodlee #4264 Nem. Csak es Klán. Olyan mint az összes többi. Na persze ebben vannak a legjobb arcok :) -
#4263 Bár ha így folytatjuk nem jutunk tovább... főleg ha megjön a főnököm, akkor nekem is lépnem kell sajna -
#4262 Tibia az 5. helyen :) rulez -
#4261 High guild- az valami klánok bírájaféle, ad és elvesz? amolyan minden klánok döntéshozója? -
#4260 Na kimentettem amit írtatok 16 sg-s oldal, viszem haza olvasni :) bennt nem mernék neki kezdeni az olvasásnak. -
#4259 Egyébként most komolyan,mi gátolja meg a High guildet,hogy kinevezzen 4 vice leadert? -
#4258 Ki a legtapasztaltabb közöttünk aki benne lenne a klánalapításban? ez a kérdés és kész. Ha Gyudron az akkor legyen ő a fönök és kész. nem kell ezen lacafacázni! ha lvl 12 akkor is! -
#4257 igen de mondhatnék mást is.
vannak magas szintű,de pánikgyuri katonák,illetve alacsonyabbak,akik bátran mennek előre a csatában meghalni!!:-ppp
(ez csak amolyan hasonlat vót:-p,bármineű következtetés leszürése csak a véletlen műve lehet) -
#4256 hát akkó!4 -
Noodlee #4255 Szerintem hülyén néz ki. Valaki megjárta vijetnámot, meg minden szart, és beosztják egy ifjonc alá, aki még puskát sem látott -
#4254 mondjuk ebben van valami... -
Noodlee #4253 Meg mintha az rémlene, hogy a vice leaderséghez min. lvl 30 kell. De aztán lehet, hogy hülyeségre emléxem :( -
#4252 szvsz nem néz ki hülyén! moért nézne ki? szerintem inkább tök jó kitüntetett figyelem és nem véletlenek és lvl különbsége. -
Noodlee #4251 Aha. -
Noodlee #4250 Én is tervezem a prémiumosságot, és Godem Krakhmen is. De szvsz ha lenne 4 vice leader, akkor is hülyeség lenne magyar guildet csinálni, mert valaki tuti nem fogja meghosszabbítani az előfizetést, és akkor ugrik az egész klán :( -
#4249 Nem nagyon értem. jelenleg gyudron a legmagasabb szintű köztünk,nem? -
#4248 kell hozzá minimum 4 premiumos,s jelenleg itt én vagyok az egyetlen magyar premiumos. illetve biztos vannak még mások is,csak azokat nem ismerem... -
Noodlee #4247 Hát már volt szó párszor a magyar Guildről, de ugye kell 4 előfizetős vice leader. Az meg ugye elég nehezen jönne össze. Mondtam én is Gyudnak, hogy akkor ő lenne a vezető(de húzta a száját), mert szerintem baromi hülyén néz ki ha a vezető lvl 20, és a takok szinte mind magasabbak. -
#4246 ahhh, akkor jó mikor lesz nekünk ilyen? -
#4245 ööö ez egy klán-szerűség a Tibián belül. csak itt Guildnek híjják.... -
#4244 mind1,ha mekszűnik,akkó megalapítjuk a magyar guildet. Én lennék a líder,mert nekem van premiumom:-pppp
Na jó csak vicc vót,ha alapítanánk úgyis Gyudron lenne a főnök,legalábbis én rá szavaznék -
#4243 majdnem értem miről beszéltek -
#4242 hehe.. :( nem -
Noodlee #4241 Gondolom azé kell 4, hogy ne legyen millió Guild. Bár szerintem így is baromi sok van. -
#4240 és mijaza vájsz líder? -
Noodlee #4239 Aham :( Bizony kilőtted... -
Noodlee #4238 Vájsz líder kell 4. -
#4237 ops valaki kommentjét kilőktem....,akkor duplázza meg az enyimet.... -
#4236 nem vagy edzésben.... -
#4235 ja mi ez? -
#4234 Jah látom,de nem értem,minek kell 4 líder?
gyudronék nem azok? Mert ők vannak 4-en... -
#4233 Mé nem? a remény hal meg utoljára Nood! gyerünk és akkor mindent bele és ez meg az , m+ Tibia ... uhh ki is fuladtam heh he heeeh... :) -
#4232 öööö ez mire is vonatkozik? -
Noodlee #4231 Vazz.
"It will be disbanded on 23rd August 2004 if there are still less than four vice-leaders then." -
#4230 Huzzunk bele menjen a munka aki itt van mind a Tibiát nyomja :) -
Noodlee #4229 Ja de az aranyérmet má soha nem fogjuk visszakaparintani :(