124119
-
Sirdares #4629 ja és az Inferna világán nyomjuk ahol remélem majd idővel rettegni fogják a Headhuntereket :))) -
Sirdares #4628 az én karim neve: Headhunter of Kran ( level 13 druid es martudok UH-t csinalni)
az egyik jo baratom: Headhunter of Hungarian ( level 10 sorcerer)
a masik haverom pedig még a kezdő szigeten töketlenkedik de hamarosan ő is erősíti majd a kis csapatot ( level 2 vagy 3-as most és majd Knight lessz) ( Headhunter of darknes)
- szóval ez az eddigi felállás , jó lenne ha jönne még pár magyar erőssítésnek.. amugy mar kezdünk keménykedni és visszatorolni az eleinte ért inzultusokat amelyeket velünk szembe elkövettek:)))
ja és köszi az infot
- amugy azert kérdezek ennyit mert tudom , hogy nagyon jo linkek vannak megadva ahol lehetne informalodni de sajna az angol tudásom az a béka feneke alatt leledzik :((( -
#4627 vattafakk? -
#4626 Connecting
Please wait while loading your character list.
-
#4625 Először is kidobott, másodszor meg nem tudja betölteni a karakterlistát. -
#4624 Hopp. VAlami gond van Tibia szerverrel! -
#4623 ilyesmire nincs szükségem köszönöm .) -
#4622 Egyébként már megmutatam mire való a szmálji! Feliratozni! :) -
#4621 Már majnem az az érzésem támad, hogy sűsű elnézéseket kellene kérnem! :)
:P -
#4620 -
#4619 Esztapasit! :) -
#4618 ok mind1 megyek is innen ... elég uncsi ... ja csak igy bucsuzolul ... a smiley szted mire valo?? -
#4617 Ezzel a fílinggel meglehet, egyedül maracc! -
#4616 nem szeretem nudlit ... grr :DDDD -
#4615 erről van szó
Igaziból még Shaman is benyomott valaki reális képet rólam, de Noodlee szerint nagyon rontottam a közszemérmet, ezért kitörölte a képet a hozzászólással együtt. -
#4614 ha a szépen megrajzolt ijászlánykára meg mindenféle karakterből összeállitott női testre gondolsz azokat láttam :P ... ejnye ejnye -
#4613 A fórumban kicsit hátrébb. -
#4612 1.nem zsarolás ... kellemes-hasznos :D
2.de párban jobb :P
3. 3 kép hol? :D
-
#4611 És egyébként meg mivel már van fent rólam vagy 3 kép... jössz vagy 400 üzivel! :) -
#4610 Tudok én egyedül is szpemmelni. -
#4609 Mi ez? Zsarolás? -
#4608 háááát .... lássuk csak 1 catti kép 100 üzenet :P igy jo lesz? :DDDDDD -
#4607 Jól van! Légy csak itt és szpemmejj sokat! :D -
#4606 a "mestereidről" nem tudok semmit :D de én itt vagyok :D -
#4605 Háténeztnemértemholvannakezek??? :S -
#4604 Na meg ez spam! :) -
#4603 (#4602 is) - Sajnos... nincs. Nem adok. Én sem szeretnék rémisztgetni senkit. És addig jobb, amíg nemlácc! :) Egyébkéntmeg én is kíváncsi volnék mindenkire, de én sem kapok képet. :) -
#4602 biszt képet nem szabad nyilvánosan mutogatni forumokon mert megbüntetnek hogy riogatom a népet :D -
#4601 Catti-Brie képek szeretnék ... léccilécciléccilécci -
#4600 ?
Jahogy valahol fennt vannak aképeid. Na jó! Az én képeim is fent vannak valahol a neten! Elég sok van rólam. Valahol... :)
Egyébként nem sokat látni belőled. :( -
#4599 ja ennyi akko :( -
#4598 pfff hihi
jahogy :) -
#4597 de má de!
ha mégsem te hibád! me képem máig fennt volt a neten Grimbusz képei köszött!
mé nem nézted meg! -
#4596 nem -
#4595 de -
#4594 Hoppá! Kicsit lecsúsztunk. És úgy, hogy a mögöttünk álló felkerült az első helyre! -
#4593 ewan
Én sem téged. -
#4592 Meg hát! ... Be hát! :) -
#4591 nem tom nem láttalak még. -
#4590 elkeféltem :( szal:
ez olyan érzés mint amikor a mágnes egyik fele taszít a másik vonz ;)