124119
-
#4228 Gyerünk húzzunk bele,már 1 helyet előrébb léptünk!!!44
1. DOOM 3
2. Lineage 2 - a MMORPG
3. Makettezés
4. Fórumozók fényképei
5. allstars™
6. Mi kellene az SG-nek?
7. Tibia
8. Milyen zenét hallgatsz?
9. A barátnő nevű élőlény
10. DOOM 3 magyarítás
-
#4227 okes én is el szóktam!4 -
#4226 :-ppp -
Noodlee #4225 Mindíg elolvasom az összes hozzászólást! -
Noodlee #4224 Elolvastam, de annyit szpemmeltetek, mire végére értem, elfelejtettem! -
#4223 jah hát ejgen edzés előtt illetve után 1 órával nem illdomos enni.... -
#4222 htx!!44
Ha esetleg vetted volna a fáradtságot,hogy elolvasd a ma reggeli szpemmeimet,akkor ott leírtam.... -
#4221 Főleg ha eszel közben :) -
Noodlee #4220 New-Recruit of the High Guard!
Köszöntelek köztünk vaz! :) -
#4219 én se azé edzek,hogy izomgyuri legyek,csak valami alakom mégis legyen,illetve hasra is jó az edzőterem ott több típusú hasi izmosítást tucc véghezvinni -
#4218 ok várok vele :) még -
#4217 Hát Nood Arnika elég árnyéka önmagának, a kornak köszönhetően szal me is nézz úgy ki légyszi ;)) -
Noodlee #4216 Hát ha megmérgez, akkor elég sokat sebez, de ha tod az antidote varázslatot, akkor nem gáz. Bár lvl 11-körül én még a közelébe sem mertem menni. -
Noodlee #4215 Nekem az a súly éppen elég. Nem akarok úgy kinézni, mint árnoldsvárceneger. Csak ugye a hasammal is kéne valamit kezdeni :( -
#4214 A skorpió Tibián kemény ellenfél? -
#4213 Vazze szakderoztunk és úgy meg húzodott a bal kezem hogy még ma sem tudok vele emelni nagy súlyt :( régen nem így volt szal eléggé eltunyultam változás szele lengi be a légkört Tibián!
TIBIA Cool! Game! -
#4212 más azért mikor elmész egy dzőterembe,meg más otthon. Mert otthon előszeded a súlyokat kicsit játszol velük,sozt csókolom,de mondjuk az edzőterembe,ha már megvetted eccer a bérletet drága pénzért,akkor már minimum 1 órát edzel,szal valahol tudat alatt rákényszeríted magad. Illetve ott vannak a haverok is. Én tom magamról,ha otthon lenne a súlyzó sose edzenék,mert lusta vagyok,de így lejárok az edző terembe, olyan másfél órát azé gyötröm magam... -
Noodlee #4211 Na ha má itt tartunk, akko nekem is újra el kéne kezdenem emelgetni otthon a súlyzóimat, me má semmi nem látszik a régi HATALMAS deltáimból :) -
#4210 hijj az durva, lehet kipróbálom, bár nekem nem kell 12 kg, nekem elég -4 is csak az has és tájéka :) -
Noodlee #4209 :D Ez gyóó. -
#4208 ja ja, tod imitáltuk! :) nem komoly -
#4207 mét az hogy "bádi bildingezek" jobban hangzik???:-pp -
Noodlee #4206 Gyááááááááá -
#4205 okes pozitívabb jóslat: 10001:-pp -
Noodlee #4204 "Gyúrok." LOL -
#4203 ööö 1 szendvics 1 napra...( a 11 elírás) -
#4202 eccerű módját választottam,alig ettem (kábé 1 szendvics 11 egész napra),s mellette elkezdtem újra edzeni (teniszezek,illetve gyúrok). Ez egészen 2 hétig működött aztán szinte összecsúsztam az edzőteremben (az alig evés,illetve melette edzés nem nagyon fért össze),ekkor átváltottam arra,hogy okes fogyjak lassabban,de biztosan,szal most már valamivel többet eszem.
Persze ez alatt a drasztikus 2 hét alatt 12 kiló lement,szal az eredménye megvolt,de mondom kissé túlspiráztam a dolgot..... -
Noodlee #4201 10.000?
Hát ha így szpemmeltek tovább, akkor hamar it lesz :(((
Lehet kérni valami pozitívabb jóslatot?
[tod, ez olyan kihúznál a listáról dolog] -
#4200 ÉS hogyan tetszik fogyokúrázni me én is most állok neki! :O kockásodni szeretnék pocira me eltünt a párnák alatt a régi :) -
#4199 thx!!44:-ppp
Megy az még feljebbb is....nemtom mikor unjuk el majd a Tibiát végleg,de én olyan 10.000-es kommentszámra jósolom a topig végét....
(tapasztalt öreg sg-s róka szemével:-p) -
#4198 mármint a lecsóba lett a zöldtea,meg hípo téve?:-p -
Noodlee #4197 Hála a nagy szpemmereknek, legtöbb üzenet szinten is benne vagyunk az első 50-ben.
Meg kéne kérni a moderátorokat, hogy az itteni "mehet" gombot is csúnyázzák át. -
#4196 Na jó én az is vagyok,így nem nehéz:-pppp
perzse annyira nem vagyok dagadt,csak inkább túlsúlyos,de már megy lefele....fogyókúra rulez!!44 -
#4195 Tibián most próbálom visszaszerezni az elveszett XP-imet a 2x-i elhalálozás miatt :) kevés sikerrel...
Jó kis kajákat csináltunk készűlt rola fénykép is főleg a lecsó sikerült jól ;) kapott zöldteát, cifet, hypot nem találtunk ;)))
Egyik barátom utcsó nap majdnem eltörte a lábát! gipsz lett a vége :( -
#4194 csak tipp vót:-ppp -
Noodlee #4193 Na hát akkor biztos a viszhang miatt van, és magadat hallod mindíg. Szvsz a te hangodon hallatszik. -
#4192 Láttam már és Nood nem dagadt! bocsi ez most nem jött beeeeee :))))) -
#4191 Szia Nood :) jó látni úőjra titeket! -
#4190 Már a hangodon hallaccik,hogy pocakos vagyol:-ppp -
Noodlee #4189 HEHE :D
Mi a Ftököm?? Be vagyunk kamerázva??