124119
-
#5349 nem teeee ... én kiálltom aztt hogy LÁZADÁÁÁS :D -
#5348 Ez valami olyan lehet, hogy az ápdét után teszteljük az ugynaazamondtatsoxoregymásuntán-t.
Not Spam Again!. Just when we thought the spam was over, Hitogedgy had the idea of stacking piles of rats over each other to test if the antispam feature was built also for creatures. With his ears buzzing he realiced what is obvious in the screenshot. :)
-
#5347 tudod hogy megy ez :D
--> kegyek <-- -
#5346 na azé! -
#5345 én? nem én lázadok! te lázítasz! bár aki át áll az álljon is...
[ ] -
#5344 hát izé ... most megfogtál :DDDDD sorold fel te kiket ismersz :DDDDDDDD ... amugy tibiásokon kivül nem sokan lehetnek :P -
#5343 Nézddddd hát megvédi!!! hát ilyetNemÉrtemEzt:(azEgészet
Kifogás!no acces! -
#5342 Szűkítsük a kört: Ki(k) lehet(nek) az(ok), aki(ke)t te is ismersz és én is ismerek? -
#5341 öööö ... öööö ... .mmmm. .... izééé ... tudom tudom ... itttvan a nyelvemen .... ööööö ... ki is az? :D -
#5340 LÁZADÁS :D -
#5339 Na, vajon ki? :) -
-
#5337 "Egy közös ismerősünk ajánlotta" hmm? :P -
#5336 Nem gaméról, könyvről beszélünk! -
#5335 Én egyszer olvastam, kölcsibe kaptam a könyveket. De nagyon bejött. Egy közös ismerősünk ajánlotta, hogy ezt olvassam el. Én meg tettem azt és nagyon nem bántam meg! :) -
#5334 Off vége --> Tibia
Mi van én lenni ügyeletes napos? Catti Beastot még megértem ő ellen drukker de hogy hagyhatod hogy itt csábítgasson el másokat, me én tudom hogy ezt akarja, ez egy drow!!! ráadásul nő! hát nem érted TIBIA ÖRÖK!!!
Védd meg a gamédat és a becsületet!!!!!!!!!!!
[#ravasz1 -
#5333 énis :D Drizzt kalandjaiból is az teccet leginkább amikor még otthon volt ... imádtam , főleg amikor a varázslokkal harcolt ... huh ... megjött a kedvem ... asszem ha hazaérek leporolom a könyveket :D -
-
#5331 Én szeretem a drow-kat!!! :) -
#5330 *javítás*
Tibia a 4. -
#5329 tibi a 4. -
#5328 megnézted a múvit? léci léci léciiii :D -
#5327 tudod sötétlelkű drow varázsló vagyok :P -
#5326 Ahamm. :) -
#5325 Hümm... Már az 5. hely.
Én komolyn azt hittem, hogy legalább 2 nap lesz visszatornázódnunk! De meg kell állpítanom, hogy jók vagyunk! :) -
#5324 azt hogy amikor lemegyünk páran pvp arénázni akkor én általában fogom magam és bealtatok mindenkit magam körül :D ha harcol velem vki akkor meg csak altatom és mérhezem :DDD szal alvás-szakértő vagyok :P -
#5323 Beast: az "Alvás-szakértő" az mit jelent? -
#5322 :D -
#5321 hmm hmmm :P -
#5320 :) ja ja -
#5319 tp nem kor függő egy biz kor felett :)))) -
#5318 Köszönöm szépen! Effajta problémáimat szertem magam megoldani. Hiszen én tudom, hogy hogyan a legtökéletesebb nekem! ;) -
#5317 "tapsztalat"? Exp? :) -
#5316 hi :)) örül grimbuszka hogy tetszik :) egyébk. cia -
#5315 Ezt úgy mondod, mintha olyan 35-40 éves lennél! -
#5314 ujratelepitsem neked? :P -
#5313 Sztem tök állat! :) Tök cuki! Mondjuk én már vagy 3 éve nem játszottam más gaméval. Most "ZAKkantam rá". :) -
#5312 azzzzzz évek és a tapsztalat :)))))))))))))))))))) -
#5311 A vindózt nekem is újta kéne telep. De még ehez is lusta vagyok. Természetesen a game az megy. :) -
#5310 1épként kipróbáltam a Tibia-t és az a jó hogy ingyenes a grafikája olyan mint egy rpg maker játéknak