124119
-
#5549 SPAM :) -
#5548 Smaciztál??? :P -
#5547 Szijóó! :) -
#5546 Te vagy a lényeg? :D -
#5545 :)
Pedig én át akartam menni Thaisba, de a loorer GS nem engedett. :) -
#5544 Szia!
Az ilyennek mond nyugodtan, hogy "noob ashole"!
Szemét. Egyébként a játékosokat odébb lehet lökni egy kockányit (Megfogod és odébbhúzod, mint ahogy a lootot is belerakod a zsákodba)! -
#5543 A ZokripOrterünk jelenti:
-Ma is jól kezdődött a napunk és a vége még rosszabb lett :( egy féleszű kalandozó fejébe vette hogy Sámsonosat játszik az alagút kellős közepén gondolom az estimese hatására. Az istennek sem ment arrébb szépszóra sem erőszakra sem pedig kapott még tűzlabdát is. Hatása semmi.
Majd kis idő múlva eltünt szerencsénkre és a bentrekedt kalandozó szerencséjére. -
#5542 Spec a legnagyobb fájdalmam a 40 skill :((( ez bánt ezért közdötem perceket ;)
-
#5541 ja majd én:
semmi extra! ekkora spam-et még alig láttam szal semmi gáz, akár innen is olvashatod :)
bár az oKriporteRem írásait érdemes lenne elolvasni sok okos dolgo van benne ;)) -
#5540 jól tetted :) és bevált? -
#5539 Elveszett a legjobb fegyverem 120 gpkb 20 halpeca kötél hátizsák :((((
DE mektaláltam :))
szal minden ok -
#5538 Lennt voltam egy 7ig Debrecenben kipihenni a munka fáradalmait :) -
#5537 Elkezdtem visszaolvasni, de vagy 500 SPAM után feladtam. Valaki összefoglalhatná, hogy mi történt itt az elmúlet időben :)) -
#5536 No Gratz :(( -
#5535 Gratz! -
#5534 mekhaltam! pedig maciztam csak :( mekjelent pár scoout és bélyeget csinált belőlem :( -
#5533 NA tessék :)))) megvan a 40 pajzs kard skillem is :)
-
#5532 már vártalak! végre kalandozhatunk együtt :) és mesélj mizu veled? -
#5531 HIIII kisErik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
go Tibia!!! -
#5530 Jó reggelt all
1635 új üzenet (van mit olvasni) -
#5529 He he :)) egy bogárnál találtam egy cseresznyét, de vajon hova relytette el a fát?: :)))))) azóta is keresem... -
#5528 ez durva! a köcsögség határa nem semmi, hogy állta el az utat? létránál? mert akkor van más megoldás is. állj a létra mellé és katt a létra alja. akkor is fel lehet menni. -
#5527 pedig montam :))) mondtam :) 1x mindenki meg hal és van aki többször is :( sajnos -
#5526 ja ja :) vannak akik tartják a frontot és ez a lényeg :) + én :) -
#5525 :) hi
nézd jött pár új Tibiázó, igazán csatlakozhatnál te is, már úgy is kivételezett tag vagy lassan :)) -
#5524 LOL mé akkorákat üt? és mérgez? -
#5523 szépjoreggelt! :D
nah majd jövök ... most indulok meloba :D -
#5522 :))))))))))) remélem nem let baj! szurkoltam neked -
#5521 hi jó reggelt :) mindenki -
Wing Rockling #5520 Furcsa módját választotta a pénzszerzésnek :)) -
Wing Rockling #5519 Áhhhh még egy ilyen köcsögöt!
Elállta az utamat, máshol ki sem tudok menni. Azt mondja: GIVE ME MONEY AND I MOVE.
Végülis én türelmesebb voltam és elment onnan :)) -
Wing Rockling #5518 Nah ezaz... lvl 3. -
Wing Rockling #5517 Te balf*sz vagyok! Nem vittem kötelet, azé' haltam meg. -
Wing Rockling #5516 ÁHHH!! Mgahaltam...
-
#5515 "22:28 Blessed Warlord: BUY GS" -
#5514 Köszi! :D -
#5513 Ja, én meg az csak a te szövegedet olvastam el, és azt hittem, hogy a képes topicra reagáltatok. ;) Persze mivel ide szinte csak ti jártok, nyílván senkit sem zavar, mennyit szövegeltek.
-
#5512 Szupi, gyűlünk! Lesz itt HUN guild! :D -
#5511 Szia ollie!
Speciel #5506 és #5507 tök a Tibiáról szól, csak van egy kis real-life beütése. :)
Igazam van, ha úgy vélem, hogy ezen a topicon belül nem "bánt", zavar senkit a spam, akkor lehet?
Báj! -
Wing Rockling #5510 Nah végre elértem már a 2. szintet :DDD