124119
-
#5469 hi :)) -
#5468 az első pár hozzászólásban olvasott secura szerveren csináltam karit, de most nemtom holv agytok. a secura folyton tele van, be se birok menni... ;=( -
#5467 skacok, melyik szerveren játszotok? -
#5466 Na az eltelt idő alatt csak tréningeltem labiban, ennyi idő kellett neki és:
Grimbusz: utevo lux
Grimbusz: exura
Grimbusz: exura
Captain Lucwez: -ia-mohahamohaha
You advanced in sword fighting.
You advanced in shielding.
+ előtte +1 magia skill is :)))
Jó nap volt ez úgy látom. Köüszi Tibia te ÖRÖK :))))) -
#5465 akAdékos RiporterünK jelenti:
-mejegyezném mikor wild humanoidok kéregették a pénzünket elfelé nem igazán örültünk, főleg mikor zat mondták ha nincs nálunk az életünkell kell fizetni. Volt nálunk mint utóbb kiderült. Meg is örültem ezt megúsztuk, de barátom Grimbuszka előnytelenűl csak kivillantotta erszénye tartalmát és máris elrakta legmélyebb bugyraiba, és hamiskásan vigyorgot miközben folyamatosan hátráltunk.
-Na végünk mondtam ilyedtemben. Miközben láttam a változást barátomban. Már nem hátrált csak én, de én legalább rendületlenül.
-Hé nem tudlak fedezni nem futunk inkább versenyt - legyintett és előrenyomult, mint aki tudja a dolgát.
Félelemmel vegyes tisztelettel lestem harci tudását, nem mondom némelyik húzása nem éppen etikus de kit érdekel ennyi bandita és utonálló között megengedhető.
Szal tudta mi a dörgés és rövid úton elégtételt vett a sértegetésért. Igazán örültem neki. Közben láttam az arcán a jól megérdemelt mosolyt és szinte gartulált magának miközben módszeresen kizsebelte a tolvaj banditákat.
Na ekkor jött a krakk :( a banditák vezére a wlkür senkinek nem kívánom az érzést, amit utóbb éreztem.
Mondom Grimbinek:
-Na nyomjuk le ketten ezt a flancos csajt mert olyan hamiskás a mosolya és nem tetszik az íja. Persze én máris indultam volna az ellenhez felindultságomban, szerencsére barátom még mindíg észnél volt visszafogta kezem és hátra intett. Ez mentette meg a gúnyám két nyilvessző repült el mellettem. Szerencsére Grimbusz fedezett már és lóhalálában menekülni kezdtünk. Sajnálom az esetet a maflapék pofáma és izgága riporter lábaimmat hogy nem tudtam leállítani így menekülés közben két vessző is súrolta a véderőt, de túléltem, akarom mondani ünk :)
Ezennek köszönetet mondok Grimbusznak akinek életemmel tartozok mátol.
Persze ez nem jelent semmit :) ezt Ő is tudja
A RipoRter és elbeszélése. -
#5464 Hopp megütköztem egy walkürrel kiderült nem szeretjük egymást :()de ő az erősebb szal elhúztam a csíkot, 50 hp két lövésből úgy szedett le rolam kb 30 méterről hogy öröm volt exurázni :) és elosonni vágtában. Jó móka volt :) megjegyzem valszínű neki ;)))) -
#5463 Közben kisEriknek nem kellett volna már szabiról visszajönni? vagy nem csak egy hétre ment?
Na nem azért csak úgy, addig is XP és mellénövök Tibiában :)) -
#5462 ÚristenJajMivanTibiárólVanSzó :)))) végreeee -
#5461 kb ez lesz az eredmény röpke 30-45 perc alatt :)
You advanced in sword fighting.
You advanced in shielding.
You advanced in fishing.
Grimbusz: utevo lux -
#5460 Mondjuk közben érdemes elvonulni a kompániának aki követ mert ha meglát valaki a mine sem segít :( leölik a lényeid és 1xcsak egyedül tlálod magad a széllel tréningezni mint én is jó párszor mikor nem figyeltem a karim -
#5459 Közbentaliztam egy jó kis kombót (kombinációt) Tibián a skillek feljesztésére:
1. gyenge feygver csak védekezés
2. pl nekem 37 skillre 3 troll traningnek éppen jó, van aki mást használna
3. légy víz közelében és miközben harcolsz nyugodtan pecázzz mert lehet közben karid támadni fog
4. egy-2-t utevo lux is belefér közben hotkeyről :)
EREDMÉNY: fejlődik 1xerre a harci, horgászás,mágia, shield skill is :) -
#5458 el sem köszöntél :( -
#5457 na lelépett Catti szép :) akkor by all szép jó pihenést mindenkinek -
#5456 NEm ez tény én is láttam! nagy az egyetértésünk :) -
#5455 hát akkor kérdezz vissza ;) én meg normalizálom magam centrikusan a megosztás és a skrizofénia határáról úgy hogy ne keljen mindíg azt vala kétxer elmondani amit 1xer is el é lehet szal szvsz menni fog, elírom 1xer de értelmesen. Ű -
#5454 ahha :(((( kárhogy, de én is lassan -
#5453 Főleg, hogy nem vagyok Miska. :D -
#5452 Hááát, nem mindig mindent. -
#5451 Most speciel hazamegyek... -
#5450 tom, de vágod?, mint Miska azErdőt -
#5449 hiba! :( alap mű! tessék megnézni! azonnal! now! -
#5448 Veszélyesen írsz! -
#5447 Ja! Akkor biztos a farka farka, nem pedig a másik farka! :) -
#5446 tom mint pl ez is --> Grimbusz izt van COOL thekinget szét uradalmán :)) hehehehehehehe -
#5445 Ööö, nem. :( ... de durva lehet -
#5444 heheheheheh :)hi :) LOL nem a másikat két farkincája van tod azt amivel az ártézikutat nyúzzák olyat keresss a sárkányon is :) abbol jön a tŰZZZ -
#5443 /off:
ezt a hit képzeld el Csinibabás hi-nek, láttada filmet? mert akkor tudod milyen hi az :)
:on/ -
#5442 Ugyan mi LOL? Tudod milyen jól mutat Tibián?!?!? :) -
#5441 Fúj! A másikat? A nemi szervét kell meghúzni? :) -
#5440 ez lenne az ---> "Catti-bia is the best!!!"
LOL, viccelsz? :)))))) LOL -
#5439 Ez a "hihihihihihi" tök ari! :)
-
#5438 Szerintem fogsz egy famulust mondjuk egy tűzokádó sárkányt és meghúzod a afarkát, nem azt! hanem a másikat és kész is :) -
#5437 Remélem itt is megfelel és nem baj, hogy nem privi: "Catti-bia is the best!!!" -
#5436 hihihihihihi :) van benne valami -
#5435 Grimbusz kéri:
Akinek van valami jó felirata ami jól mutat Tibián privátba kéretik elküldeni neki. Nood-tól és kisEriktől már kaptam kéretik mástól is és még többet küldeni.
thx -
#5434 Tibijás kérdés: A nagy zöld Venore-i füveket mivel lehet lakaszálni, hogy át lehessen jutni? -
#5433 Az fun! Ezt is minél jobban ápdételik, annál bugosabb lesz. -
#5432 folyt köv.
A felvonulás vége az lett hogy a fülesek eltiporták a sarjadó babonát a parasztok meg a nyulakat. Ma valszínű nagy össznépi folklór zenés est & fülesgulyás, továbbá sültek lesznek Tibián többszerte, mert ennyi nyulat régen nem láttak éteknek Thaisban.
oK RiporTerünk jelentette. -
#5431 nemtom... de clear-oztam és mászkáltam a szövege meg mindenfelé követett és nem tünt el csak mikor kilogoltam. szal a képernyőből 4x6cm-es részen csak szöveg volt ami azért elég sok. -
#5430 Itt bent e net is vagy 4szer. És nem tudok FTP-zni és a gaméba sem tudok belépni. Töxar. :(