124119
-
#5429 Ami minden üzi után meglejenik. -
#5428 Tudjuk hogy bébicsősz vagy!!!!! :)))) jó is az néha ;) majd csak lesz valahogy -
#5427 Sziaaaaaaaa! :D -
Noodlee #5426 Ma már vagy 3x xart be az SG. Nem tom mi van vele folyton :( -
Noodlee #5425 Hát azé néha én is vagyok :( -
#5424 Postfix? -
#5423 És most ezzel a nyú karaktereddel tolod? -
#5422 #5419 -
#5421 Micsoda postfix!!! :D -
#5420 de én az sg miatt nem tok jönni, egyszerüen hibával elveti... máshova meg simán mehetek.
JA ja nagyon pangunk :(( hiányoznak a többiek -
#5419 Olyan karival taliztam aki elvette a trollom és elkezdtem dumálni hozzá Ő meg teleírta a képernyőt :( de úgy hogy hiába a clear nem törölte le :( ki kellett lépnem, és ő is kilépett. oszt vissza a neve valami paladino midle volt -
#5418 "köcsög kari"? Mer'? -
#5417 Hát ez az, ami elszomorít. Nem jön ide senki. :S -
#5416 Most be jutottam a Tibiára, de egy köcsög kari miatt ki kellett lépnem és újra bejutni :) sikerült :)
-
#5415 lenne több is de nm tok ide belépni! csak nagy ritkán.. :( -
#5414 Az unalom... -
#5413 Csak nem jáccol? Innen bentről nem indul. :S -
#5412 Jupí! Végre egy életjel! :D -
#5411 oK RiporterünK jelenti:
-Üdvözlöm a hallgatókat (topikhalgatókat és a nem spam-előket)
-Bár Grimbusz oszlopos Tibia ökológia megmentő és földvédő tagunk fülest kapott hogy Thais város keleti kapuitól farkasok gyülekeznek azért hogy a parasztok álltal elvetett búzát kiássák, mire kiért a szemrevételezésre váró helyszínre addigra lemészárolták a farkasokat a bosszúszomjas fülesek. Közben "helyet a füleseknek Thaisban" és "Le az elnyomó farkasokkal" -hangos nyuszogásokkal a helyi nyúl közösség kisebb, mintegy 15-23,5 ezres családi kisebbsége sztrájokoat és felvonulásokat tervezett.
folyt köv. -
#5410 Végre hogy be tudok írni :), me eddig az SG nem engedte -
#5409 LOL, csak nem a TibiaiCattiTörpikék dala ez ? :)) -
#5408 Lá-lálá-lálá-lá-lálá-lá... -
#5407 Game nem indul... -
#5406 Hát ez így uncsi... -
#5405 2.
De egyébként mindig másik topiccal "versenyzünk". És ebből mi következik?
TIBIA ÖRÖK
-
#5404 :D -
#5403 JUHUUUU!! sőőt -
#5402 Na, jó! Most jó kedvem van. Megbocsájtok. Rendben? :) -
#5401 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#5400 De már megin' éhes vagyok. -
#5399 Ennyi. Kész. Vége. -
#5398 hoopsz ... akkor elcsuszott ... azthittem nudli turorudizott ,bocsi -
#5397 Aszittem én rudiztam. -
#5396 Itt lógott :), de meglógott :(! -
#5395 ittvan csak túrorudizik :DDDD -
#5394 muhahahhaaa ... én maradok L2nél ... majd ha kijön a WoW akkor valszeg oda megyek ... Tibia max innen bentről lesz ... amig melo ... stb :D -
#5393 dehogy, csak én vagyok a napos az osztályban ma :)) és kell néha a rend me Nood nincs itt !! -
#5392 Mindent mekbocsájtok ha Tibiázni teccik :))) együtt kezdhetünk me én is kezdtem egy új karival Securába :))
Gogo -->Tibia -
#5391 hmm ... hmm hmmm ... nemtom ... majd megnézem hogy otthon nekem milyen codecek vannak fennt ... nincs menekvés ... meg fogod nézni :D vagy durci leszek -> lelki terror :D
-
#5390 Ez ari! :)
:D