124119
-
#5229 Riporterünk jelenti Tibiáról:
-Miután sikerrel vettük (lógtunk meg) a 2 cyc szorító öklei küzött az akadályokat felszinre siettünk és sajnálattal kell közölnöm hogy közben JómagaM a RIPORTER megsérültem ezért 3 napi csendszönetet kellett tartanom míg újra felálhattam az orvos engedélyével, azóta a cyc elnyerték méltó büntetésüket --> virágot kellett szedniük és cserépbe kell ett ültetniük majd a piacon árulniuk. Az ötlet sikeresnek bizonyult csak 2 cyc-et kellett megfékezni (leölni) akik nem bírták a terhelő feladatot a piacon. Köszönöm majd jelentekezem...az oK RIPORTER -
#5228 Hátttttt mondhatom szégyeljétek magatokat! Mit össze nem SPAM-eltetek! és a TIBIA ÖRÖK meg má' HUN van? Tessék átmenni egy másik topikba regeljetek egy jelentéktelen semmitmondó beszélgető topikot oda --> GO
2 oldanbyi nuku Tibia eddig, ma tessék bepótolni! És akkor nem kaptok ki :))))) -
#5227 Jó reggelt mindenki ű :) -
Noodlee #5226 :D
Hát elő ferdül az ilyen.
De azért vannak jó arcok is :) -
Foglaltnick #5225 Játszottam egy kicsit, ismerkedtem a játékkal... Nagy nehezen rájöttem, hogyan is kell lemenni a csatornába, a fáklyát relatív gyorsan megtaláltam, hajkurásztam a patkányokat, de minduntalan elszaladtak. Mire rájöttem, hogy ki is kell őket fosztani, már vagy hármat kinyírtam nagy nehezen. Mire a negyediket immár pirosban lévő hp-vel nagy nehezen elkaptam, és nekiálltam volna elvenni azt ami nála van, jött egy úriember és gyorsan elvitte... -
#5224 -
Noodlee #5223 De. -
#5222 Ennyire béna nem lehettem. -
Noodlee #5221 Elgépelted a passodat, vagy a jelszavadat. Ha 3x megcsinálod egymás után, akkor bannolnak kis időre :(
Pedig nagyon vártalak, hogy gyere :( -
#5220 "Sorry - Account disabled for five minutes. Please wait."
Hogy mia [összecsúnyaszó] van??? -
#5219 LineAge 2 .::fánréjdmúvi::. -
#5218 Én is bulizni akarok menni -
Sirdares #5217 Megint kérdeznék..
Az UH runat mikor megemon hasznalom nem lehet megoldani valahogy ugy hogy ne kelljen a karakteremet célozgatni vele.. mert ha mellécélzok mikor nagy szukseg lenne ra akkor kezdhetem előlről..
Mert például a tamado varikat a battle ablakban megjelenő mókusokra kiválóan tudom használni és biztos hogy nem célzok mellé vele..
Ha valaki tudná a magoldást A gyógyito runa biztos használatára az mondja meg nekem mert létfontosságu lenne itt a PK-s világban..
Köszi -
#5216 jo bulizást meg találkozót -
-
#5214 Na ez a hozzászólás most jó gyorsan elment. Viszont már megint csak én írok. :S Nem lesz ennek jó vége! -
#5213 De nálam ilyen tök lassú az egész! :( Hogy ez belső hiba, vagy az sg lassú, azt még a lassúság miatt nem volt időm kideríteni! :) -
#5212 Úgy érzem, hogy be kell pótolnom az elmúlt 1,5 órát... -
#5211 :D :) -
#5210 Talán nem volt fél óra. -
Noodlee #5209 Örülök, hogy bent van neked (IS) a Tibia a kedvencek között :D -
#5208 Hááát nem vagy semmi. Mennyi ideig csináltad? -
#5207 - Tibia (176 új üzenet)
2004.08.13. 14:23 -
#5206 Szépen-lassan mindenki leelőz minket... -
#5205 [jajjdeédigondoljamagában] -
Noodlee #5204 -
Noodlee #5203 -
#5202 Meg "Meg hát"? :D -
Noodlee #5201 Simán! -
#5200 Mii? Zoknis buli az asztalon? -
Noodlee #5199 Há majd ledobod. -
Noodlee #5198 Hehe. Akkor nem is kell majd leitatnunk :) -
#5197 Bár, hogy fogok kinézni, ha pacás lesz a felsőm?! :/ -
#5196 Na, akkor én jól leiszom magam. -
#5195 Hoppá! - Makettezés -
#5194 :))) -
#5193 na amig ti találkoztok :P én helyetted is szpemmelek ... akarom mondani tartalmas beszélgetést folytatok magammal irott formában :D -
#5192 Kezdetnek nem rossz! ;) -
Noodlee #5191 Biztos ma fox velem talákozni :P -
#5190 Péntek 13. ... Vajon milyen frankó esemény fog ma velem törpénni?