124119
  • Myrkul
    én is megyek megtaláltam a kodot és probálgatom az uj játékokat, Atesz 16-körül bent leszek! Mindenkinek további minden jót!!!!
  • Noodlee
    Na megyek, kicsit gamézok :)
  • Myrkul
    nem tegnap volt beszélgetés asszonnyal és enyém lett az utolsó szó!!!! "Rendben kedvesem, ahogy akarod" :))))
  • CattiBrie
    Ne légy önző!
    Ne légy meleg!
    Engedd, hogy végre nő társaságában legyen! :P
  • Grimbusz
    ja
  • Myrkul
    Hee?
  • Grimbusz
    én nem te mondtad! én mek beleegyeztem! :)
  • Grimbusz
    neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee me akkor nem jön le hozzám! az zasszony nem engedi! ne mondj neki iylet! CATTTIII!!!
  • Grimbusz
    :O nem értelek! nehéz vagy kicsit direkt v, sivatcc? hee?
  • CattiBrie
    asszonynál!
  • Grimbusz
    inkább egyél! de ha másnaposan jössz velem DVD-zni kicsinállak tee te teeee. TE.

na jössz 17/0ra DVD-ni?
  • Myrkul
    Sörözést valamikor folytathatnánk SŐT abba se kéne hagynunk :)))
  • CattiBrie
    Ez kész!
  • CattiBrie
    Hát,mondjuk te mondtad!!!!!!!

• Myrkul
    sokadszor most hova megyünk és mikor? mert erről nem tudok semmit föleg nemdvd-kel kapcsolatban, hol alszok ma? Tudja valaki? :)))
  • Myrkul
    Először is: nem találok cd key-t a ground control2-höz
    másodszor éhes vagyok és nincs ki megcsinálja a mákosgubámat harmadszor Catti-Brie: Ismersz de, majd árulj el pár dolgot, mert én nem ismerem magam már azt sem tudom ,hogy mi van :)) Szóval szerintetek egyek vagy várjak hogy valaki megcsinálja??
  • Grimbusz
    ja nem vagy képben! olvsass vissza 600 db hozzászólást és képben leszel :)))) hehehehehehehehehe
  • Grimbusz
    mé az hogy jön hogy én lefeküdtem a oKRiporterrel? heeeeeeeeeee ; )
  • CattiBrie
    Mivel mivan?
  • Grimbusz
    GABO:
    DVD-t mekbeszéljük elintézem az iratást, és nálam tala ahogy mekbeszéltük annó! fel nem tett kérdéseidre a válasz!
  • Myrkul
    Na figyeljetek lehet hogy én nem vagyok képben de MOST ME VAN???
  • CattiBrie
    Hátöö [pirul], ez most, hogy is jön ide?
  • Grimbusz
    ja ja személyesen is!
  • CattiBrie
    Én "dolgozom".
    Igaziból bentről nagyon laggol. :/
  • Grimbusz
    lehet több is scout volt vagy 50 is lehettek, de a riporter csajt mekmentettem :) szal veláldoztam makam érte :)))))))
  • CattiBrie
    Szia!

Téged ismerlek! :D
  • Grimbusz
    én szarul de büszkén :) ma is mekhaltam! :)) de ismét önhibámon kívül :( a qurva macik csabdába csaltak és vagy 10 scout megint végzett velem... de felépültem , +bosszultam magam! és az összes cuccom hála a jó goodnak mekvan
  • Grimbusz
    egyébként + mért te Nood-al? hiehiehiehiehiehi
  • Grimbusz
    nem én! Ő! :)))))))
  • CattiBrie
    Az úgy nem érdekes! Szerteném, ha csoportos munka lenne és nem nekem kéne ezzel szüttyögni!!!
  • Grimbusz
    Mikor tala Gabo?
    nekem 17/00 ra DVD-t kell mennem nézni jöhetnél te is! ez is egy qurvajó kis élettechnikai film lesz :)
  • CattiBrie
    Lefeküdtél a riportereddel???
  • Myrkul
    hogy álltok? Én a DOOM 3-at nyomom!
  • Grimbusz
    Vagyis Wulfi! nem sajna me ide jövünk, oda nem akar senki menni :( bánatomra... de jó itt is!
  • CattiBrie
    Ne légy buta! Noodlee előnnyel indult! :D
  • Grimbusz
    hi Jonny :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9
  • CattiBrie
    Ööö. Szerintem sokkal gyorsabb, mint mi. Fél képernyőnyi távolságról 1 képernyő alatt utolérne. No meg mivel lő, ezért ha már meglátod és feléd lő, az gáz. Engem nem talált el fullba, de mágis 5-től kezdte leszedni a HP-ket. Kérdem én: Mi van, ha telibetalál? Szóval ezt még hanyagoljuk. Mellesleg 50-es csóka (lovag) is fent állt a dwarf-hídnál, mindenki őt nyüstölte, hogy mennyen és gyakja le. 20-40-ig simán mindenki rosik a pókicától!
  • Grimbusz
    akkor a gyengébbeknek -->Grimbuszka, magyar is, de a drow irományt fordítsd le :)) ne az angolt!
  • Myrkul
    Hali!!

A rpg-s forumot nem használjátok???
  • BEAST #5670
    engem inkább ne ... köszi :D