124119
-
Myrkul #5709 én is megyek megtaláltam a kodot és probálgatom az uj játékokat, Atesz 16-körül bent leszek! Mindenkinek további minden jót!!!! -
Noodlee #5708 Na megyek, kicsit gamézok :) -
Myrkul #5707 nem tegnap volt beszélgetés asszonnyal és enyém lett az utolsó szó!!!! "Rendben kedvesem, ahogy akarod" :)))) -
#5706 Ne légy önző!
Ne légy meleg!
Engedd, hogy végre nő társaságában legyen! :P -
#5705 ja -
Myrkul #5704 Hee? -
#5703 én nem te mondtad! én mek beleegyeztem! :) -
#5702 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee me akkor nem jön le hozzám! az zasszony nem engedi! ne mondj neki iylet! CATTTIII!!! -
#5701 :O nem értelek! nehéz vagy kicsit direkt v, sivatcc? hee? -
#5700 asszonynál! -
#5699 inkább egyél! de ha másnaposan jössz velem DVD-zni kicsinállak tee te teeee. TE.
na jössz 17/0ra DVD-ni? -
Myrkul #5698 Sörözést valamikor folytathatnánk SŐT abba se kéne hagynunk :))) -
#5697 Ez kész! -
#5696 Hát,mondjuk te mondtad!!!!!!!
#5660 -
Myrkul #5695 sokadszor most hova megyünk és mikor? mert erről nem tudok semmit föleg nemdvd-kel kapcsolatban, hol alszok ma? Tudja valaki? :))) -
Myrkul #5694 Először is: nem találok cd key-t a ground control2-höz
másodszor éhes vagyok és nincs ki megcsinálja a mákosgubámat harmadszor Catti-Brie: Ismersz de, majd árulj el pár dolgot, mert én nem ismerem magam már azt sem tudom ,hogy mi van :)) Szóval szerintetek egyek vagy várjak hogy valaki megcsinálja?? -
#5693 ja nem vagy képben! olvsass vissza 600 db hozzászólást és képben leszel :)))) hehehehehehehehehe -
#5692 mé az hogy jön hogy én lefeküdtem a oKRiporterrel? heeeeeeeeeee ; ) -
#5691 Mivel mivan? -
#5690 GABO:
DVD-t mekbeszéljük elintézem az iratást, és nálam tala ahogy mekbeszéltük annó! fel nem tett kérdéseidre a válasz! -
Myrkul #5689 Na figyeljetek lehet hogy én nem vagyok képben de MOST ME VAN??? -
#5688 Hátöö [pirul], ez most, hogy is jön ide? -
#5687 ja ja személyesen is! -
#5686 Én "dolgozom".
Igaziból bentről nagyon laggol. :/ -
#5685 lehet több is scout volt vagy 50 is lehettek, de a riporter csajt mekmentettem :) szal veláldoztam makam érte :))))))) -
#5684 Szia!
Téged ismerlek! :D
-
#5683 én szarul de büszkén :) ma is mekhaltam! :)) de ismét önhibámon kívül :( a qurva macik csabdába csaltak és vagy 10 scout megint végzett velem... de felépültem , +bosszultam magam! és az összes cuccom hála a jó goodnak mekvan -
#5682 egyébként + mért te Nood-al? hiehiehiehiehiehi -
#5681 nem én! Ő! :))))))) -
#5680 Az úgy nem érdekes! Szerteném, ha csoportos munka lenne és nem nekem kéne ezzel szüttyögni!!! -
#5679 Mikor tala Gabo?
nekem 17/00 ra DVD-t kell mennem nézni jöhetnél te is! ez is egy qurvajó kis élettechnikai film lesz :) -
#5678 Lefeküdtél a riportereddel??? -
Myrkul #5677 hogy álltok? Én a DOOM 3-at nyomom! -
#5676 Vagyis Wulfi! nem sajna me ide jövünk, oda nem akar senki menni :( bánatomra... de jó itt is! -
#5675 Ne légy buta! Noodlee előnnyel indult! :D -
#5674 hi Jonny :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9 -
#5673 Ööö. Szerintem sokkal gyorsabb, mint mi. Fél képernyőnyi távolságról 1 képernyő alatt utolérne. No meg mivel lő, ezért ha már meglátod és feléd lő, az gáz. Engem nem talált el fullba, de mágis 5-től kezdte leszedni a HP-ket. Kérdem én: Mi van, ha telibetalál? Szóval ezt még hanyagoljuk. Mellesleg 50-es csóka (lovag) is fent állt a dwarf-hídnál, mindenki őt nyüstölte, hogy mennyen és gyakja le. 20-40-ig simán mindenki rosik a pókicától! -
#5672 akkor a gyengébbeknek -->Grimbuszka, magyar is, de a drow irományt fordítsd le :)) ne az angolt! -
Myrkul #5671 Hali!!
A rpg-s forumot nem használjátok??? -
#5670 engem inkább ne ... köszi :D