124119
-
#5910 na mara is megvolt a tibia oktato hozzaszolasom:)
Megyek is aludni:)
jocakat mindenkinek -
#5909 na nem bantani senkit ok mindenki ugy jatszik ahogy neki kedve van ha ok csak az oket ert serelmeket toroljak meg akkor nincsen semmi gond ha meg ok pk-znak akkor ugy se sokaig fogjak jatszani a jatekot mert ha egy honapban egy adott pk felett vagy akkor akar bannolhatnak is stb. szal nem kell oket cseszegetni mert mi nem vagyunk ott es nem tudjuk mit csinalanak(mondjuk abbol kiindulva amit a securara irt hogy hogy lehet itt kinyirni a masikat meg blokkolni stb nem osk jora szamitok:().
Mas a lenyeket ugy tudod a lyukon felhuzni hogy lemesz mellealsz a lyuknak es megvarod amigy aleny raal a lyukra ha nem teszi meg magatol akkor ugye odasegited te magad mintha egy targyat tennel oda. Ha ez megvan es letrarol van szo akkor sioman felmesz a letran es felkotelezed. Viszont ha lyuk akkor vagy 2 ember kell es az egyik lent odarakja a masik meg aki fenn van felhuzza, vagy ha elofizeteses az ember akkor a magic rop nevu csodaval fel lehet menni ugy is a lyukon ha azon van valami. Hat kb ennyi. Lépcson nem lehet lenyeket atlokni ha jol tom bar cuccot lehet atdobni rajta. -
#5908 esküszöm eddig ez a legnagyobb csábito tényező tibia mellett ... ott is leverni az iylen emberi hulladékokat ... -
#5907 igaz én nem jáccok tibiával ... DE ... én L2zök és minden onlány játékban vannak kötsögök ... és ha páran összeállnak és "klánt" alapitanak (L2ben ... WAR klán) és azok klán szinten űzik a parasztságot meg "haközeljöszjolmegverünk" stilust akkor igen .. félik a nevűket .... ebből a postodból azt vettem ki hogy te is csak 1 ilyen nagypofáju kötsög vagy ... és ha a többi "cimborád" is hasonlo beállitotságu akor csak sajnálni tudlak titeket ... szánalmas ... mellesleg honnan veszed hogy grimbusz beszari stb??? ... nemis 1 serveren vagytok ... pff ... még1x csak annyi ... csak szánni tudom az ilyen lelki szegény embereket ... -
#5906 Catti! kisErik! Nood! Shaman! és még a többiek Bobber! hol vagytok????? ez elég silány nap eddig. -
#5905 A kellemes beszólásod után egyébként sem érezném jól magam /mint kezdő "töketlen"/ a társaságodban, na + ha a barátaid is ilyen stílusban nyomják hát ha fizetnétek sem mennék [szubjektívan]. De a te stílusod és hát ilyennek is kell lenni, örültem a jó társalgásnak.
Egyébk. az hogy egy játékban kinek van vér a pucájában az meg nem nagy durranás, valószínű egy ovodás sem kakálná össze magát a komoly steresszhelyzetben :), továbá nem célom Tibián mások gyepálása még akkor sem ha bunkó volt. Bunkók sajnos mindíg is lesznek (a Tibián is) ha másért nem, hát azért hogy legyen olyan is.
Szal semmi gond nem fogom zavarni köreiteket. Továbbá ha első megérzésem csalna és rosszul értelmeztem volna #5904 hozzászólásod, akkor elnézést sztornó a fentieknek. -
Sirdares #5904 Grimbus nem is teged invitáltalak ugyanis az Infernára csak az jöjjön akinek van a pucájába elég vér és komoly összetűzéseknél nem szarja össze rögtön az amugy is kétes tisztaságú gatyáját. Szöval összegezve: oda csak tökös legényeket varunk a többiek meg csak tolják ott a gamét ahol éppen nekik jól esik -
#5903 szvsz nem megyünk! SECURA világa (server) a mi helyeünk a mi csapatunk ott téblábol.
És nekem már volt közöm a Headhunterekkel taliztam már az egyikkel, de semmi extra
na lépek by go melóhely 2ő -
#5902 Felliftezés kérdire:
1xerű! :) a létrához csalod a cycet pl és felmész mellőle, majd gyorsan leengeded neki a kötelet vagyis leklikkelsz és magad mellé a kötéllel.
Na mivel én még nem próbáltam nem tom hogy pontosan így van é, de nekem ezt mondták ha jól emlékszem. -
Sirdares #5901 Én most sajnos nem mert munkahelyen vagyok de délutan hattól leszek.. de Matusy haverom ( a headhunterek közül a Hungarian) valoszínüleg tolja mivel Ő még nem dolgozik ( a mákos) -
#5900 Senki sincs itt? :(( -
#5899 Most nyomod? -
Sirdares #5898 Te BEAST.. aztán arra még nem gondoltál, hogy mi van akkor ha töke van a menyasszonynak he???:))) -
#5897 hiányzik az én catti szpemmerkirálykisasszonyom ...
-
Sirdares #5896 Gyere katti gyere.. az inferna világába varjuk az ujabb magyarokt.. eddig 3 an vagyunk . Jomaga: Headhunter of Kran (Level 17 druid) illetve meg két baratom Headhunter of Hungarian (Level 17 sorcerer) , Headhunter of Darknes (Level 10 Knight).. közrl sem vagyunk meg valami nagy spílerek de ha mi 3-an összeállunk és meglát minket a nép thaisben illetve a környékén majd össze csinalják magukat és huznak onnan mint a vadlibák ( szóval lényeg hogy már kezdik félni a nevünket mert akik eddig belénkkötöttek //negyon sok kis pk-s dude van akik nem birnak magukkal -- azoknál mióta megerősödtünk jelentős mertékű level down van folyanmatban a kezunk által:))))
Ugyhogy akinek van kedve az jöjjön // megjegyezném nem hatrany ha a karakteruk nevében a headhunter szó szerepel.. nem veletlen hogy legalacsonyabb szintű haverunk (Darknes) még egyszer sem esett eddig pk-sok áldozatául sőt ha tőle magasabb szintuekkel fut össze a headhunter elnevezese miatt nem ő hanem a többiek menekulnek mert t udják, hogy aki a headhunterekkel szarakodok az idővel nagyon megszippantyuzza:))))
Na lényeg , hogy minel többen gyertek es az Infernara , mi amiben tudunk es jelenlegi képessegeink engedik mindenben segitunk nektek.
Na csá!!! -
#5895 te meg nem jössz át Securára -
Wing Rockling #5894 A szervermentésnek csak egy előnye van: Harc közben is ki lehet jelentkezni :)) -
#5893 Te kevés vagy nekem :))) -
#5892 You advanced from Level 17 to Level 18.
:DDD -
Wing Rockling #5891 Ehhh már megint szervermentés -
#5890 én itt vagyok ... de tibához nem tudok hozzászolni :( -
#5889 Halihó!!!!!!!!!! Senki nincs itt??? -
#5888 Hoty kell felliftezni valakit, vagy valamit a lyukakon keresztül? (hogy már legyen egy kis Tibiás kérdés is) -
#5887 De hogy mét nem jössz át Securára? :/ -
Wing Rockling #5886 You advanced from level 4 to level 5.
You advanced in shielding.
You advanced in distance fighting.
WOW. -
#5885 Gyere te is :)))) -
#5884 jó jó lemaradt véletlen bíst-os a következő jobban sikerűl
bíst-os naááá. Meknyukottál-ő Beast-os? akkl jó ;))))) -
#5883 de el tűnt mindenki :( biztos GAMÉZTOK TIbián én mek itt kushadok :/ -
#5882 Beast vagy Bíszt ha kérhetném :P -
#5881 na mék job -
oKnyoMozÓ ReporterÜnk jelenti:
-Üdvözlök minden rádió nézőt és TV hallgatót, s forumspamelőt külön kiemelném BEASnevét, bár még ő sem érte utol Shaman kollegát aki egyébként kicsit már kezd hiányozni, de mekközelíti a ff közül.
-Tegnapi kalandozásunk során mekismerkedhettünk a scoutok fenyeketésével a város és lakóira nézve. Tanúlván az eset fontosságából a lakók petició segítségével elérték az önkormányzónál hogy szeparálják el az elf "tanyát" a város Északi kijárati részénél hogy a kalandozók és a mámájához menő unokák, köztük PEROSKA is nyugodtan közlekedhessen az erdőben. A hatás nem is maradt el! A kirendelt munkások vagy 30an kivitték a gerendákat keritésnekvalót, de mire végeztek volna afelépítésével már mindegyik halott volt. Sajnálatos hír, de sajnos igaz! A következő kiszállás már sikeresebb volt mert katonai támogatást adott a kormány.
-A következő hír az lehet hogy peticiót gyűjt a város polgárai az elárvult gyermekek részére. De ezek a hírek mék mek nem erősítettek. Köszönöm azRiportTŐR Hölgy
-
Tök jó így írni! ki fogom emelni a színeket mikor a riporter vaty Grimbusz beszél :)
-
#5878 szal re:
DE -
#5877 hatalmas] Mékis mondoM -
#5876 :) na jó nem mondom... DE -
#5875 hmmm lehet igazad van :P de hogy pont TE pont EZT mondod :P ... catti meg a szpemkirálylány :P -
#5874 Mekjegyzem a legnagyobb gondot az oozta hogy Grimbusz mek akarta találni a cserkó fát, hát gondolhatjátok sehol nem találtuk a föld mélyébe a fát, pedig végigkutattuk a roszlelkű trollok között az összes mellékhelységet is! szvsz lophatta a bug azt a cserkót, csak nem merte beismerni! -
#5873 Egyébként mesélte már nektek az okNyomozóRiporter? hogy Tibia egyik barlanglabirintus rendszerében találtunk egy BUG-ot aki gyűjtötte a cseresznyét? és mék nekünk is adott belőle hogy jól lakjunk. Elcsevegtünk kicsit majd elmentünk elvettük amirét jöttünk az xp-t tőle ő meg készséggel odaadta :) szép kis történet volt. -
#5872 Beast lenni a legnagyobb ---> king!!! :))))) -
#5871 Ja, de hogy pont te mondod :() he he hehheeee