124119
-
#5790 Meg nem is tudok :(
10 perc míg beenged, és 10 mp míg kidob :((( -
#5789 Mi fúj? a tekila, vagy a kukac? -
#5788 Hát te sem játszol...
Vagy igen? -
#5787 Fúj. -
#5786 ja van finom is köztük :))) szvsz pl a Tequila kukac :))))) -
#5785 ja gondolom olyan is van azé írtam a "nem feltétlen"t :))
de ittHun nem sok ilyen van szerencsére.
Tibia Örök gyere és játsz velünk itt ---> Tibia -
#5784 Pedig azok biztos finomak! -
#5783 ne má hogy nem tudtad? akko nem mesélek még me undorodni fogsz csomó bogártól... -
#5782 Meg meg is esz. Én mán láttam olyantat. Mekbénít a méregjével, aztán meg jól kiszívja belőled a testnedveidet, oszt jól megeszi az összeszáradott maradványidat is. -
#5781 Vááááááá! Segíccség! -
#5780 nem feltétlen csak megnézi mi bocsájtja ki a CO2-t, vagy éppen van harapdáló pok is, meg vérszívó stb. szal mekkostol :) -
#5779 ??? A pók embert eszik??? -
#5778 talált! a köcsög pokok is! tegnap óta tudom, majdnem a pofámba landolt szendergésem közben, le is vertem mint TIBIÁBAN! + Raidot is kaptak.
A második bogár lakomban :( több nem lesz... -
#5777 Szerintem erre valami algoritmus van írva! :P -
#5776 CO2 kibocsájtásra specializálódtak, azóta érdekelt a téma amióta tegnap (+előtte is érdekelt egyébk.) egy pók mektalált az ágyamban. Mondom biztos hóre jön a köcsög és szó mi szó arra is, de a fő az a széndioxid kibocsájtás és miért ? azért mert a CO2-t csak melegvérűek bocsájtják ki általában és az nekik potenciális kaja...
Lásd a kocsijáratás kipufogó pl Balcsin!!! rajzani fogna a bogarak egy idő után, megnézik mi az és ha ehető hamm ha nem go back... -
#5775 Hát a szúnyog az biztos, hogy az ember álltal kibocsátott széndioxidot érzékeli. szvsz a többi is ilyen kis mocsok lehet. -
#5774 ??? :) -
#5773 de csak közben meló -
#5772 off
Tudjátok hogy a rovarok hogyan talizzák meg az embert?
on
pl a Tibián is hogy ne legyen nagy off :), persze ott nem így van de majd OkRiPorterÜnk elmondja azt is később... -
#5771 LOL -
#5770 Na senki? :( -
#5769 Ezek a fránya munkatársaim az előbb még valami munkát akartak adni nekem. Majdnem elkapott a szívinfarktus. Nem tudom mi lesz így velem :) -
#5768 Na látod. Ezzel is okosabb vagy mostantól :) -
#5767 Há nem tudom, azér kérdeztem, hogy milyen jóidőőő? -
#5766 milyen célzésra gondoltál? -
#5765 Émmégnemis. :) -
#5764 Azt hittem valami célzás :)
Így már nekem is ismerős, csak régen hallottam eme kifejezési formát. -
#5763 vidéki szleng :)
ha valakivel valami olyan történik amit úgy nem tudsz hova tenni akkóóó: -na mivan veled jóidő :) -
#5762 Huhúúú :)
Na, majd minden eldől ott. ,) -
#5761 Hát ittem megbeszélnénk az egészt. Azt hogy kinek mikor hol jó, ki merről jön, vagy eseteg mi megyünk... -
#5760 Én az előbb meg nem -
#5759 Mikor? Hol? -
#5758 Én egy Tibia talira gondoltam. Ki mit szólna egy ilyenhez? Természetsen a Miffkócijakkal együtt!!! -
#5757 :S -
#5756 Mikor talizunk, mert én is? (áj em ö szingli ögen) :( :) -
#5755 Hallal? :)) -
#5754 Én szeretem a szekszet! :) -
#5753 Milyen jóidőőő? -
#5752 De az alcohol fertőtlenít, és a meleg hatására a spermiumok is megadják magukat, tehát sört azt lehet :))) -
#5751 zsoké, most mekkaptam.