124119
-
#6070 ja amugy jo reggelet a korankeloknek -
#6069 amugy meg jobb dolgokat kell gyujteni nem kotelet
mondjuk a buzuoganyert thaisben adnak 30 aranyat stb ill a legyilkolt lenyek is dobhatnak lovet az elejen ajanlom a trollokat es mivel ha jol tom te pala vagy az elejen amig nem tudsz nyilat gyartani addig menj spear il pajzs komboval es irtsad a trollokat aztan szerzz egy nyilat es csinalj sok nyilveszot es azzal menj es eleg jol fogsz haladni
magasabb szinten felisten lehet egy jo pala(mint pl en) -
#6068 hat az elejen eleg sok penz problemad lesz de ezzel mindenki igy van:)):) -
#6067 Magyarul xart sem és, mert mindenhol lehet találni. -
#6066 Kötelet nem lehet eladni. -
Wing Rockling #6065 Maradt 54 gp-m :DD
Van valami ötletetek hogyan tudok pénzt szerezni? Mert nekem már nincs... -
Wing Rockling #6064 Miért nem tudok eladni a boltosoknak semmit? Beírom hogy sell 2 ropes és erre: do you want to buy 2 ropes for 100 gp?
hmm...
-
Wing Rockling #6063 pedig van 30 meat-em meg 22 ham-em. -
Wing Rockling #6062 áhh alig tudok pénzt szerezni, még a kaját sem tudom eladni sehol. -
#6061 Akkor COTL vagy KL?
COTL - Click On The Logo
KL - Kattints a Logóra -
Wing Rockling #6060 4 lövéssel kinyít egy elf scout :) -
Noodlee #6059 Szia!
Különben nem kéne megmondani nekik. Mi a F.nak csináltuk akkor a leírást? Olvassák el! -
#6058 A mana használatával. -
Wing Rockling #6057 Hogyan tudom fejlszteni a magic level-t? -
#6056 ja viszont a jovoheten szabin vagyopk szal holnaptol eleg jol raerek szal lehet majd noymatni a gamet is bar tanulnom kene:):) de hat majd meglatjuk lehet hogy inkabb bealok en is ide a forumba es teleirom utana meg ha shaman hazajon addig utom a fejet amig el enm olvassa az egeszet az elejetol a vegeig:):) ill nem intez valamit a promociopmmal kapcsolatban:):) -
#6055 na jo nem irkaűlok itt egyedul mert este csak en szuoktam lenni egyedul es ez igy unalmas:( -
#6054 szal mar 25 os vagyok es 59 es a distance fightom:):):) -
#6053 hehe leptem egy szintet meg a distance fightom is fejlodott:):):) -
#6052 jeee ma hamarabb vegeztem egy kicst mint ahogy szoktam es gyaccotam a gameval:):):):) -
#6051 én mindent látok -
#6050 Persze, amit ő írta az szép volt, amit én írtam, azt senki nem vette észre! -
Noodlee #6049 Na ja. Jöhetne már haza. No nem azé mert hiányzik az a 160 kölcsönadott platina!
Gyudronnak is adtam kölcsön 300-at. Lassan vennék cuccokat :( -
Noodlee #6048
Hát ez szép kinyilatkoztatás volt! -
#6047 de -
#6046 de, de mi? nem? -
#6045 Most vávozok mennem kell melóbol melóba :( sziasztok majd hétfőn tala. by :)) -
#6044 Közben eszembe jutott Shaman is hiányzik me' beszólásai nélkül nem teljes a topik, és legalább kihívója lenne Beastnek jó pár szócsatában. Shaman ideje hazagyünni a szabadságból és szpemjeiddel elárasztani a Tibiás top-ot, bár NO1 helyet így is el tudtuk érni manpság elég sokszor szpemmerkirálykisasszonyunk segítségével :) -
#6043 Na, csak nem? :) -
#6042 Kis -ünk elég jól összejött és igazán örül a lelkem hogy így összekovácsolódott a csapat. Szal örülök hogy itt lehetek veletek kik Tibián leledzetek :) -
#6041 pfffffff háhá!!! :D -
#6040 szeva Nood mostanság te hiányzol! :)
jó lesz má ha potolod magad! :)) minimum egy gumiNooudlit kérünk! -
#6039 -
Noodlee #6038
Cijjja!! -
Noodlee #6037 Vazze!
3 GS a törpe hídnál!
Az egyik majdnem megharapott! Még jó hogy pánikgyurma vagyok, és nem én mentem elől :))
De má odaveszett mind a 3. -
#6036 gratula! :)) -
#6035 váó! :) -
Wing Rockling #6034 Thais-t választottam. Láttam egy jó kis utcai pVp harcot is :)) -
#6033 Szupi! Catti-bia is az. :) -
Wing Rockling #6032 PALADIIIN! -
Wing Rockling #6031 JEEAH!!!
You advanced from Level 7 to Level 8.
Nah végre.