124119
-
#6030 Csak már régen voltam otthon Thaisban. :D -
#6029 Ja! Akkor már valszeg megvan. :) -
#6028 a lájfringtől jobban jön a hp, meg a manna, a dragon nyaklánc meg csökkenti a tűzsebzésedet 10%-kal. Ha minden igaz :))
Az első jó cucc, a második meg szvsz hasztalan.
Kérjél meg valakit, hogy segítsen megszerezni. Thaisnál van, csak BH-t kell ölni miatta :(( -
#6027 Váó! Az jó!
Br nem tudom mire jó az a sok ékszer (gyűrű, kulcs, zé, bigyó... :) ), mert még nem használtam semmit sem ilyemikből. -
#6026 Ja, meg szereztem life ringet, meg dragon nyakláncot :))
Thx Godem -
#6025 Hát gyerekek! Elmegyek kajálni, és visszaesünk 2 helyet
Tegnap Godemmel gyaktam :) Mondtam neki, hogy nézzen be ide. Remélem megteszi, és tetszik neki, amit itt -
#6024 Itt van Ő!!! :D -
Noodlee #6023 -
#6022 Köszönöm szpe... szépen! -
#6021 joétvágyat -
#6020 Mivan ifjak?
Mindenki game? :)
Ja biztos meló...
Én most ebéd. -
#6019 Sőtt ne is csak dilit hnem egyből öljük le az illetőt :)) he he vagy menjen el Grimbuszal sakkozni a cyc-ekkel! vagy küldjük ordasverembe! vagy 1xerűen kisErikhez, úgy is szaggatottan beszél no meg leoltja a fejét teljesen szal kicsinálja a kisKIS :) bebebeeee (bííííp) -
#6018 És, ha valaki lenyúja előle, akkor "dilit" (delete). -
#6017 hihe hihe hihe hihiheeee :)
mekkora kamuki vagy te kisErik :)
na lépnem kell! melóba kiküldetés el az otthon hidegéből! -
#6016 Nem tudom, hogy miért , de ha ütöttem egy ENTERT, akkor elküldte a hozzászólást :)) -
#6015 nagyon szaggatottan írsz! te spamlúzer :)) -
#6014 LOL az nem az kisErik :))))) az egészen más amit te érzel :) ezt meg én érzem!! :)) -
#6013 Persze, csak ha neki tetszik az 5let :))) -
#6012 Mégi csak ő a házigazda :) -
#6011 ez is nagy szám? ehh...pffüü...
-
#6010 Noodlee-nek kéne beírni. -
#6009 Mostantól minden kerek számot... -
#6008 Eszembe jutott valami... -
#6007 Figyuzzatok. -
#6006 Érezem a zsigereimben :)) -
#6005 Akkor honnan tudod hogy nem csinálod? HÜMMMMMMMMM -
#6004 thx mekhálálom szólok a AzOkk RportŐrnek hogy kicsit írjon rolad is a cikkéhez! :) -
#6003 :D
Itt mindannyiunk vérében megbújik a spam-ingerencia. A tudósok nemrég fedezték fel ezt a tulajdonságot. :) Ez itt egy "kis" család! Akinem a vérében nincs spam-inger, az nem is a család része! :D -
#6002 nah a 4. legnagyobb szpemmer :DDDDD -
#6001 -
#6000 6000 -
#5999 figyi -
#5998 Meg hogy hogy kell -
#5997 Azt se tudom, hogy mi az -
#5996 Én soha nem spammelek :)) -
#5995 En nem is igaz :)) lol -
#5994 látod-látod, de a pajzs biztos, hogy a tied lesz :)) -
#5993 ne bőgicsélj! TIBIázz +k mos:)gj -
#5992 és pölö kisERIK is SPAMER -
#5991 ja nagy iGazság! De kisErik azt is nézd miért haltam meg! 1x kidobott a net :( ott nem tudsz menekülni, ott meghalsz.
A köv. én hibám felelőtlenűl odamentem hullámhoz, azt hittem nem lesz ott senki, nem tudtam elmenülni 2 scout elől! A 3. szintén ilyen volt elindítottam a karit és közben írogattam, tréning ezerrel macipályán közben hoztak scoutot, mire észbe kaptam nem volt hp-m :((
Szal szvsz nem vagyok felelőtlen! csak néha ;))))))
Egyébk igzad van jobb cucchoz jobb kari kell!!!!! egyet értek