124119
-
#6236 -
#6235 ha már videjokról van szó -
#6234 lol
Én má láttam :) tényleg jó oldal! le is töltöttem pár vidót. -
#6233 ja j elírtam nem cyc hanem MC kaját :) hehe, mikó megyünk mekint együtt kaja és sör? :)) vagy mozi? -
#6232 a nyúbí bísztnek nem kellenek holmi kezdőknek valo infok ... majd feltalálom magam :DDDD -
Noodlee #6231 Nekem nem jön be az oldal! -
Noodlee #6230 "Ki'ccsávó?"
Félek hát. De ugye nem bántanál?! -
#6229 már csak olyan 200 hozzászólás kell és estére elsők leszünk! :) -
#6228 egyébként van ilyen: www.cattirőlmeztelenképek.hu, ha valaki "szépet" szeretne látni :P -
#6227 má mekettem :( de egyébként is Parizernek van csokis muffinja nem nekem. ő szokott csinálni mindíg néha, de még nem küldött 1sem :( -
#6226 Akkor ronda... -
#6225 karom mint hosszú köröm = karom :) hát félelmetes vagy Catti mondhatom élőben...főleg mikor azt a cycet úgy lóbáltad a fejed felett hát az parádés volt :))) -
#6224 énishaad ... csokisat éniiis -
#6223 nem csúnya! de úgy sem rakom fel... biocsika Beast szal ez van. -
#6222 Reméljük Newbie BEAST kolléga tájékozódik majd a webszájton! :) -
#6221 Félsz a karomtól, Ki'ccsávó? :D -
#6220 Hé én is olvasom folyamatosan, de itt kell kérdezni me ott nincs forum :))) Heheeee, meg aszszsztán ide kel a Tibiáról spam. nem? de! akkóóóó+? na azé. le vagytok cseszerintve mind! -
#6219 Én már láttam! :) -
#6218 De! Csúnya képet nem hagyhatunk fent! -
#6217 most le beeeeezel? mi? most? most leee? hee? heee? röktön méregbe eszem magam csokis muffinnal és kroasánnaaL! ne akard! kész leszek! és akkor.... meknézem megy e már a Tibia servere :)))) -
#6216 Hát akkor hajrá!!! :) -
#6215 DEeeeeeeeeeeeeeeee :) -
#6214 háát odáig még nem jutottam el ... a gáma megvan , accountom van ... már csak elkéne inditani :DDDD -
Noodlee #6213 Naja.
Még egy csomó meló lenne az oldalunkal.
A szörnyes dolog az én feledatom lenne, de a kutya sem nézegeti az oldalunkat(még a Newbiek sem), szal nem tom mi értelme lenne sietnem vele. De valamikor kész lesz.
A Newbieknak meg van benne egy csomó infó, de b@sznak elolvasni, és itt kérdezgetnek mindent. -
#6212 szia :) -
#6211 #6207 -
#6210 :) te vedted észre 1nek GRATULA[blue]aki mekdicsért érte! hát régen óta ilyen több mint egy hete! :) thx -
#6209 Akkó te most jáccol Tibiát? -
#6208 fényképekről volt szo :P grimbusznak irta :DDD -
#6207 már 1 ideje ilyen ... még énis leszedtem :DDDDD -
Noodlee #6206 Hali Bíszt!
Catti nem szokott olyanokat írni, amit törölni kéne.
[nomegsűrűntalálkozokveleésezértnemmerem] -
#6205 Nood: - tudom elfoglalt vagy de kérhetném hogy ilyet is írjatok be a helpbe hogy melyik szörny ellen mi a szerintetek min. fegyveres skill. Gondolom ez csak közelharcosnak és paladinnak jó, de ha tudjátok mi kellhet a mágia használóknak az is érdekelhet másokat. thx -
Noodlee #6204 WOW!
Most nézem csak az aláírásod! :D
Mióta ilyen?? -
#6203 szépjoreggelt!
Cattit nem törölhetitek ! :DDDDD -
Noodlee #6202 GRRR!
Ugye nem csináltál a multkor képeket? -
#6201 szia Nood :) neked is gart a lvl-hez :)) 1xe én is leszek nagy mint TE :)))) Látom sokat kellett törölnöd :( remélem eztán csak néha kell majd hozzászólást törölnöd. Mondjuk mikor berakom a fényképed a topikba ;) vagy Cattiét... -
Noodlee #6200 Hali Grimbi! -
Noodlee #6199 Szia neked is! -
Noodlee #6198 Köcce! -
Noodlee #6197 Jó reggelt neked is!