124119
-
#6156 amugy szia mindenki :D -
#6155 hmmm ... jojoznak a szemeim :D 12 ora folyamatos játék ... minjá megyek vissza ... cél a lvl 35 :D -
Noodlee #6154 Nem :( -
#6153 szijóka! :) -
#6152 ez igy igaz :D -
#6151 elvileg tobb a valoszinusege hogy jobb cucc esik a lenytol :)
mondjuk en is azt hordok de eddig nem sok mindeden jo esett:):): -
#6150 Nem tom, de az én nyakamban is van egy. :) -
#6149 Ott vigyázz!
Azt direkt csinálják! -
Wing Rockling #6148 Mire jó ez a Wolf tooth chain nyaklánc? -
Wing Rockling #6147 Orc Rider, na. :)) -
Wing Rockling #6146 De ez is azért volt, mert elállták az utamat és nem tudtam menekülni. Végignézték hogy halok meg. -
Wing Rockling #6145 Nah végre!!! -
Wing Rockling #6144 ehh most meg nem tudok belépni -
#6143 :D
Ilyent nem szeretnél?
-
Wing Rockling #6142 Most valami "tehén" hátán ülő ork nyírt ki :DD
Na nembaj, az íjam (a lényeg) megmaradt. -
Noodlee #6141 Jó a PvP szerver mi? -
Noodlee #6140 Szia!
[csaknehogyéniskapjakafejemreasoksmárért] -
#6139 Mi bántott meg? -
#6138 :/ -
Wing Rockling #6137 Most haltam meg ötödször:(
You are downgraded from level 11 to level 10 :P -
#6136 Igazad van! LOL -
#6135 guild tag... ööö én nem tudom, hogyan lehet olyannak lenni. Először is jóban kell lenni a guild valamely tagjával... :) -
#6134 BEAST: tulajdonképpen semmihez sincs jogod! :PP -
#6133 Sirdares!
Noodlee a házigazda, neki van joga törölni a hozzászólásokat. BEAST csak VIP-es, ami nem jelent semmit, nincs joga törölni. -
Wing Rockling #6132 vagy a Tasco gazdaságos Tibia ízű szénsavas üdítőitalt -
#6131 Ki kéne találni a Tibia csokit... -
Wing Rockling #6130 Megbocsáss, de a köcsögölés itt a te egyik hozzászólásoddal kezdődött, így ne légy felháborodva.
-
Noodlee #6129 Dio 2 fórum. Írtam neked. -
Noodlee #6128 Ha neked ez annyira fáj, hát legyen, de én nem keresem vissza melyik volt az. Ha beírod a számát, törlöm. -
#6127 bakker engem meg kozben kivagott a gem:(
nem figyeltem oda es letelt a 15 perc pedig olyan szepen not a magic lvl-em:):)
pedig mar alig varom hogy meglegyen a 15 os szint:) -
#6126 na akkor most lehet befejezni egymas anyazasat kocsogoleset stb stb mert megkocsogolok mindenkit:):): -
Sirdares #6125 hozzád meg szólt egyáltalán valaki????? -
Sirdares #6124 Semmi gond Noodle.. de akkor had kérjelek meg arra , hogy töröld ki azt a hozzaszóllását ennek a baromarcúnak ahol csak ugy hipp-hopp leköcsögözött kérlek -
Noodlee #6123 Ne keljen már minden második hozzászólást törölnöm!! -
Noodlee #6122 Nagyon nem szeretném ha elbarmolnátok ezt a normálisnak indult topicot!!!
PLZ!!! -
Noodlee #6121 Jó lenne ha az összezörrenéseket inkább privátban rendezné le mindenki.
Dánke sőn. -
Noodlee #6120 Bocs, de én töröltem ki a hozzászólásokat. Az előzményeket nem figyeltem. Sry :(( -
Wing Rockling #6119 "Látod ha nem lennéK egy patkányarcú, köcsög bunkó"- Igazad van! :DD Nem véletlenül írtál l helyett k-t, tudat alól jött -
Sirdares #6118 .... lennék=lennél.... -
Sirdares #6117 Látod ha nem lennék egy patkányarcú, köcsög bunkó bammeg akkor nem csak az én reagálásomat törölted volna ki seszperc alatt hanem a te köcsögözésedet is vagy egyikat sem... ( te leköcsögözheted az embert de mikor téged leköcsögöznek akkor betörik a fejed mi? ---no comment)