124119
-
#6396 ok. taúltam az esetből, bár kisErik azért csak ott volt. amikor én elmentem ... és ha úgy hozzná a sor akkor melletted is biztonságban érezném makam és otthagynám a karit. Ne értsd félre kisErikem tényleg nem hibáztatlak, e van máskor jobban odafigyelek. -
#6395 :S -
#6394 Akkor viszont nincs sok veszteségem lszámítva a mai egész tréningemet + a múltkori egész swordos traininget :( mek a szintet. -
#6393 ahaa látom :) -
#6392 így van! és a sapit is ja! -
Noodlee #6391 :D
A legtutibb dolog, hogy felmész egy lépcsőn(nem létra, mert ott kötelezni lehet) az biztonságos. Monnyuk ott ahol te álltál, még én sem mertek csak úgy ácsorogni AFK. Ha rámhoznak egy skorpiót, és megmérgez, akkor akár még én is belehalhatok :) -
#6390 a páncél 10 AC, a gatyesz 7 AC, a kard és a pajzs igen Nood adta azok adatait nem tom. -
#6389 Ne a város közepére menny! Elég ha az őrnél felmész egy-két emeletet! Oda szörnyet nem hoznak fel. Akkor csak arra kell vigyázni, hogy körbe ne rakjanak. -
#6388 Csak nézd meg a képet, amit belinkeltél. Azon ott vannak a cuccaid, de a tatyó, már nincs. Amik a képen rajtad vannak, azok megvannak most is :)) -
#6387 Itt SENKI nem olvassa az weboldalt. -
#6386 Catti rucija:
-
#6385 fogalmam sincs. kiléptem. -
#6384 és nem puszat közepén álltam! hanem a keleti kapuban kisErikkel, s közben mentem el kávét csinálni, és ha lesz ilyen alkarom akkor is el fogok menni kávézni! csak akkor otthagyok mindent(ki) és bemegyek a város kellős közepébe.
Szal igazad van, de + úgy éreztem ez elég védelem, tévedtem. tanúltam ebből is. de legalább most nem a chellot szidom :) -
#6383 ööö -
#6382 LOL -
#6381 Nem baj! Szójj hozzá nyugottan!!! :) -
#6380 Miért, neked milyen szerkód van? -
Noodlee #6379 Na meg a sapit is... -
#6378 nabaz mire válaszolok 10 uj üzenet ...inkább csak olvasok ... -
#6377 Nem a puszta közepén állt, és én is ott álltam mellette, amikor elment, mint "Bádigárd", szal... -
Noodlee #6376 Hátöö a kardot, és a pajzsot asszem én adtam neki, de ha nem így van, akkor majd kijavít :) -
#6375 Látod milyen vagy!!!!!!!! -
#6374 Away From Keyboard -
#6373 thx -
#6372 Háhá! Fent van az oldalon. :P -
#6371 NEm kell kisErik, az igazság az hogy be kellett volna menni városba ha már egyszer elmegyek kávét csinálni :( mert tudtam hogy téged kidobál a gép. -
Noodlee #6370 AFK = Away From Keyboard
Szal ha elmész a billentyűzettől, akkor AFK vagy. -
#6369 A felszerelésed megvan :) -
#6368 Grimbusz jobb szerkóban tornázik, mint én? -
Noodlee #6367 na jóó. Ő megteheti, mert nem hal olyan könnyen, nomeg én is ott álltam mellette, mint Bádigárd. :D -
#6366 mi az az AFK? -
#6365 LOL. Ma lassú vagyok. Ma is. Me úgy egyébként is. És különben is... -
#6364 Őszintén szólva nem tudom, de itt csak úgy nem flangál scorpió a hídon...
Már ha jól emlékxem Monkeyval már kötöttem össze a bajszot, de nem gyanúsítanám meg mert tényleg nem tudom.
Akkor értem a gép fölé mikor már meghaltam, és ha jól láttam a szörnyeket írtotta, a hátizsákomnak annyi, a felszerelésem nem is néztem...nem is akarom megnézni. -
#6363 Mint Gyud... AFK... a dungeon kellős közepén. :D -
Noodlee #6362 Nahála. -
Noodlee #6361 Hát az ilyen "elmegyek kávézni, miközben állok a puszta közepén" dologhoz csak gratulálni tudok :) -
#6360 1000 bots. Most szarul érzem magamat, mert felelősnek tartom magamat a halálod miatt. De majd valahogy kiengesztellek -
#6359 ...és csak most esett le :D -
#6358 Ez a majom hozta rád a fülbemászót? -
Noodlee #6357 Találkozok egy édes lánykával, és megyünk egyet kocsikázni.