124119
-
#112944 Igen! Tök jó!
Esetleg, ha az aktívat is kereteznéd? -
#112943 valahogy igy?
.pagination a {
padding: 5px;
margin-bottom: 5px;
border: 1px solid #5A5A5A;
}
-
#112942 Hát első körben az volna a legfontosabb, hogy a menüben látsszon, hogy melyik az aktív.
Hint: (Most néztem meg, hogy hogyan a legjobb.) Az a tagnek kell paddingot adni. -
#112941 php-s vagyok, nem frontend dev, szoval orommel varom az ilyen josagokat (ezek a nyilak meg szamok majd kapnak nagyobb terulet, paddinggal vagy marginnal, mindig keverem ezt a kettot :] ) -
Vackor vadkörte #112940 Szia Kedves Taj! Hátha mégis olvasod :S Neked is sok sikert az életben, örülök , hogy ha csak kis fejezetre is az életem forgató könyvébe beírattál!
-
#112939 Igen, igen. A nyilakat és a funkcióikat. :)
Illetve azt mondja még a webetika (vagy mi), hogy a kattintható területnek (egy-egy nyílnál) nagyobbnak kell lennie. (Nehéz egy kicsike i betűre rákattintani.) :) -
#112938 Úgy értem, mi mind ne kapjunk. :)
Hát, én nem tudok szerintem többet tenni. -
#112937 koszi! -
#112936 Reklám engedélyezése AdBlock-al(Chrome) -
#112935 ja hogy a nyilakat :)
jogos a felvetés, meg amúgy sem tetszett az aktuális felállás, majd okosítok rajta -
#112934 nem kaptam vérszemet, de ha marad a mostani tempó, nem jön össze a fenntartás sem -
#112933 Leloptam volna.. helyette megírtam. :)
http://fun.weblapguru.hu/
Az nem tetszik, hogy ha az első oldalon állunk, akkor miért lehet az első oldalra menni? Miért aktív a link?
Legalábbis én ilyen megoldást kerestem, de nem találtam. :) -
#112932 Nem kell vérszemet kapni.
Elég a havi költség kitermelése.
Mondjuk ettől függetlenül én kattolok, amikor nem felejtem.. -
#112931 leszoktatok a reklamra nyomogatasrol :( -
#112930 lelopni, mit?
a << az elso oldalra visz, a < az elozore - ha az [1..2] oldalon allsz, normalis, hogy ugyanoda visznek
analog modon a > a kovetkezo, a >> az utolso oldalra
utolso oldal valoban ures, majd ranezek - hasonloan a tobbi javitasra -
00:26 You see Smenaru (Level 123). He is an elite knight. He is Dreamer of the Peaceful Fighters.
Valami scriptet használ, mert átgyalogolt másik dummyhoz, amikor az egyiket beparceloztam. -
#112928 14:01 You see Erig on Secura (Level 10). He is a druid. He is Kardus of the Rising Dragons Secura.
:O -
#112927 "felső 3 dummy meghalt tőle"
:D :D :D
-
#112926 Azt álmodtam hogy valami durva varit löttem el dummy teremben, fenn áltam catti helyén. A felső 3 dummy meghalt tőle és a többi pl meg br nem igen csipet engem, aztán le pkztak. Idéztek witchet meg fe-t és megöltek dummy tremben :D Most ébredtem. -
#112925 Taj:
http://www.youtube.com/watch#!v=Wn_iz8z2AGw&feature=related -
#112924 Kemény bari!
De megcsinálta! :D
-
#112923 19:20 Hunter Negan [93]: kurwa 6 t starsow left..
19:21 Hunter Negan [93]: nie ma co... bedzie trzeba kupic small stonsy..
...
19:22 Hunter Negan [93]: oo koniec starsow :D bb
19:23 Catti-bia [158]: nie useowá starsow... buyová spearsova -
katka beauty #112922 Gratula a kis baridnak -
#112921 Tele!
Tudtad, hogy az oldalon nem működik, avagy nem jól működik a léptető?
Alul a « ‹ 1 2 3 4 5 › » rész.
Ez a kettő ugyanoda visz: « ‹
Ez a kettő is ugyanoda visz: 2 › // bár ez jó
A » egy olyan oldalra visz, ami üres.
ésatöbbi
Az első oldalon ne lehessen "balra" lépni, az utolsó oldalon ne lehessen "jobbra" lépni.
Szerettem volna lelopni. .P -
#112920 Nem is tudom hogy lehet ez kérdés... :/ -
#112919 Most vagy valamit nem értettél abból amit írtam, vagy én vagyok az értelen...
"(most azt nyilván leszámítva, hogy akkor meg minek)"
Erre mondtam, hogy nem mindegy, hogy csak ülsz vagy aktívan játszol. Itt a válasz arra, hogy "minek". Naívan azt hittem, hogy ebből egyértelmű lesz, hogy IGEN, tök mindegy hogy háttal vagy szembe ül a géppel, akkor is BOTTER!
-
#112918 Pont úgy értettem, ahogy írtam:
"Mondhatjuk-e valakiről, hogy botter, ha ott ül a gép mellett és nézi ahogy a karaktere magától gyakik?"
Még oda is írtam azt is, hogy semmi értelme. És a kérdés fennáll. Botol-e az illető? -
#112917 "Azért nem mindegy, hogy gyaksz, vagy csak ülsz a gép előtt..."
Nem is állítottam ilyet. :) :) -
#112916 Azért nem mindegy, hogy gyaksz, vagy csak ülsz a gép előtt... Elindítja a botot, közben msn-ezik, netezik, házit ír, tv-zik, hegedül, vagy amit akar. Időközben elmehet kajálni, teázni, másik szobába, stb, anélkül, hogy megszakadna a gyakás. Így azért jóval könnyebb legyakni mondjuk 4 órát, mint a "hagyományos" módon.
Trénről is ugyanez a véleményem. Lehet, hogy általában ott van, de kutya se veszi észre, ha eltűnik a gép elől 2 órára. Sőt, használhat jelzéseket is privát üzenetre, lökdösésre. Nekem eleve az gyanús, hogy kővel dobálózik. Persze kivétel erősíti a szabályt, de dummynál kő az tipikus cheat eszköz, hacsak nincs az embernek scriptje a spear vásárláshoz.
Eddigiek alapján azt se merném mondani, hogy tuti botter, de azt se, hogy tuti nem botter. -
#112915 Na jó, nagyon erős gyanúm lett, hogy csíter.
Természetesen soha senkiről nem tudhatom biztosra, hogy éppen mit csinál a háttérben. :)
Máshogy megközelítve:
Mondhatjuk-e valakiről, hogy botter, ha ott ül a gép mellett és nézi ahogy a karaktere magától gyakik? (most azt nyilván leszámítva, hogy akkor meg minek) -
#112914 Csítert (is) mondtam.
Én láttam már őt csítelni. -
#112913 Leza nem botter ez tuti -
#112912 Az egész Tibia egy relatív waste.. -
#112911 ai is igaz...az meg szabad idő waste :D -
#112910 Smenaru
Last login: Apr 16 2010, 06:22:38 CEST
Lezaxogi
Last login: Apr 16 2010, 08:52:56 CEST
Hát mindkettő belefér.
Bár ettől függetlenül szerintem csíteltek. De legalább nem egész éjjel. :) -
#112909 Nah.. Smenaru meg Lez online voltak még.. -
#112908 08:59 Catti-bia [158]: lett egy barim \o/
:D -
#112907 Rank Name Level
129 Bexterke 94 -
#112906 -
#112905 te már az alternatív költségről beszélsz... ennyi erővel akkor a rúnagyártás is waste, mert ha ugyanannyi ideig gyaktad volna a dragont, sokkal több pénzt kerestél volna...