124119
-
#112984 Utánanézek.. -
#112983 Oké! :) -
#112982 Köszi! :)
Olyan mintha valami dolgozatkérdések lennének. :D -
#112981 Amúgy, ha szépen megkérlek, tudnál mutatni nekem olyan oldalbetöltést, ahol csekkeled azt, hogy az egyes magyarra fordított hírek mennyiszer nyílnak meg? Szeretnék következtetni, hogy mennyien olvassák magyarul. Tudom, hogy nehéz mérni, hiszen a főoldal alapból bejön a tibia.hu megnyitásakor, de ez még messze nem jelenti azt, hogy bárki is nekiáll olvasni.
De esetleg azt, hogy konkrétan egy cikkre való kattintás, illetve olyan sokadik oldalra való kattintást (lapozást) a híreken belül (tehát amikor az sok hír megjelenik egyszerre), amely nem az első. -
#112980 Egy az egyben átvesszük, de például kiegészíteni már nem egészítjük ki? Értem ez alatt, hogy Sai meg lefordította a kérdéssablont. Ez nem kerülhet bele? Ehhez külön cikket kéne írni? Mondjuk a fórumtopic első kommentjéről?
Tibia.com fórum:
http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=3018723 -
#112979 De jó! Volt némi szabadidőm a suliban a SAP óra előtt. :):)
-
#112978 http://hu.tibia.hu/news/375/a_war_system_fejlesztese -
#112977 nem nalad van a hiba - elfelejtettem leszedni a fi.inf~ geprol a kepeket es atrakni .hu-ra, te meg leszedted amonnan
ezt jeleztem mar reg :) dobd at mailban a kepeket, es intezem -
#112976 nem probaltam meg, css-el valoszinuleg lehet -
#112975 k, majd bekerulnek a cikkirok/forditok is szepen, ul-ben, elesedes elott jon ide meg screenshot -
#112974 1, Fejtsd ki tibiás játékstílusodat és tapasztalataidat, melyek segítenek az új háborús rendszer kitalálásában
2, A jelenlegi háborús rendszer mely részét találod jónak?
3, A jelenlegi háborús rendszer mely részét találod problémásnak?
4, Fejtsd ki, hogyan változtatnál a háborús rendszeren, hogy megoldd a problémákat és kihangsúlyozd az előnyöket:
5, Ide írhatod egyéb véleményedet, ami nem kapcsolódik a fenti kérdésekhez, de szeretnéd hozzáfűzni a vitához: -
#112973 Itt vannak a kérdések, a sablon, amit kitöltve kell hozzászólni:
Explain how your playing style and experiences in Tibia help you with this task of discussing a new war system:
<válaszod>
Which parts of the current war system do you consider good and interesting? Why?
<válaszod>
Which parts of the current war system do you consider a problem or defective? Why?
<válaszod>
Explain how you would change the war system to solve the problems and to underline the good aspects:
<válaszod>
Here you can give comments that do not fit to the above questions, but which you want to add to the discussion:
<válaszod> -
#112972 Lefordítottam. :)
"War System fejlesztése
Úgy érzed, hogy Te egy kiváló PvP harcos vagy, de a jelenlegi rendszer nem adja meg azt, amit keresel? Készen állnál a küzdelemre, de nincs igazi izgalom? Szerinted hogyan lehetne ezt a war system-et továbbfejleszteni?
Mondd el a véleményedet a jelenlegi rendszerről a fórumon. Mondd el nekünk, mi az, amit jónak gondolsz és mi az, amin változtatnál. Esetleg vannak ötleteid, amivel tovább bővítenéd? Kérjük, hogy használd a meglévő sablon rendszert a hozzászólásodnál, hogy könnyebben kiértékelhessük a viszajelzéseket!
Munkatársaink ezeket a hozzászólásokat fogják figyelembe venni a rendszer további fejlesztésében. Ezért is ne hagyd ki a lehetőséget és oszd meg velünk, hogy mit gondolsz a jelenlegi rendszerről! Vagy annyira tapasztalt a harcmezőn, hogy el tudod mondani nekünk, hogy milyen az általad jónak vélt háborús rendszer?"
Nem tudom, hogy a war systemet lefordítottuk-e eddig, és ha igen, pontosan, minek. Ezért ez kicsit vegyesre siekrült.
De a többi kábé egyben van. Használd, Tele! :) -
#112971 Nem feltétlen magamra gondoltam, de ha úgy gondoljátok, hogy a fényképem elriasztaná a hackereket meg a spambotokat... :D -
#112970 Amíg itt van Cipi, Ata, én, addig mindig lesz ember, aki kapható egy kis gyakásra :P -
#112969 Ez a jó hozzáállás! ;) -
#112968 Persze ez úgy lenne érdekes, ha gyakás lenne és arra sietnék haza. :) -
#112967 - Elnézést tanár úr, a mai órán nem tudok részt venni, mert jelenésem van a Tibiában. Ha nem leszek on egy órán belül, csúnyán le leszek szídva. :) -
#112966 Persze... Burkoltan annak szántam -
#112965 Te írtad a #112952-ben! :P -
#112964 "Sairól úgy is lehetne feltenni irl fotót. :)"
Ezt úgy értsem, hogy rám nem vonatkoznak a személyiségi jogok? :D -
#112963 Ezt most vegyük lecseszésnek? :D -
#112962 Múltkor még mintha lett volna.
Pár hete. -
#112961 90h/hét is volt már. -
#112960 Nem, tényleg nincs kép... De ez már nem mostani hiba. -
#112959 Jól látom, hogy a blessing cikkben a képek nem jelennek meg, vagy csak az itteni gép hibája? -
#112958 A reklámok betűméretét nem lehet kicsinyíteni? -
#112957 Jahogy nincs sárga? Vagy mi a baj? :) -
#112956 Esetleg a fordítókat is felsorolni?
Meg mindeki mást, aki tett már valamit?
Sairól úgy is lehetne feltenni irl fotót. :) -
#112955 Mindenki becsajozott??
-
#112954 nem desing, hanem designing :D -
#112953 Hátö. Mi mást?
Gondolom a link a karakterlapra visz.
Mondjuk az nem okés, hogy
programozta
design
helyett
programozta
dizájnolta
// mindkettő magyar és ugyanaz a rag
program
dizájn
// mindkettő magyar
vagy
programming
desing
// mindkettő angol -
#112952 Utca/házszám, telefonszám, irl fotó :D -
#112951 Valami ötlet, pontosan hogy nézzen ki? Mert az én fantáziámból ennyire tellett:
-
#112950 elvileg igen - legalabbis most mar nem ures :) -
#112949 Aham!
Az utolsó oldalt javítottad? -
mehet elesbe? -
#112947 Jó! :)
-
#112946 .pagination a,
.pagination b {
padding-left: 5px;
padding-right: 5px;
border: 1px solid #5A5A5A;