172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#8514 Mert akkor kezdik szállítani ,de a boltokban csak egy hét mulva lesz.
-
#8513 "Ami a megjelenést illeti elmondták, hogy a játék Európában június 17-én, míg Amerikában 23-án kerül a boltok polcaira"
-akkor itt miért 22 napot ir még? -
Picador #8512 Hol hallottad? -
#8511 Hát nem kicsit... -
#8510 Beb@szn@! -
#8509 Srácok, ugye nem igaz az amit hallottam, hogy csak FIZETŐS szerverek lesznek a BF2-ben? Vagy csak a "hivatalos" szerverek lesznek azok? Vagy most mi van ezzel? Mert úgytom, hogy ebben a játékban nem lesz olyan 1szerű saját szervert létrehozni.... -
Borg #8508 Minden játéknak vannak fanatikus rajongói... ettől még nem kell leszarozni a másikat, aki persze ugyancsak nemtom mi a fenének vakkant be ilyet a topikba... -
TS Zolly #8507 Te sz@r! Itt vannak olyanoki akik már három éve BF-eznek! És nem unták még meg! -
#8506 lépj le a honlaprol és probáld meg ujra a linket -
ACE #8505 ERROR: File Not Found
The file you tried to download could not be found.
-
ha nem tetszik elhúzhatod a beled, nem fogunk hiányolni, ne izgulj...
amúgy miaz hogy itt is? tudtommal itt volt először, tájékozottság rulez...ez a szánalmas... -
#8503 Nesztek video (fileplanetes) -
#8502 Bíztam benne hogy 1-én kiadják a demót!
Kár volt :( ,bár még van 12 óra :)! -
#8501 1 hónap arra sem elég, hogy minden járművet rendesen kipróbálj, meg aztán ott van a DC is. -
#8500 "kivancsian kovetem a fejlemenyeket es nemtom veszitek e, hogy ez a jatek sem mas mint a tobbi, abbol a szempontbol ahogy jon a megjelenes a shotok egyre gye'rebbek...
eszem megal mekkora kamu gepezet ez az egesz reklam. (erre csak most dobbentem ra isten igazabol)
mindettol fuggetlenul ezt a jatekot kiprobalom mert kivancsi vagyok hogyan oldottak meg az egeszet."
idézet egy másik forumról, de mennyire igaza van. Istenem! -
#8499 demo? -
Tgabbar #8498 De mit is kellen látnom azon az oldalon,amit belinkeltél?(Csak az olyan "erősek" kedvéért,mint én :) ). -
#8497 szerintem is szar lesz....
1 hetet nem adok neki..... ;)
(dannyhez hasonló módon jártam én is :) ) -
#8496 A bf42 megunásához nekem 2 év kellett. Lehet hogy ez is lesz annyira szar. ;) -
#8495 íköszi a negativ kritikát majd meglátjuk ki fogja meguni 2 honap mulva PááPáá -
#8494 sztem meg jó game lesz de nem akarom elkiabálni :P
1 hónap után egyhangú??? játszottál a bf42vel vagy a vietnámmal? -
#8493 Nna le se töltsétek olyan szar.
A kommander módról van szó, de mintha én már leátam volna ezt.
Meg a minőség is fos, kézikamerás, szar. -
#8492 új videó! -
#8491 Hát...
Én az UT2004 el voltam anno így, unalamas és egyhangú volt 1 HÉT után...
pfffhhh... -
SirLord #8490 annyira nem jo a game hogy visszaszámoljatok rá...nemtom, egy idö után egyhangu, zgy 1 honap multi után...szerintem -
SirLord #8489 itt is van visszaszámlálo??? ez olyan szánalmnas -
#8488 nah jóéjt mindenkibe :) -
#8487 nemfogja támogatni, mindenképpen cserélni kell, de ha vennéd a fáradságot a bannerről 1 kattintással ide találsz, ahhol választ kapsz a kérdésedre... -
#8486 lehet, de csigazabáló nyelven énse vagyok hajlandó olvasni :) -
#8485 állítsd át a helyi idődet, úgy hogy nullát mutasson, ha csak ez a vágyad :)
(még rendesen bugzik, mikor átmegy minuszba, de még annyira nem aktuális a hiba orvoslása) -
#8484 veled nemtok mit tenni, cserélj monitort, úgy tuti jobb lesz -
#8483 hát csak jól kell tudni optimalizálni :) -
#8482 lehet valami reklámblokkoló szedi ki, ahogy borg mondta, mert benne van a banner szó a file nevében, én a magam részéről kijavitottam a dolgot, már csak bandewnek kéne átírni a forrásban :) -
Pill #8481 Hi!
Most akkor ez tenyleg igaz hogy nem fog menni regebbi kartyakon ugy mint Ti4200? En szerencsere most fogok valtani de sok haverom aki BF fan nem rendelkezik ilyen kartyakkal. -
#8480 Pontosan -
#8479 :D félreértettétek nem az a baj ,hogy nem tetszik hanem ,hogy nem látom , de akkor a hiba az én készülékemben keresendő.:D. -
#8478 Még megvagyok köszi, hogy aggódsz :) -
#8477 nekem nem tetszik a banner, mert ezen a gépen egy ilyen flash lefoglalja legalább az erőforrások 50%-át :))) -
#8476 Nem kizárt -
Tgabbar #8475 Ez az ember egyre inkább kezd megkergülni,ahogy fogynak a napok:_D