172092
  • geri15
    Komolyan elnézegettem a képeket, és max grafikához egy 30 fős szerveren nem lesz elég egy 2.5-ös P4, 1 giga rammal, meg egy jó videókarival sem!!
    Akkora bika gép kell majd ehhez a játékhoz mint a szél, látom a nyári fizumat már muszály lesz megin gépre költenem O_o
  • Beers
    Ez a video kib@szott jó!!!!!
    Demót akarok!!!!!!!
  • TDC Geronimo
    Jah, de faszák
  • Skiper
    lol ez kinai :]
  • uHs Gerzson
    150 új kép
  • Skiper
    bf2 vs. san andreas !!!!! HAAAAAAARRRRRRGH
  • Nahar
    de hang összeköttetés lesz a játékosok között,így egy külföldi serveren nehez érted meg őket,ha még perfekt német lennél akkor se...,ezért lenne jó pár magyar server!!
  • grizzly21
    nektek még 22 nap, viszont san andreas már csak 8!
    nembaj hamar eljön (engem is érdekel)
  • CUCLI
    nagyon fincsi lett az új videó! főleg a vége amikor szétbombázzák azt a kis bunkert vagy mit és közben meg megy a régi 1942-s zene :PP :DD mászthev!!!
  • 3TOMI3
    sztem sokan megfogják venni ha nem akkor meg marad külföld...
  • Rusid
    VÁÁ és még mi lesz itt :).
  • TDC Geronimo
    Bazzeg mi van itt már megint....inkább megyek PoE-zni ott legalább "béke" van.....
  • Bercy #8582
    teged kene kiszurni ebbol a topicbol sztem
  • geri15
    Najólvan hogy ezeken túlléptünk: van már demo?
  • Rusid
    Ezt jó hogy megosztottad velünk.
  • Nahar
    Szerintem annyian megveszik ,h azért 30-40 ember legyen egy serveren!És erre a gamere tényleg megéri kiadni a 12ezret,hisz nem vmi gagyi szar,ezzel elleszel 1 évet minimum!
  • geri15
    Mi a gond a flash-es bannerrel?
  • Tgabbar
    lol
  • madrac
    Legalább a csilli-villi flash banner fájlnevét ne változtatgasd, most állíthattam utána a proxyba, hogy újra kiszűrje.
  • Rusid
    Ehh ilyenem volt ez nagyon szar :(.
  • geri15
    Először én is annak olvastam
  • geri15
    Thx
    Háth meg kell mondjam télleg nem valami nagy cucc, a sima Philips fülesem jobb ennél (2rugó volt).
  • joebacsi
    headshot set nincs?
  • geri15
  • geri15
    Aha, lesz majd :) Csak ahoz rá is kéne érnem :)
  • Tgabbar
    Bocs,Tesco akart lenni......
  • uHs Gerzson
    Headset shot 1
    Headset shot 2
  • Beers
    SanAndreas?
    lol!
    Ne emlegessük már egy oldalon a bf 2-vel!
  • Tgabbar
    Zeco,szigorúan gazdaságos:).
  • Freeeee
    Jo az oldal. Dodge szekciot csinalsz majd?
  • Crem
    ez deszar duma volt...
  • geri15
    Nem kell ide csali, meg a sok (LÁMALÚZER ) sem, szerintem a törzsréteg is elég lesz . Ha meg valamelyik n00b mégiscsak jönni akar, akkor gyakoroljon egy hónapig a Battlefield 1942-vel (persze 1.0 !!!), offline aztán jöjjön BF2-őzni
  • CéZé
    meg aki régóta béefezik az se mind veszi meg látatlanba ezt a...
  • haxoror
    Persze van egy csomó rajongó de hogy friss hús is legyen kell a tört szerver mert aki még nem tolta a BF-et az nem fogja megvenni látatlanba ráadásul most jön ki a SanAndreas meg egy csomó minden szal lesz verseny és a tört szerver lenne a csali

[Nem, nem azért rinyál tört szerverért mert megint le van égve, ááá nem... ]
  • geri15
    [QUOTE]"Legalább is indulásnál kellenek a krekkes szerverek és ha a gém elég fasza lesz ahhoz hogy hosszú távon is megtartsa a rajongókat akkor majd később lehet orig szervert is csinálni ami tele is lesz."

Ezzel vitába száánék, mivel a Battlefieldnek hatalmas rajongótábora van, nem most tör be a piacra. Rengetegen játsszák egészen a 1942 óta, keresztül a Vietnamon, és a Desert Combaton (ami még mindig a legjobb BF mod ). Szóval a BF2 szerintem kihagyhatja azt a fázist hogy rajongókat szerezzen magának, mert azok már megvannak, nem is kis számban
  • haxoror
    Na igen csak hogy az emberek többsége nem megvenni akarja hanem csak játszani vele :)
    Ha az összes BF-es BFV-s megvenné eredetiben akkor lenne értelme orig szervereknek de nehezen hiszem hogy az újak rögtön azzal indítanának hogy kicsengetnek 12e-t.
    Legalább is indulásnál kellenek a krekkes szerverek és ha a gém elég fasza lesz ahhoz hogy hosszú távon is megtartsa a rajongókat akkor majd később lehet orig szervert is csinálni ami tele is lesz.

Persze ezt majd azok döntik el akik végtelen nagylelkűségükkel megajándékozzák a népet a szervereikkel

(nyali nyali )
  • geri15
    Télleg nem tud vki belökni egy linket vagy képet hogy is fog kinézni aza headset? Naon kiwi vagyok, mert tuti megveszem eredetiben....
  • geri15
    Csak hogy ne lankadjon a figyelem
  • TDC Geronimo
    "Szerintem nem fogunk csalódni." ;)
  • Beers
    Elnézést kérek,igérem ezután figyelmesebben olvasom a fórumot!