172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#8594 Komolyan elnézegettem a képeket, és max grafikához egy 30 fős szerveren nem lesz elég egy 2.5-ös P4, 1 giga rammal, meg egy jó videókarival sem!!
Akkora bika gép kell majd ehhez a játékhoz mint a szél, látom a nyári fizumat már muszály lesz megin gépre költenem O_o -
#8593 Ez a video kib@szott jó!!!!!
Demót akarok!!!!!!! -
#8592 Jah, de faszák -
#8591 lol ez kinai :] -
#8590 150 új kép -
#8589 bf2 vs. san andreas !!!!! HAAAAAAARRRRRRGH
-
#8588 de hang összeköttetés lesz a játékosok között,így egy külföldi serveren nehez érted meg őket,ha még perfekt német lennél akkor se...,ezért lenne jó pár magyar server!! -
#8587 nektek még 22 nap, viszont san andreas már csak 8!
nembaj hamar eljön (engem is érdekel) -
CUCLI #8586 nagyon fincsi lett az új videó! főleg a vége amikor szétbombázzák azt a kis bunkert vagy mit és közben meg megy a régi 1942-s zene :PP :DD mászthev!!! -
#8585 sztem sokan megfogják venni ha nem akkor meg marad külföld... -
#8584 VÁÁ és még mi lesz itt :). -
#8583 Bazzeg mi van itt már megint....inkább megyek PoE-zni ott legalább "béke" van..... -
#8582 teged kene kiszurni ebbol a topicbol sztem -
#8581 Najólvan hogy ezeken túlléptünk: van már demo? -
#8580 Ezt jó hogy megosztottad velünk. -
#8579 Szerintem annyian megveszik ,h azért 30-40 ember legyen egy serveren!És erre a gamere tényleg megéri kiadni a 12ezret,hisz nem vmi gagyi szar,ezzel elleszel 1 évet minimum! -
#8578 Mi a gond a flash-es bannerrel? -
Tgabbar #8577 lol
-
madrac #8576 Legalább a csilli-villi flash banner fájlnevét ne változtatgasd, most állíthattam utána a proxyba, hogy újra kiszűrje. -
#8575 Ehh ilyenem volt ez nagyon szar :(.
-
#8574 Először én is annak olvastam -
#8573 Thx
Háth meg kell mondjam télleg nem valami nagy cucc, a sima Philips fülesem jobb ennél (2rugó volt). -
#8572 headshot set nincs? -
#8571 -
#8570 Aha, lesz majd :) Csak ahoz rá is kéne érnem :) -
Tgabbar #8569 Bocs,Tesco akart lenni...... -
#8568 Headset shot 1
Headset shot 2 -
#8567 SanAndreas?
lol!
Ne emlegessük már egy oldalon a bf 2-vel! -
Tgabbar #8566 Zeco,szigorúan gazdaságos:). -
Freeeee #8565 Jo az oldal. Dodge szekciot csinalsz majd? -
#8564 ez deszar duma volt... -
#8563 Nem kell ide csali, meg a sok (LÁMALÚZER ) sem, szerintem a törzsréteg is elég lesz . Ha meg valamelyik n00b mégiscsak jönni akar, akkor gyakoroljon egy hónapig a Battlefield 1942-vel (persze 1.0 !!!), offline aztán jöjjön BF2-őzni -
CéZé #8562 meg aki régóta béefezik az se mind veszi meg látatlanba ezt a... -
haxoror #8561 Persze van egy csomó rajongó de hogy friss hús is legyen kell a tört szerver mert aki még nem tolta a BF-et az nem fogja megvenni látatlanba ráadásul most jön ki a SanAndreas meg egy csomó minden szal lesz verseny és a tört szerver lenne a csali
[Nem, nem azért rinyál tört szerverért mert megint le van égve, ááá nem... ] -
#8560 [QUOTE]"Legalább is indulásnál kellenek a krekkes szerverek és ha a gém elég fasza lesz ahhoz hogy hosszú távon is megtartsa a rajongókat akkor majd később lehet orig szervert is csinálni ami tele is lesz."
Ezzel vitába száánék, mivel a Battlefieldnek hatalmas rajongótábora van, nem most tör be a piacra. Rengetegen játsszák egészen a 1942 óta, keresztül a Vietnamon, és a Desert Combaton (ami még mindig a legjobb BF mod ). Szóval a BF2 szerintem kihagyhatja azt a fázist hogy rajongókat szerezzen magának, mert azok már megvannak, nem is kis számban -
haxoror #8559 Na igen csak hogy az emberek többsége nem megvenni akarja hanem csak játszani vele :)
Ha az összes BF-es BFV-s megvenné eredetiben akkor lenne értelme orig szervereknek de nehezen hiszem hogy az újak rögtön azzal indítanának hogy kicsengetnek 12e-t.
Legalább is indulásnál kellenek a krekkes szerverek és ha a gém elég fasza lesz ahhoz hogy hosszú távon is megtartsa a rajongókat akkor majd később lehet orig szervert is csinálni ami tele is lesz.
Persze ezt majd azok döntik el akik végtelen nagylelkűségükkel megajándékozzák a népet a szervereikkel
(nyali nyali ) -
#8558 Télleg nem tud vki belökni egy linket vagy képet hogy is fog kinézni aza headset? Naon kiwi vagyok, mert tuti megveszem eredetiben.... -
#8557 Csak hogy ne lankadjon a figyelem
-
#8556 "Szerintem nem fogunk csalódni." ;) -
#8555 Elnézést kérek,igérem ezután figyelmesebben olvasom a fórumot!