172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#8394 A menübe van olyan h custom game....nah ott kell kiválasztani, de a többit a PoE topicba pls -
#8393 -
#8392 Nem? -
#8391 Meséltem már nektek Dr Kotászról? -
#8390 Csak nehogy sokat szpemmeljek mert jön Dr Kotász... -
#8389 Pontosabban itt
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1061544969 -
#8388 Nem hanem jobb mint a WoW :D
AMúgy jaja olyasmi van itt topicja
-
#8387 Nem :) Én CSS-ben meg All-of-Battlefield-ben utazom
Egyébként mien? Név alapján jó lehet Olyan mit a WoW, csak nem orkokkal, hanem nácikkal? -
#8386 Okok, nem szóltam
Viszont most jön a n00b-kérdés:
leszedtem a majd 1,5 gigás POE full kliens telepítőt, felraktam előtte a BF Vietnam-ra a 1.21-es peccset, de hogy indítom el??? felteszi és sehol egy ikon, vagy vmi
A főmenüben sincs olyan mint régen volt a BF1942-ben hogy mods...
PLS help me -
#8385 Csirkelvtárs üdvözöllek. :)
Ismered a WWII Onlinet? :D -
#8384 ne szidjátok joe-t, mert a haverom
bocs az offért -
#8383 Majd ha kijön a BF2 akkor besegétkezem Joebacsinak azt csinálunk egy fasza bannert. Vagyis ő csinálja én meg adom hozzá a szellemi hátteret :) -
#8382 Én már megérettem rá ide vele -
#8381 Jaja azt vágom, csak az oan N00bok, mint egyesek ezt nem tudják -
#8380 majd lesz überbrutál faq, csak a világ még nem érett meg a fogadására -
#8379 Ha rákattintassz a battelfield2.hu feliratra akkor a bf.hu-ra visz :P -
#8378 This ISN'T a fikázás, just an építőőő critic -
#8377 Már most is wan FAQQQ, de perpill szart se ér Komolyan, lehetne legalább egy linkkel megtoldani hogy a BF.hu-ra, vagy vmi, mer vágom egy ilyen kis bannerbe nem lehet mindent belerakni, de azér mégis (ezt most jólmegaszontam ) -
#8376 Jaja ;) -
#8375 hát majd ha a faqban is benne lesz itt a banneren, akkor ilyenek után itt vér fog folyni :) -
#8374 Bazzeg csupa olyan kérdést tesztek fel, amit vagy a bf.hu-n megtaláltok vagy beírtam már ide.......ejnye.....piros pont mindenkinek :) -
#8373 LOL
1ébként hy tesócsirke -
#8372 jah, nekem is tetszik az a bill :)
mennyibe kerül amúgy? :) -
#8371 :D -
#8370 :DD -
#8369 Én is azzal jáccok most. A tongatapu szigetekről kaptam a nagybácsim feleségének a szobatársának az egyik ismerősének a nagymamájának az unákáját tanító tanárától kaptam ajándékba! -
#8368 szinte tuttam -
#8367 Pont egy időben írtunk.:) -
#8366 Tényleg és akkor most mi a helyzet a demoval?Lesz?Vagy nem lesz?Mikor lesz?Ha egyáltalán lesz?Vagy nem lesz?Na akkor most mi lesz?:) -
#8365 najó bevallom: a demo már kijött, de csupa fragvadász publikos használhatja csak, neked nem adja oda senki :) -
#8364 erröl van szó -
#8363 Hát igen nem az számít,hogy ki jó egyénileg hanem az,hogy ki jó a csapatjátékba/csapatmunkába! -
#8362 ja jogos...de sok fragvadász rambó lesz az tuti... főleg akinek apuci veszi meg
--nlock-olom crackel :D a BF2 cheat pack tartalmazza
--commander mód (engem) hidegen hagy... max klánmeccsen
--publicon nem érdekel, klánom meg ismerem
nem jött még ki a demo?
-
Thanatos #8361 engem is, de ettől még ebből szokot elharapozni a mindenféle fragvadászat, lelövöm mert elvite a repcsimeeet és nem tom lebombázni enemy spawn-t, etc dolgok... (a vékső elhatalmasodásáról meg a fragvadászatnak a legjobb mutatjo a CS mint játék, na ha adnak időt neki minden gameban oda fajul a hejzet fragvadászat maitt :P) -
#8360 ugyan mire? :) nézik h mennyit frageltek? kedves egészségükre.
engem tökéletesen hidegen hagy ki más mire használja - az elméleti célok, amiért létrehozták, kb ezek :) -
#8359 jah igen
bf2 headset nem nagy tudomány - nem is tudom melyik típus, leginkább az internet chat headsetükre emlékeztet, de asszem még egy hangerő szabályzó sincs rajta :) de azt a 3K-t azé megéri, amennyiért megkapod a commander csomagban :) -
Thanatos #8358 tény, és ha erre is hazsnálnák tök jó lenne de sajnos egy idő után mindig rosszra hazsnálják a statokat :/ -
Thanatos #8357 ott a pont, én még a tab-ra előjövő fragtáblázatot is kiszedném a gamebol, nem annak kéne lennie a lényegnek :)
-
#8356 akkor én mint rambo
stat rendszer arra jó, h
- hozzájuthass az "unlock"-olható fegyverekhez, eszközökhöz;
- lehess squad leader/commander pub szerveren (én legalábbis kevéssé szeretnék egy newb alatt szolgálni)
- lásd a barátaidról, h ki miben erős/gyenge, mennyire támogatja a csapatát, stb.
demo továbbra is júni közepe, pontos dátumot nemtok
és neked is ilyen piros, mérges és bemutatós :))) -
#8355 statisztika csak fragvadásztra jó és fuck sok rambió mindjárt lefikázza ezt a hozzászólást....
demo?