172092
  • TDC Geronimo
    A menübe van olyan h custom game....nah ott kell kiválasztani, de a többit a PoE topicba pls
  • TDC Geronimo
  • Csirke4
    Nem?
  • Csirke4
    Meséltem már nektek Dr Kotászról?
  • Csirke4
    Csak nehogy sokat szpemmeljek mert jön Dr Kotász...
  • Csirke4
    Pontosabban itt
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1061544969
  • Csirke4
    Nem hanem jobb mint a WoW :D
    AMúgy jaja olyasmi van itt topicja
  • geri15
    Nem :) Én CSS-ben meg All-of-Battlefield-ben utazom

Egyébként mien? Név alapján jó lehet Olyan mit a WoW, csak nem orkokkal, hanem nácikkal?
  • geri15
    Okok, nem szóltam
    Viszont most jön a n00b-kérdés:
    leszedtem a majd 1,5 gigás POE full kliens telepítőt, felraktam előtte a BF Vietnam-ra a 1.21-es peccset, de hogy indítom el??? felteszi és sehol egy ikon, vagy vmi

A főmenüben sincs olyan mint régen volt a BF1942-ben hogy mods...
    PLS help me
  • Csirke4
    Csirkelvtárs üdvözöllek. :)
    Ismered a WWII Onlinet? :D
  • grizzly21
    ne szidjátok joe-t, mert a haverom

bocs az offért
  • TDC Geronimo
    Majd ha kijön a BF2 akkor besegétkezem Joebacsinak azt csinálunk egy fasza bannert. Vagyis ő csinálja én meg adom hozzá a szellemi hátteret :)
  • geri15
    Én már megérettem rá ide vele
  • geri15
    Jaja azt vágom, csak az oan N00bok, mint egyesek ezt nem tudják
  • joebacsi
    majd lesz überbrutál faq, csak a világ még nem érett meg a fogadására
  • TDC Geronimo
    Ha rákattintassz a battelfield2.hu feliratra akkor a bf.hu-ra visz :P
  • geri15
    This ISN'T a fikázás, just an építőőő critic
  • geri15
    Már most is wan FAQQQ, de perpill szart se ér Komolyan, lehetne legalább egy linkkel megtoldani hogy a BF.hu-ra, vagy vmi, mer vágom egy ilyen kis bannerbe nem lehet mindent belerakni, de azér mégis (ezt most jólmegaszontam )
  • TDC Geronimo
    Jaja ;)
  • joebacsi
    hát majd ha a faqban is benne lesz itt a banneren, akkor ilyenek után itt vér fog folyni :)
  • TDC Geronimo
    Bazzeg csupa olyan kérdést tesztek fel, amit vagy a bf.hu-n megtaláltok vagy beírtam már ide.......ejnye.....piros pont mindenkinek :)
  • geri15
    LOL
    1ébként hy tesócsirke
  • Ahhoj
    jah, nekem is tetszik az a bill :)
    mennyibe kerül amúgy? :)
  • Robogo
    :D
  • Skiper
    :DD
  • Csirke4
    Én is azzal jáccok most. A tongatapu szigetekről kaptam a nagybácsim feleségének a szobatársának az egyik ismerősének a nagymamájának az unákáját tanító tanárától kaptam ajándékba!
  • Mr Manson
    szinte tuttam
  • Robogo
    Pont egy időben írtunk.:)
  • Robogo
    Tényleg és akkor most mi a helyzet a demoval?Lesz?Vagy nem lesz?Mikor lesz?Ha egyáltalán lesz?Vagy nem lesz?Na akkor most mi lesz?:)
  • BurnBaby
    najó bevallom: a demo már kijött, de csupa fragvadász publikos használhatja csak, neked nem adja oda senki :)
  • Mr Manson
    erröl van szó
  • Robogo
    Hát igen nem az számít,hogy ki jó egyénileg hanem az,hogy ki jó a csapatjátékba/csapatmunkába!
  • Mr Manson
    ja jogos...de sok fragvadász rambó lesz az tuti... főleg akinek apuci veszi meg

--nlock-olom crackel :D a BF2 cheat pack tartalmazza
    --commander mód (engem) hidegen hagy... max klánmeccsen
    --publicon nem érdekel, klánom meg ismerem

nem jött még ki a demo?
  • Thanatos
    engem is, de ettől még ebből szokot elharapozni a mindenféle fragvadászat, lelövöm mert elvite a repcsimeeet és nem tom lebombázni enemy spawn-t, etc dolgok... (a vékső elhatalmasodásáról meg a fragvadászatnak a legjobb mutatjo a CS mint játék, na ha adnak időt neki minden gameban oda fajul a hejzet fragvadászat maitt :P)
  • BurnBaby
    ugyan mire? :) nézik h mennyit frageltek? kedves egészségükre.
    engem tökéletesen hidegen hagy ki más mire használja - az elméleti célok, amiért létrehozták, kb ezek :)
  • BurnBaby
    jah igen
    bf2 headset nem nagy tudomány - nem is tudom melyik típus, leginkább az internet chat headsetükre emlékeztet, de asszem még egy hangerő szabályzó sincs rajta :) de azt a 3K-t azé megéri, amennyiért megkapod a commander csomagban :)
  • Thanatos
    tény, és ha erre is hazsnálnák tök jó lenne de sajnos egy idő után mindig rosszra hazsnálják a statokat :/
  • Thanatos
    ott a pont, én még a tab-ra előjövő fragtáblázatot is kiszedném a gamebol, nem annak kéne lennie a lényegnek :)
  • BurnBaby
    akkor én mint rambo

stat rendszer arra jó, h
    - hozzájuthass az "unlock"-olható fegyverekhez, eszközökhöz;
    - lehess squad leader/commander pub szerveren (én legalábbis kevéssé szeretnék egy newb alatt szolgálni)
    - lásd a barátaidról, h ki miben erős/gyenge, mennyire támogatja a csapatát, stb.

demo továbbra is júni közepe, pontos dátumot nemtok

és neked is ilyen piros, mérges és bemutatós :)))
  • Mr Manson
    statisztika csak fragvadásztra jó és fuck sok rambió mindjárt lefikázza ezt a hozzászólást....

demo?