172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Rafia #8674 Nah, egy kis negatív visszacsatolás, nehogy a VÁÁÁÁ-epilepszia áldozatokat szedjen.
16 playeres single...cool
Singleplayer/LAN körökben amúgy is áll a bál, mert nem lesz COOP módja a gaménak. Ráadásul ez a 16-os limit...szóval ez nem az a game, amit vártunk. De hát a műfaj már megszületett, másoknak majd sikerül jobban. -
#8673 Na hát ezaz :) És csak a headsettel több nem? -
#8672 3000-et: 12 lesz a sima, 15 a commanders edition
(bár ez is vitatható, h megéri-e) :) -
#8671 #8568-ben ott a link, de lásd kivel van dolgod:
bf2 headset 1
bf2 headset 2
-
#8670 átállítani mire? :) továbbra is 24-én lesz a boltokban a bf2 -
#8669 Lesz ez még első is! -
#8668 Top10-ben a topic! -
#8667 Ha már kész a játék, akkor miért nem lehet kiadni a demot, amíg sokszorosítják és szállítják? Vagy még jobb lett volna még sokszorosítás előt kiadni, hogy az esetlegesen felmerülő bugokat még kiadés előtt ki tudják gorsan javítani. -
#8666 köszi! Hát annyira nem nagy szám hogy +5000 ft ot érjen :) -
#8665 Although final dates for the Battlefield 2 demo have not been locked down we understand we will be allowed to make it available in little over a week. Once again these features are NOT 100% final but the demo will contain:
One map
16-player single player
16 and 32-player multiplayer
Time limit per round -
#8664 8568! -
#8663 #8568 kommentben van a headset
-
#8662 Valakinek van valami képe erröl a Commander's edition változatrol? Van hozzá füles is csak kiváncsi lennék hogy néz ki a dolog -
#8661 Kérjük a banneren lévö számlálót áttálitani és ezzel a tévesz eszmék megelözését segiti elö. köszönöm. -
#8660 A Shacknews megbízható forrásokra hivatkozva jelentette, hogy a Battlefield 2 arany formátumot kapott és az EA-nál már ki is zajlott a ¨rilízparti¨. A DICE játéka katonás pontosággal, kevés késéssel menetel a hőn áhított júniusi megjelenés irányába.
FRISS: A hivatalos megjelenési dátum: június 21.
hardwired.hu -
-
#8658 nem kell sokat várni -
#8657 küldjük oda Geronimot :D -
#8656 Ezt várom én is :) ! -
#8655 már csak valakinek ki kell lopni gyorsan -
haxoror #8654 Ezt inkább most fejezd be thx ;) -
haxoror #8653 Vissza az egész
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nforceon még semmi, mi a szar tart ennyi ideig!?? -
haxoror #8652 Szarok bele!
Fasz kivan má!
Hűű videoo meg aztadebrutálképek
UNCSI!!!
Részemről SanAndreas amig kijön :P -
Thanatos #8651 ha ez vigasztal én 9 évig tanultam és ugy nagyából 3-4 szót tudok... :PP -
#8650 Köszi :) -
#8649 Hát sokat nem csúszhat, most jelentette be az EA az arany tényét, és megemlítették, h 21.-én jön a BF2.
Link
This just in from the front lines…Battlefield 2 has officially gone GOLD! The game will begin shipping under the EA GAMES brand starting Tuesday, June 21, 2005.
-
#8648 Ahogy én értelmezem (németből sose voltam erős, hiába tanultam 7 éven át. :))
Ahogy a nem hivatalos források pedzgetik, az EA GAMES Battlefield 2 Június 17.-én (WTF?!?!) jelenik meg Európában.
Ahogy az USA community készen áll a demo verzió napjának a közeledtére, ez számunkra egyet jelent: a teljes verzió csúszni fog! -
#8647 "Aus inoffiziellen Quellen geht hervor, dass EA GAMES BATTLEFIELD 2 am 17.Juni in Europa releasen wird.. Am gleichen Tag soll auch die Demoversion für die Community in USA bereitstehen, doch für uns heisst es: FULLVERSION wird gezockt!"
Valaki aki tud németül ossza meg velünk, megköszönném :) -
#8646 Ne félj nekem is.(: -
#8645 BF2 sooooooooookkom van -
#8644 Bazzeg ez a mai nap..... -
#8643 Nesztek még egy video :D (fileplanetes) -
#8642 csak szívrohamot ne kapjatok -
#8641 Megvolt.(: -
#8640 a váááááááááááááát máshova Dühöngő rulzz -
#8639 Hát ez a videó kúrva jóóóóóóóóó.Sajna most én is sokot kaptam ettől a videótól.Már Poézni meg BFVzni sincs kedvem.Inkább megvárom a BF2-őt és nem játszok semmivel.Nagyon kell a BF2-ő VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! -
#8638 biztos te voltál az az ügyes aki megelőzte -
#8637 -
#8636 -