172092
  • Ahhoj
    bf.hu -n volt vhol egy cikk ezzel kapcsolatban
    a statisztika csak hivatalos ea szervereken tud változni, amire csak eredetivel lehet flemenni
    tört szerverekre fel tudsz majd menni nem eredetivel is, de a statisztikád nem változik... és asszem olyan szinten elérhető lesz (legalább is meg lehet oldani, de lehet hogy nem) a stat a tört-eken is, hogy a meglévő stat-od szerint játszhass (csak befolyásolni nem tudod)
    sztem a füles teljesen felsleges, ha már van egy normális neked, a bill meg csak gyűjtőknek/fanatikusoknak/etc :)

szerintem
  • Robogo
    Elő is lehet majd rendelni vagy csak a boltban lehet megkapni majd a BF2-őt?
    És ugye mindenkinek fog jutni BF2-ő és nem az lesz,hogy már a boltnál kell lenni 5 órával a nyitás elött!?
  • Mr Manson
    mér? nincs?
  • Pink Tiger
    én megveszem
    sőt elő is rendelem ha nem felejtem :)
  • Robogo
    A BF2-őbe a járművek különben ugyan azok lesznek mint a POE-bam?

Ja és ki fogja különben megvenni az eredeti BF2-őt?(Én biztos),de például aki nem vesszi meg a gamét hanem csak letölti akkor az egyáltalán tud majd neten játszani és ha tud akkor neki is megy az a statisztika?Szóval egybefoglalva mit tud csinálni az aki nem veszi meg a gamét hanem csak letölti!?
    És szerintetek érdemes megvenni a billentyűt meg a fülest hozzá és meg is vesszi valaki?
  • Robogo
    Milyen demo?És van már demo!?:)
  • uHs Gerzson
    Lassan de biztosan a szürke homályból :)

Van már demo?
  • Mr Manson
    lassan jön a demo? vagy már van?
  • ACE
    Tudom hogy off, de miért nem tudok BFV-ben semmilyen EAX-ot beállítani? Audigy 2 ZS-em van.
  • ACE
    Én egyszer nem toltam még vele :D BFV sem tartozik a kedvenceim közé. Majd most kiderül, csak még 2 óra mire lejön a csiga külföldi net miatt. Ha találsz valami EU mirror-t, akkor szólhatsz, csá
  • TDC Geronimo
    Nagyon jó ez a mod ám. Nem tudom te mennyit toltad vele vagy toltad-e egyáltalán, de eszméletlen jó mod. Rég óta csak ezzel tolom.
  • ACE
    Szupi, kiprószálom, bár külföldről elég lassú a téma... T-Com bővíthetne már.
  • TDC Geronimo
    Persze
  • ACE
    1.21-es patch kell hozzá?
  • TDC Geronimo
    ÁÁÁ töltöm is :D
  • uHs Gerzson
    Pályákban nagyon király lett és jármüvekben is vannak ujdonságok és még miegymás, de ezt szerintem mindenkinek magának meg megnéznie.
  • Mr Manson
    és jó ez a POE? mert az eddigiek nagyon gyengék voltak...
  • uHs Gerzson
    Egy mod Battlefield vietnámhoz és a modern hadviselést hozza el amugy Point Of Existence
  • atwe
    Mi a poe?
  • uHs Gerzson
    MOST :DDDDDDDD
    PoE 0.4.2 Full Client (1.45Gb)
    PoE 0.3.2 to 0.4.2 Client patch (391Mb)
  • Mr Manson
    demo?
  • TDC Geronimo
    Huhh bazz fasza lesz.....mikor jön ki?
  • Ahhoj
    .
  • uHs Gerzson
    Poe 0.4.2 listája
  • TDC Geronimo
    Nekeeeem........dehogy :)
  • joebacsi
    jó, sokat forgotten hope-ozok mostanában, aztán ott fel kell előbb venni a pilótaruhát, hogy legyen ernyőd :)
    nameg enyhe napszúrással, csöppet másnaposan sztem neked is kellene az a kis gondolkodasi idő :)
  • TDC Geronimo
    "asszem kaszttól függetlenül mindenkinek" Ezen gondolkozni kell? :P
  • TDC Geronimo
    Vazz amikor írtam még nem volt ott :)
  • joebacsi
  • TDC Geronimo
    Mint minden BF-be itt is lesz ernyő. És lesznek bizonyos anyagok amiken át lehet majd lőni.
  • joebacsi
    ejtőernyő tuti lesz (asszem kaszttól függetlenül mindenkinek)
    pár anyagon pedig át lehet lőni (pl: deszkák)
  • joebacsi
    azért egy kis napszúrás még érződik, pötyikét darabos a fogalmazás :)
  • joebacsi
    nah jelentem a balaton még a helyén van :)
    bár szél az nincs rajta (vitorlázásnál azért hátrány :)), de nem lehet ok panaszra :)

borg:
    azért 75% nem tiltja le az oldalakon lévő reklámokat (amik szvsz elég feleslegesek az adsl, és az rss idejében), de a banner akkor át lett nevezve, ugyonott van egy bf2.swf, tehát már csak bandew feladata van hátra, hogy szépen átnevezze a hivatkozásokat a fejlécben (minden bf2banner.swf-et bf2.swf-re)
  • Kaszi46
    kár,a napszakváltoás annyira nem is idegesít, de az hogy egy katona a sarkon csak ugy tud mondjuk kinézni, hogy kiáll mint egy phasz....
    még 2 kérdés:
    ejtőernyő lesz e benne, ill. a vékonyabb, gyengébb anyagú felületeken át lehet-e majd lőni?
  • Cobra.
    Mindkét kérdésre nem a válasz. Különböző napszakú pályák valószínűleg lesznek, de menet közben biztos nem fog változni.
  • Kaszi46
    és kihajlás?
  • Kaszi46
    napszakváltakozás lesz benne?
  • Zs0lt1
    Nem hinném, hogy fizetni kéne érte.
    BFV-ben 1ébként pont fordítva volt. Előbb volt pár nappal a linuxos szerver, mint a windows-os meg a kliens, mert külsősök csinálták.
    Itt most, hogy, hogy lesz, azt még nemtudni.
  • TDC Geronimo
    Adnék én csak jelenleg behalt az a link.
    Amúgy itt van.....próbálkozz
  • TDC Geronimo
    :D