172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #62880 "...ez egy csapat jatek...Ugyertem a taplaleklanc aljarol, ne akarjon mar megkuzdeni a foemlossel, nekik is megvan erre az ellenszeruk vessek be azt/a masik foemlos/."
Teljes mértékben egyetértek, ezzel megmondtad a frankót
.
Akkor persze rögtön elkezdenek nyígni, ha a főemlőst vezető valaki jobb az ellenség oldalán, mint a sajátjukon.
Engem is idegesít ha az ellenség repülőgép-pilótája jobb, mint a miénk(gyakorlatilag mindig ez a helyzet
), mivel helipilótaként így nem egyszerű repkedni, de még egy árva szót sem írtam emiatt a játékban senkinek, és akkor sem írnék ha a teljessel nyomnám. Valószínűleg azért jobb ő, mert többet gyakorolta, és mivel ő vezeti a főemlőst, kihasználva az abból adódó előnyöket, kaszál is -teljesen megérdemelten.
-
nem azért, de senki nem akarja a tápláléklánc aljáról a főemlőst megenni, szerintem tévedésben vagy. pusztán azt szerette volna a nagy "csőcselék", hogy legyenek egy kicsit HASZNÁLHATÓBBAK azok a fegyverek, amiket kitaláltak a repülők ellen. egyértelműen igazságtalannak tartom ezt a gondolkodást, mivel te is jól tudod, hogy ha a helid előtt valaki beugrott az iglába, akkor azzal csak azt érte el a delikvens, hogy biztos frag lett a helinek. az esetek legalább 85%-ban biztos hogy így volt. itt arányeltolódásról volt szó.
onnan fenntről a helikopter vagy a repülő fülkéjéből azt képzelik a pilóták, hogy lent a földön azért sírnak a gyalogbékák, mert nem tudják kilőni a helit a M16-tal és hogy miért nem megy olyan könnyen, mintha egy másik gyalogosra lőnének... (én is sokat repülök, és ha repülőjárgányban ülök én is így érzem), pedig nem így van, a gyalogos azzal az eszközzel is tehetetlen, amit arra találtak ki, és ez volt a dühítő. -
Landor #62878 Tengap, patch után, Omanon kihaltság fogadott az Essexen spawn után.
Ki is használtuk a lehetőséget GCR-el, elvittük a kobrát. 
Első helyeken landoltunk mind a két körben, és ezt még schrank néni sem tudta megakadályozni a kis gagyi puffogó matchboxaival!
Az iglák tényleg jobbak, veszélyesebbek, mosmár ezekre is fokozottabban oda kell figyelni a heli személyzetének. Néhányan probálkoztak srawal, ami persze nem fogott ki a joyal felszerelkezett öreg róka GCR-en!
Ami durva volt hogy az igla is sebzett a pilótafülkében, jól jött hogy GCR medic volt. S mostmár igenis kell sztem egy engi a helibe (mondjuk én eddig is mindig arra spawnolatam ha gunerkedtem) de mostmár le kell szállni ás manuálisan javítani a koptert!
Azért vicc hogy lassan egy éve kinn a cucc és most olyan, mint amilyennek kellett volna hogy legyen a kiadáskor. S szerintem még mindig nem az igazi.. -
hát szerintem egy is sok kéne legyen neki :)
mellesleg nem barmolnak bele a játékba, pusztán fejlesztik, ill. a többség igényei szerint javítják. a többség jelen esetben a demóhoz képest jelentősen más tulajdonságokkal bíró megjelent játék fizető ügyfélköre. tisztelettel :) -
Eddig azt hittem a legnagyobb magyar jatekfuggo verzoo, a nagyon sok jatekoraja utan.De ha te a demoval is meg napi 2-3 orat kepes vagy jatszani egyetlen palyaval, akkor a verzoo jatekidejet elosztjuk mondjuk 12-vel /kb annyi palya van/, akkor lehetne osszehasonlitani, mennyire is vagytok rabjai a jateknak az en ertekrendem szerint.Igy mar szerintem siman atvetted az elso helyet !
A helyedben csak megprobalnam kikuszobolni ezt a "teljes verzio nagyon szaggat problemat" es belekostolnek a levesbe !
De mindjart leszedem a demot egy kis nosztalgiara, amikor meg istenkent tiszteltek a heliket erzesert :)
Amugy a valtozasokra tenyleg szukseg volt, ugy hogy, harminc kockafeju tesztel egy multi jatekot egy irodaban elszigetlve a vilagtol, nem lehet jo jatekot csinalni.CSak sajnos itt is mukodik a sok lud disznot gyoz mondas, sok gyaloghuszar -> sok siras -> arra fele megy el a jatek.
Amikor hangsulyozzak ez egy csapat jatek, akkor nem tudom egyesek miert szeretnek elerni, ha mindenhatoak lennenek, mint egy single playeres jatekban. Ugyertem a taplaleklanc aljarol, ne akarjon mar megkuzdeni a foemlossel, nekik is megvan erre az ellenszeruk vessek be azt/a masik foemlos/.Persze ez publicon kivitelezhetetlen, es akkor kezdodik a szarkvaras mint most, de ez lenne az en piciny almom :)
-
hát akkor egy lövés-egy halál lenne... 

nem azért, de a demóhoz képest már olyan változtatások vannak, amiket te nem tapasztaltál, ráadásul mindig oman...
-
GameOverrr #62874 "A harmadik és szerintem a legnagyobb hülyeség,hogy szerinted ez valósághű játék....."
Nagy tévedés, én ilyet nem írtam. Én csak szeretném, hogy az legyen
.
-
TS Zolly #62873 DC-ben nem egy önjelölt repülős inkább fel sem szállt, mikor egy SA3-as pályára tévedtem. Volt pár aki igy is sokáig volt a levegőben. -
GameOverrr #62872 "azért 2-3 tanklövést (páncéltörő!) ne bírjon már ki egy heli"
Én nem értem... Nálam 2 tanklövés esetén semmi sem marad a heliből. Egy találat esetén elfogy a csík háromnegyede(belemegy a pirosba). Tehát ha már egy kissé sérült helit talál el a tank, akkor az szinte fix, hogy minimum kigyullad.
Persze olyan már nekem is volt, hogy hallottam, hogy eltalált(olyat koppant, hogy majdnem lefordultam a székről), de semmi baja sem lett a helinek, de ez bug.
A SRAW-okkal meg gyakran az ellenkezője van: úgy tűnik, hogy legalább 2-3 méterrel mellé megy, aztán mégis betalál, de ezekről rengeteg videó kering a neten is. Ilyen szarul van megírva a BF2 találatjelző része. De ez bug, szóval inkább ezeket kellene kijavítani, mint belebarmolni a játékba.
-
TS Zolly #62871 Hát én már a demoban is kezdtem érezni, a sztinger csak a repülők ijesztegetésésre van berakva. Másra nem jó. Meg esetleg jól néz ki. -
az a helyzet, hogy ezek a változtatások elvileg a nagy többség óhajait tükrözik. többek között az enyéimet is. nem lettek túl erősek sem a support és sniper kaszt, sem a légvédelem. pont most hozták őket arra a szintre, amilyenen a kezdetektől fogva lenniük kellett volna. szerintem sem a sniper, sem a support nem volt használható kaszt. bár az elején sokat supportoztam, leszoktam róla, mivel annyiszor szívtam a fegyvere miatt.
a légvédelem meg: egyértelmű, hogy úgy volt használhatatlan az egész rendszer ahogy van. persze megértem, hogy ennek örültek a pilóták. itt nem arról van szó, hogy a valós életben mennyire lennének erősek. a lényeg az, hogy ez egy játék, amiben nem voltak fair módon beállítva az erőviszonyok. egy játékban elvileg meg kellene valósítani egy egyensúlyt. na hát itt ilyen nem volt. azért van légvédelem, hogy azt használják a repülő dolgok ellen, senki nem egy humveeval akar leállni valahol hogy 1000-rel lője a helikoptereket. nem arra való.
az a baj, hogy a repülősök elvesztették az eddig megkérdőjelezhetetlen fölényüket, ezt nehéz elviselni tudom.
-
Verzoo #62869 Végíg olvastam,tényleg hosszúra sikeredett és ráadásul van benne egy két hülyeség is.
Pl:azt írod,hogy mindenki kezdte megszokni a játékot úgy ahogy van,ez szerintem erős túlzás max a helisekre meg a repcsisekre igaz.Következő hülyeség:" mert azért adtak el belőle X millió darabot, mert a játékosok többségének úgy tetszik, ahogy van (a légi jármqűek dominanciája ellenére)"Nem tudom a többiek hogy vannak vele de én csak akkor tudtam meg milyen erős légifölény van a játékban amikor megvettem és online játszottam vele.A harmadik és szerintem a legnagyobb hülyeség,hogy szerinted ez valósághű játék..... -
TS Zolly #62868 Még szerencs a játék készítői nem a még demoval nyomulók véleményét kérték ki, hanem annak az xmilliónak akik megvették és nap mint nap több pályán harcolnak.
Légi jármüvek a való életben nagyon soxor leesnek. Gondolj csak itt a láthatatlan lopakodók kilövésére. Helit egy válról indítható sztinger lekapja.
Helik lelövéséről sem kell kisregényt irni, hisz itt nagyon soxor leirták, a kiskocsi többet ér helik ellen, mint az arra szánt mobil AA. Sejtem, te még nem heliztél sarki péniszkulán. Igaz van pár igla, de olyan helyeken vannak, hogy egy jobb helis és barátja, ugyis azt szedi ki elöbb. Városi mappon meg nem nagyon szaladgálnak AT-el. Kiskocsival meg nem érnek túl messzire, mert egy GL megáljt mond nekik.
Hidd el, sokkal jobb lesz igy a játék ezzel a pöcsel. -
solesz #62867 Gondolom nem játszottál Desert Combatot, és nem izgultál mikor jön ki egy újabb verzió a játékból... Sajnálhatod. -
De durva, erre nem is gondoltam, de most cserelem le a 9800prot, /tehat van egy elado akit erdekel/, remelem korbe latom a fold golyobist :)
Koschwarz: Ha szerinted az lenne a "jo" megoldas, ha igy mukodne a tv /latohatarig/, en is tamogatnam, ha igy mukodne a tunguska es baratai,mert az akkor fair.
-
ismerve a bf sorozatot eddig nem jött ki olyan darabjuk, amit úgy adtak ki, hogy készen van. gyakorlatilag ha már a legtöbb gépen elindul az ea eladja (mondjuk a bf42 esetében túlzás, h a legtöbb gépen elindult - szinte azonnal jött a patch). a user meg megveszi, abban a boldog tudatban, h kb fél év es a patchek majd helyrehozzák a gyerekbetegségeket. nyilvánvaló, h mindig lesz, aki boldogtalan az újdonságtól, de hát a többség érdekét/kívánságát kell nézni.
a repülő tárgyak igencsak el voltak túlozva. azért 2-3 tanklövést (páncéltörő!) ne bírjon már ki egy heli. ugyanígy szinte immunisak voltak a légvédelmi rendszerekre, mert azok annyira el voltak gyengítve, hogy legfeljebb sűrű fohászok hatására sikerült hébe-hóba leszedni 1-1 helit (aki a következő spawnkor a pálya másik végéről megküldte a légvédelmet TV raksival), repcsit meg szinte soha. szal ráfért a kiegyensúlyozás. majd szépen megtanulnak a repcsisek is magasan közlekedni, bejelölt célpontra rárepülni, légvédelmet kiszedni, stb. -
GameOverrr #62864 Mindenekelőtt szeretném leszögezni, hogy én továbbra is csak a demóval nyomom(mivel a teljes nagyon szaggat), így engem nem érintenek az új patch miatti változások és nem is ismerem őket testközelből, csak a Ti beszámolóitokból, de szeretnék én is hozzászólni.
Én mondjuk alapból nem vagyok híve ennek a későbbi változtatgatásnak, szerintem már mindenki kezdte megszokni a játékot olyannak, amilyen, a hibáival, az túl erősnek vélt légi járművekkel együtt. Én amondó vagyok, hogy akinek nem tetszik egy játék, vagy annak bármely részlete, annak nem kötelező játszania vele, vagy ha mégis akkor meg szokjon hozzá, viselje el. Szerintem, ha egyszer a készítők csináltak egy játékot, akkor azt hagyják is olyannak, amilyenre csinálták, mert azért adtak el belőle X millió darabot, mert a játékosok többségének úgy tetszik, ahogy van (a légi jármqűek dominanciája ellenére), és nem azért mert x hónap múlva majd kijön egy patch. Ha esetleg valamin változtatni szeretnének, azt tegyék meg a következQ résszel. Azt meg majd azok fogják megvenni, akiknek az tetszik. És ezt nem azért írom, mert szertek helizni, ha a helit erősítenék, akkor is ez lenne a véleményem.
Egyébként meg ahogy olvasgattam most meg a sniperek meg a supportok lettek túl erősek, (bár a supportot én is gyengének tartottam az alap fegyverével)úgyhogy lehet várni a patch patchét, ergó semmi értelme az egésznek, mindig lesz olyan, ami valakinek szúrja a szemét.
A légi járművek dominanciájáról pedig annyit,(bár sokan értelmetlennek tartják a való élet és a játék közötti összehasonlítást, én úgy vélem, hogy egy játék éppen attól lesz jó, hogy az közelít a valósághűhöz, az autós játékok közül is például azok az igazán jók szerintem, amelyek élethűek(ellenpélda NFS:Most Wanted 250-nel lefejelem a falat, aztán mehetek tovább, illetve mehettem volna tovább, ha nem uninstalláltam volna e jelenet után az egészet
), hogy szerintem az igazi háborúban sem lőnek le túl gyakran vadászgépet a földről, és a heli is talán nyerő helyzetben érezheti magát a földi csapatokkal szemben.
"mert 0, olvasd a szamrol szepen NULLA kihivas volt helizni."
Erről meg annyit, hogy én speciel a demó megjelenésétől (tehát kb 7 hónapja)üzöm az ipart, napi 2-3 óra játékkal, egyetlen pályán(ergó a pályaismerettel nagy gond nincs, ami a helizéshez nem árt), de még mindig van úgy, hogy igencsak megizzadom egy-egy szituációban(a múltkor is szerintem megdöntöttem az egy helire, 10 másodperc alatt kilőtt rakéták rekordját, mondjuk nem találtak el, de le is zuhantam, tehát még mindig van min csiszolni), de még mindig előfordul, hogy belépek egy üres szerverre gyakorolni.
Tehát akit nem lehet(ett) leszedni, azt talán nem véletlenűl nem lehetett, hanem azért mert gyakorolt már "egy kicsit".
És már megbocsásson mindenki(aki nyígott a túl erősnek tartott helik ellen), hogy ezt írom, de azok egyszerűen BÉNÁK. Kb. egy hónapja tálalkoztam az eddigi legjobb helikopterpilótával és négyből háromszor én szedtem le őt kiskocsival(FAV-val), pedig én még csak transzportkirály sem vagyok, mint itt egyesek (
schrank...
). Kétszer úgy küzdöttünk, hogy látta, honnan lövök rá és különösebb fedezék sem volt.
Elkezdi lőni az ember, aztán ha jön felé a heli, akkor belehuppan a sofőr székébe és elindul a heli felé, ha az túl ment a kiskocsin akkor vissza F2-be és tűz, és így tovább. Egyszer én nyertem így, egyszer meg ő, de akkor is csak azért mert félrenyomtam egy gombot. Kétszer pedig úgy lőttem le, hogy nem tudta, hol vagyok és már füstölt, mikor a közelembe jött. Igaz ugyan, hogy nem volt gunnere, de ebből is látni, hogy nem reménytelen.
Erre a módszerre, nehogy azt írjátok, hogy "Mi ez, spanyol viasz...?" Nagyon úgy tűnik, hogy ez sokaknak újdonság, különben nem lett volna a helik elleni nyígás. A srác egyébként tényleg jól nyomta, mert mikor átálltam hozzá gunnernek, nem sürün haltam meg a helijében. Csak hát mint ahogy azt alma2 tökéletesen megfogalmazta: senki nem akart minket eléggé leszedni.
Én már rájöttem, hogy ha nincs gunnerem, nem szabad engedni a kiskocsik kötözködésének(hangsúlyozom még a patch előtti állapotokat tekintve), mert egész egyszerűen gyakorlatilag nincs esélye a helinek. Ha a heli nyer is tuti, hogy huzhat haza javítani. Baromi idegesítő ugyan, hogy mi a f...-t képzel a kiscsákó abban a kis izében, de jobban teszi az ember ha magasan repked(ilyenkor kevésbé sebez), és szarik rá a kiskocsisra és másra vadászik.
Huhh.. ez hosszú volt. Úgyhogy aki végigolvasta, annak minimum jár egy ilyen:
-
mivan az ölében pin(a)gvin
-
Koszonom szepen. -
de gusztusos ez a cicamica
-
Polemius #62860 Igen. Ami ingyen va, az sokszor jobb minta miért fizetni kell. :)
-
Ez lesz az új csít :) Nem kell hozzá semmi más csak venni kell egy X1900XT-t és kész ... vagy egy 7900GTX-et ...Esetleg ezeket SLI-be vagy Crossfire-be ...
Nem is bonyolult ...
-
FlatlineHun #62858 A probléma ott kezdődik, hogy maga a látótávolság sem egységes. A view distance-től függetlenül, bizonyos videokártyákkal egyszerűen messzibbre lehet látni. Az enyémmel (X800) kb 20% messzebbre lehet látni, mint egy 9800-cal... -
radical@work #62857
-
Landor #62856 hülye barom
-
-
az essex légvédelme szerintem is rosszabb volt, mint a többi légvédelem. SZINTE KIZÁRT (10-ből egyszer ha sikerült) kilőni vele egy ellenséges
repülőt, ugyanis eleve csak akkor van rá esély, ha egyenesen repül feléd. de még így is hányszor volt olyan eset, hogy így repült rám a gép, lőttem gépágyúval, aztán nagy nehezen végre befogta a rakéta, de mire kilőttem volna, már le voltam bombázva. persze előtte a fél páncélzatot lelőtte a géppuskával (ahogy schrank is szokta emlegetni, hogy mi lehet egy vadász orrában, mert annyira erős a géppuskája).
a másik lehetőség tényleg az, ahogy meow írta, amikor távolodik (ha megúsztad az első támadást), de így meg ugyanolyan hamar eltűnik a látótávolságról a gép,
tesz egy-két kanyart, máris köze nincs a rakétának a befogáshoz.
ennél már csak a hirtelen irányt változtató rakéták az idegesítőbbek.
a tv-rakéta hatótávolságának csökkentése...nem tudom. az biztos hogy az nem volt jó hogy kilőtték a ködbe, aztán a gyakorlottabbak így szedték ki a felszálló ellenséges heliket. most nem tudom, hogy mekkora pontosan a hatótávolsága, de szerintem az (lenne) a fair, ha a hatótávolsága a (100%-os) látótávolság lenne. se több, se kevesebb. -
Nna én is felraktam a peccset, ki is próbáltam gyorsan és tetszik is.
Elérték végre azt, hogy nem ugribugri fasztarisznya nub vérpistikék fogják a repülő járműveket elvinni, mert rövidúton beleunnak, hogy állandó veszélynek vannak kitéve, hanem csak a tapasztaltabb pilóták fognak repülni, akik nem csak a saját freggeléseikkel lesznek elfoglalva, hanem esetleg még földi támogatást is nyujtanak. -
Ultme en eleg sokat Essex legvedelemben, de keves sikerrel. Ha vadasz jott nem foghattam be, mert akkor kigeppuskazott mielott egyaltalan befoghattam volna kov. korben. Meg kellett varni mig elrepul feletted, majd megprobalni a tavolodo vadaszt befogni, es ha visszafordult epp meg ki tudtal loni 2 raketat a halalod elott. Ebbol a kettobol 95%-ban egyik sem talalt, te viszont nem lohettel tobbet mert ket pruccentes a vadaszbol es respawn ;P
De most! Hahahahahahah :D Jon szembol, raksi ki, viszlat, mar fordulok is el :P -
FlatlineHun #62851 Én csak 2 dolgot osztanék meg hirtelen: tegnap magyaron dalian, én kínai oldalon terngerparton, dzsipben. Anyahajóról kobra jön, én lövök rá, jön lövök rá, már füstölt, amikor elindította a TV rakit, ami előttem kb 10 méterre robbant a levegőben. Ha nem megy mellé egy csomó lövésem (jó messziről elkezdtem lőni) akkor simán kiszedem, mielőtt TV rakéta hatótávon belül ér.
Szerintetek ez így frankó? Mert szerintem rohadtul nem....
Másik ugyanazon szerveren karkand, PKM teszt. Egymás után 3 embert szedtem le 1 PKM lövéssel. Ugribugrik rendszeresen ottmaradtak a PKM-zárótűz alatt. Állva viszont középtávra sem lőtt jól. Új sniper fegyvó nagyon veszélyes.
Ez tetszett.
Nem is tudom ki írta, hogy szerinte az essex erősebb lett: szerintem eddig is nagyon durva volt a 2 légvédelmi ütegével, amik sokkal jobbak, mint a mobil légvédelem. Csak eddig nem ültek bele az emberek, csak ha kemp volt.....
-
az 1. ponttal mindenképpen egyetértek, Kornél-sógor!
az én májamnak egyelőre fél óra játék után az tett igazán jót, hogy jónéhány reflexből ugribugrit szedtem ki pusztán azzal, hogy sima céllövölde volt a pattogó figura. eddig ugye idegesítő volt, hogy elkezd ugrálni és még lőni is tud, ezért én mint álló alak könnyű célpont voltam. most meg elképzeltem, hogy nyomogatja az ugrálásgombot, közben a bal egérgombot, és semmi...

-
haxoror #62849 Karima Adebibe 
(valaki elmondhatná nekik hogy Lara Croft elvileg angol, nem szeretném a következő részben Woopy Goldberget látni a szerepben a politikai korrektség miatt
)
-
Verzoo #62848 Nemáááááá 
-
Tortent egyszer meg a vilageges elott, amikor patchnek meg hire se volt, igy utolag visszatekintve, pont egy nappal a patch megjelense elott, ismet felkerestuk mastakillachilla2 "hirhedt" pilotat.
A kedvenc palyajan kuzdottunk meg vele /Kubra dam/ vegul.De a hatalmas csapat eroviszony kulonbseg miatt 1 percig, ha birtuk tartani a helipadot.
De mivel verszemet kaptunk, es o volt a number 1 ellenseg, nem volt nehez megtalalni a levegoben, bar igen mocskos szaja van, igy hamar rankragadt a stilusa.AA gun hijan, a hid kozepen csak sraw-al lovoldoztuk, nem jartunk sikertelenul, sot egyedul is volt, hogy beleengedtem 2-ot es mar pottyant is lefele, szerintem abszolut nem jol csinalta, ha onnan nezzuk, o meg direkt minket irtott, Bar ritkan jott ossze a kettonk ossztuze ellene a mi hulyesegeink miatt.De egy percig se ereztuk, hogy serthetetlen es halhatatlan, mint ahogy sokan allitjak a mai napig a helikrol, egyszeruen csak akarni kell leloni es mar nincs is az egen.Szoval potyogott o is azert rendesen es mindezt a srawoknak koszonhetjuk.Bar patch elott ket srawtol, meg csak kigyulladt a heli, o rendszerint inkabb kiugrott es ongyilkos lett, hogy ezzel is bosszantson minket.
Nepszerusege sajat csapataban is a padlot nyaldosta, bar nem lattunk at a tuloldara de 10 eves szinvonalon, folyamatosan inditotta a kickvotokat sajat csapattarsai ellen, bar a vegefele atfordult a kocka, hogy mindenki ot probalta kiszavazni a csapatabol, persze en NO-t nyomtam, nehogy mar eltunjon az ellenfel :)
Ket anyazas kozt, neha befert egy ket kerdes is, mint kiderult 26 eves, munkanelkui azert jatszott mar tobb mint 1000 orat, es a "farkaval" iranyitja a helit, bar a gunner szerint tuti, hogy nem joy-al.
Ezt a kort magasan nyerte annak koszonhetoen, o csak cobraval hajlando repulni, es mi igazabol a foldrol vivtunk vele harcot, mert nem volt helink sose.
Szerintem elegge egy geek arc, ami kepet kialakitott magarol.Bar nem eloszor talalkoztunk vele.
Kovetkezo kornel, mindent megtettunk, hogy vedjuk is a helipadot, ugy, hogy neki ne legyen sok orome az egben ami sikeresen osszejott, mi meg mindig a tehennel repultunk, kozben mar mindenki ot szidta a csapatabol, hogy gay es az anyukajaval lakik stb./Bar ezt nem ertem miert probelma :)/
Arca az van rendesen, /akarcsak nekunk/ ilyeneket irogatott be: tudod hogy ki vagyok en az isten number one heli pilota.Persze rohogtunk rajta.Miutan jo parszor lelottuk a cobrajat, a statja is a padlot nyaldosta.Utoljra akkor lattam repulni, mert igen jol kezeli, meg kell hagyni a raketajit, amikor sikerult kiszednem a tehennel, raketa-raketa utkozetben, bar lehet, hogy a gunnerem azert segitett :) Szepen kilepett, gyalazatos stattal.
De volt amikor irta, "en vagyok az Isten a helivel"... erre kapta is a valaszt sajat csapatabol, de nelkule egy nulla vagy.Amiben nem vagyok biztos, hogy igaz is ra, de mindesetre jol hangzott, hogy a sajat csapata szidalmazta :)
Persze ot igazabol azert utaltak, a mi oldalunkrol, mert szepen irtott is.
De miutan eltunt maradtunk mi a statunk az egeket verdeste, gondoltam mi is hamarosan kozutalat targyai leszunk, jobb ha lelepunk :)
Miutan farkat behuzva lelepett a szerverrol, mar joval ejfel utan jarhattunk, meg megneztem elment jatszani egy masik szerverre, hogy ott jatsza az "istent", de mar nem volt annyi eronk, kedvunk, hogy utana menjunk es onnan is eluldozzuk :)
Szerintem lehetne csinalni ilyen riportokat, a N#1 jatekosokrol.
Kulfoldi tudositonkat hallhattatok, MR NUMBER 1 pilotarol. -
esse rossz bőr, sőt, jobban hasonlít arcra a virtuális lánykához -
TS Zolly #62845 Sima PKM rakasszal együtt sincs 10 kilo. Speciális háromlábu támasszal, rakaszokkal, max 16 kilo, de ez nem is PKM hanem PKMS. Ezért is hijják a PKM-et könnyü géppuskának. -
En azt vetem eszre, hogy az Essex legvedelme _nagyon_ megerosodott. Regen ha dalianplant volt es beleptem ami oldalra ket helikopter + apro keringett allandoan az Essex korul. Most meg se kozel se tavol semmi :) Kozeljott neha 1-1 heli meg repcsi de azok mind a vizben vegeztek :)) -
Asszem ha lecserélik Angelina Joliet, akkor többet a TR se fog érdekelni, föggetlenül attól, hogy mekkora 1000W-os, ribancfáról szakajtott nyulat tesznek be helyette
-
Végre valaki ugyananúgy áll a dolgokhoz mint én :)
Mellesleg az új peccsnek az igazi "áldozatai" azok a "prók" akik teljesen rááltak már a bunnihop/dolphin diving + tube teknikára ...
Szerencsétlen squad, váletlenül összefutottam egy 3 fős squaddal ... 1: jött a gránát ... elpattogott, majd vadul elkezdtek ide-oda ugrálni, csak közben egyikük se tudott lőni ... én pedig lehasaltam, és Trrrrrrrrrrrrrrrrrr ... ledaráltam a nyuszikat ... egyedül az elpattogó, hátam mögött valahol robbanó gránát sebzett :)
Olyan lesz a Game mint a PRMM ... minden squad egy medic+support duó lesz ... :) -
Tapasztalataim a peccsről:
1. Végre meg kell tanulni repülni, és helizni. Egy élmény lett a repülés, izgi, változatos. Eddig megcsináltam ugyanazt a figurát 122-szer és nem volt ember (Odint kivéve) (ha csak el nem cseszerintettél valamit), aki leszed. Most viszont rengeteg dologra kell figyelni. Végre nem uncsi a repcsi! Legalább az összes repcsis láma le fog szokni a repülésről.
2. A heli tv-raksiját kicsit sztem túl rövidre vették. Mindenesetre Apache még mindig nagyon brutál helis eredményeket tud összehozni, elmondása szerint gyengült a heli de még mindig atombrutál fegyver tud lenni jó kezekben.
3. Az AK tényleg erősebb lett, vagy csak az ugrálás hiánya miatt tűnik brutálabbnak? Az amcsi alapmedic cucc viszont sztem távolra pontatlanabb lett.
4. A PKM-et és társait viszont én úgy gondolom eltúlozták.
Konklúzió: A játék szerintem sokkal kiegyensúlyozottabb lett, meccseken (persze 32-eseken) új stratégiai elemek megjelenése várható, amitől izgalmasabb és változatosabb lesz a játékmenet.
Kíváncsi leszek, mennyire változnak meg a meccsek pld egy zataron, vagy egy oilfieldsen most a peccs után.
Ami biztos, a jó repcsisek és a jó földi egységek fontosabbak lesznek, mint eddig.