FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #62864 Mindenekelőtt szeretném leszögezni, hogy én továbbra is csak a demóval nyomom(mivel a teljes nagyon szaggat), így engem nem érintenek az új patch miatti változások és nem is ismerem őket testközelből, csak a Ti beszámolóitokból, de szeretnék én is hozzászólni.
Én mondjuk alapból nem vagyok híve ennek a későbbi változtatgatásnak, szerintem már mindenki kezdte megszokni a játékot olyannak, amilyen, a hibáival, az túl erősnek vélt légi járművekkel együtt. Én amondó vagyok, hogy akinek nem tetszik egy játék, vagy annak bármely részlete, annak nem kötelező játszania vele, vagy ha mégis akkor meg szokjon hozzá, viselje el. Szerintem, ha egyszer a készítők csináltak egy játékot, akkor azt hagyják is olyannak, amilyenre csinálták, mert azért adtak el belőle X millió darabot, mert a játékosok többségének úgy tetszik, ahogy van (a légi jármqűek dominanciája ellenére), és nem azért mert x hónap múlva majd kijön egy patch. Ha esetleg valamin változtatni szeretnének, azt tegyék meg a következQ résszel. Azt meg majd azok fogják megvenni, akiknek az tetszik. És ezt nem azért írom, mert szertek helizni, ha a helit erősítenék, akkor is ez lenne a véleményem.
Egyébként meg ahogy olvasgattam most meg a sniperek meg a supportok lettek túl erősek, (bár a supportot én is gyengének tartottam az alap fegyverével)úgyhogy lehet várni a patch patchét, ergó semmi értelme az egésznek, mindig lesz olyan, ami valakinek szúrja a szemét.
A légi járművek dominanciájáról pedig annyit,(bár sokan értelmetlennek tartják a való élet és a játék közötti összehasonlítást, én úgy vélem, hogy egy játék éppen attól lesz jó, hogy az közelít a valósághűhöz, az autós játékok közül is például azok az igazán jók szerintem, amelyek élethűek(ellenpélda NFS:Most Wanted 250-nel lefejelem a falat, aztán mehetek tovább, illetve mehettem volna tovább, ha nem uninstalláltam volna e jelenet után az egészet
), hogy szerintem az igazi háborúban sem lőnek le túl gyakran vadászgépet a földről, és a heli is talán nyerő helyzetben érezheti magát a földi csapatokkal szemben.
"mert 0, olvasd a szamrol szepen NULLA kihivas volt helizni."
Erről meg annyit, hogy én speciel a demó megjelenésétől (tehát kb 7 hónapja)üzöm az ipart, napi 2-3 óra játékkal, egyetlen pályán(ergó a pályaismerettel nagy gond nincs, ami a helizéshez nem árt), de még mindig van úgy, hogy igencsak megizzadom egy-egy szituációban(a múltkor is szerintem megdöntöttem az egy helire, 10 másodperc alatt kilőtt rakéták rekordját, mondjuk nem találtak el, de le is zuhantam, tehát még mindig van min csiszolni), de még mindig előfordul, hogy belépek egy üres szerverre gyakorolni.
Tehát akit nem lehet(ett) leszedni, azt talán nem véletlenűl nem lehetett, hanem azért mert gyakorolt már "egy kicsit".
És már megbocsásson mindenki(aki nyígott a túl erősnek tartott helik ellen), hogy ezt írom, de azok egyszerűen BÉNÁK. Kb. egy hónapja tálalkoztam az eddigi legjobb helikopterpilótával és négyből háromszor én szedtem le őt kiskocsival(FAV-val), pedig én még csak transzportkirály sem vagyok, mint itt egyesek (
schrank...
). Kétszer úgy küzdöttünk, hogy látta, honnan lövök rá és különösebb fedezék sem volt.
Elkezdi lőni az ember, aztán ha jön felé a heli, akkor belehuppan a sofőr székébe és elindul a heli felé, ha az túl ment a kiskocsin akkor vissza F2-be és tűz, és így tovább. Egyszer én nyertem így, egyszer meg ő, de akkor is csak azért mert félrenyomtam egy gombot. Kétszer pedig úgy lőttem le, hogy nem tudta, hol vagyok és már füstölt, mikor a közelembe jött. Igaz ugyan, hogy nem volt gunnere, de ebből is látni, hogy nem reménytelen.
Erre a módszerre, nehogy azt írjátok, hogy "Mi ez, spanyol viasz...?" Nagyon úgy tűnik, hogy ez sokaknak újdonság, különben nem lett volna a helik elleni nyígás. A srác egyébként tényleg jól nyomta, mert mikor átálltam hozzá gunnernek, nem sürün haltam meg a helijében. Csak hát mint ahogy azt alma2 tökéletesen megfogalmazta: senki nem akart minket eléggé leszedni.
Én már rájöttem, hogy ha nincs gunnerem, nem szabad engedni a kiskocsik kötözködésének(hangsúlyozom még a patch előtti állapotokat tekintve), mert egész egyszerűen gyakorlatilag nincs esélye a helinek. Ha a heli nyer is tuti, hogy huzhat haza javítani. Baromi idegesítő ugyan, hogy mi a f...-t képzel a kiscsákó abban a kis izében, de jobban teszi az ember ha magasan repked(ilyenkor kevésbé sebez), és szarik rá a kiskocsisra és másra vadászik.
Huhh.. ez hosszú volt. Úgyhogy aki végigolvasta, annak minimum jár egy ilyen: