• koschwarz
    az a helyzet, hogy ezek a változtatások elvileg a nagy többség óhajait tükrözik. többek között az enyéimet is. nem lettek túl erősek sem a support és sniper kaszt, sem a légvédelem. pont most hozták őket arra a szintre, amilyenen a kezdetektől fogva lenniük kellett volna. szerintem sem a sniper, sem a support nem volt használható kaszt. bár az elején sokat supportoztam, leszoktam róla, mivel annyiszor szívtam a fegyvere miatt.

a légvédelem meg: egyértelmű, hogy úgy volt használhatatlan az egész rendszer ahogy van. persze megértem, hogy ennek örültek a pilóták. itt nem arról van szó, hogy a valós életben mennyire lennének erősek. a lényeg az, hogy ez egy játék, amiben nem voltak fair módon beállítva az erőviszonyok. egy játékban elvileg meg kellene valósítani egy egyensúlyt. na hát itt ilyen nem volt. azért van légvédelem, hogy azt használják a repülő dolgok ellen, senki nem egy humveeval akar leállni valahol hogy 1000-rel lője a helikoptereket. nem arra való.

az a baj, hogy a repülősök elvesztették az eddig megkérdőjelezhetetlen fölényüket, ezt nehéz elviselni tudom.