FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nem azért, de senki nem akarja a tápláléklánc aljáról a főemlőst megenni, szerintem tévedésben vagy. pusztán azt szerette volna a nagy "csőcselék", hogy legyenek egy kicsit HASZNÁLHATÓBBAK azok a fegyverek, amiket kitaláltak a repülők ellen. egyértelműen igazságtalannak tartom ezt a gondolkodást, mivel te is jól tudod, hogy ha a helid előtt valaki beugrott az iglába, akkor azzal csak azt érte el a delikvens, hogy biztos frag lett a helinek. az esetek legalább 85%-ban biztos hogy így volt. itt arányeltolódásról volt szó.
onnan fenntről a helikopter vagy a repülő fülkéjéből azt képzelik a pilóták, hogy lent a földön azért sírnak a gyalogbékák, mert nem tudják kilőni a helit a M16-tal és hogy miért nem megy olyan könnyen, mintha egy másik gyalogosra lőnének... (én is sokat repülök, és ha repülőjárgányban ülök én is így érzem), pedig nem így van, a gyalogos azzal az eszközzel is tehetetlen, amit arra találtak ki, és ez volt a dühítő.