• digitalenjoy
    Tapasztalataim a peccsről:

1. Végre meg kell tanulni repülni, és helizni. Egy élmény lett a repülés, izgi, változatos. Eddig megcsináltam ugyanazt a figurát 122-szer és nem volt ember (Odint kivéve) (ha csak el nem cseszerintettél valamit), aki leszed. Most viszont rengeteg dologra kell figyelni. Végre nem uncsi a repcsi! Legalább az összes repcsis láma le fog szokni a repülésről.

2. A heli tv-raksiját kicsit sztem túl rövidre vették. Mindenesetre Apache még mindig nagyon brutál helis eredményeket tud összehozni, elmondása szerint gyengült a heli de még mindig atombrutál fegyver tud lenni jó kezekben.

3. Az AK tényleg erősebb lett, vagy csak az ugrálás hiánya miatt tűnik brutálabbnak? Az amcsi alapmedic cucc viszont sztem távolra pontatlanabb lett.

4. A PKM-et és társait viszont én úgy gondolom eltúlozták.

Konklúzió: A játék szerintem sokkal kiegyensúlyozottabb lett, meccseken (persze 32-eseken) új stratégiai elemek megjelenése várható, amitől izgalmasabb és változatosabb lesz a játékmenet. Kíváncsi leszek, mennyire változnak meg a meccsek pld egy zataron, vagy egy oilfieldsen most a peccs után.
    Ami biztos, a jó repcsisek és a jó földi egységek fontosabbak lesznek, mint eddig.